הסטריאו הורכב מזוג קדמיים JMLab Cobalt 806 שחוברו לאינטגרייטד Cambridge Audio Azure 640a. מסביב הוספו הסנטר מאותה סדרה, ואחוריים בדמות ה-705, שחוברו לMarantz SR4300.
לא היה לי מושג בגרוש באותה תקופה, והקשבתי להמון זוגות רמקולים (כאנקדוטה - בעלי חנויות כבר הזהירו אחד את השני מהטינייג'ר שבא לבזבז את הזמן עם המון שאלות) לפני שהזוג הזה נבחר. לצערי לא הבנתי כלום בהתאמת הרכיבים, ואחרי בחירת הרמקולים עצמם המגבר נבחר כבדרך אגב, יחד עם שאר הרכיבים שהצטרפו.
הגענו להיום ואני מעוניין לרכוש מערכת לעצמי. אין לי זמן להשוואות כמו פעם, ואני גם מתכוון לקנות יד שניה בלבד (הקוסט אפקטיביות מנצחת את הספציפיות). עד היום אני מאוהב בצליל של ה-806 (ובבמה המפורטת שאני מרגיש שהוא בונה, בסטנדרטים שאני רגיל אליהם...), ולכן אשמח להמלצות לרמקולים דומים בהם אוכל להתמקד בחיפוש. כן אציין שבעוד שאהבתי את הדגם הזה, האזנה ממושכת ל-707 של אותה החברה גרמה לי לעייפות רצינית באוזניים, אז כנראה שכן יש לי רגישות לרמקולים בהירים מדי, וה-806 פשוט לא עבר את הגבול.
בנוסף, אשמח להמלצה להגברה מתאימה (ולסקרנות הכללית - איך הייתה הבחירה ב640A בעבר?).
יודע שקצת חפרתי, תסלחו לי, והמון תודה לעוזרים