ערוץ עשר נסגר, "החדשות 13" בערוץ 13 ו"החדשות 12" בערוץ 12

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
NetanelAzu פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #1 

בערוץ 14 נפתחה שקופית למעבר לערוץ 13.
"חדשות עשר" הופכות ל"חדשות 13" ומתמזגות עם "רשת" בערוץ 13. "החדשות" עוברות לבלעדיותה של "קשת 12" והופכות ל"חדשות 12".
רפי רשף עובר מ"חדשות עשר" לשעבר ל"חדשות 12".
יעקב אילון חוזר ל"חדשות 13".
לשניהם יש מהדורת חדשות חדשה ב17:00 בכל אחד מהערוצים.
"הצנרת" חוזרת להיות "הצינור" עם גיא לרר ושי-לי שינדלר.
הבעלים של "ערוץ עשר" לשעבר עובדים בשיתוף פעולה מלא עם "רשת" בערוץ 13.

כעת יש (שוב) 3 ערוצים מרכזיים. כאן 11, קשת 12, רשת 13. לכל אחת חדשות משלה. לכל אחת תוכניות איכותיות טובות משלה.
הולכת להיות תחרות מעניינת.

rmysknzy
טרול
טרול
תגובות: 283
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

אם לא היה את פיצול ערוץ 2 אז היה יכול לקרות מצב שערוץ עשר היה מתמזג עם ערוץ 2 והיינו נשארים רק עם ערוץ אחד מסחרי ראשי, בזכות הפיצול שרשת התפצלה מקשת, אז ערוץ עשר העדיף להתמזג רק עם ערוץ אחד שזה ערוץ רשת 13, ונשארנו עם 2 ערוצים מסחרים ראשים, במקום אחד.

אני חושב שבתוכניות שבהן הרייטינג צפיה בקשת הוא מאוד גבוה כמו בתוכנית הכוכב הבא לאירוויזיון, וכנראה גם בתוכנית 2025, אז שקשת ברייטינג תנצח את רשת,
אבל אני מנחש שאם מחר רביעי רשת תשדר את האח הגדול, וקשת את ארץ נהדרת, אז שרשת תקבל יותר רייטינג.
זה נכון שבעונה הקודמת שקשת ניצחה בלא מעט מקרים את האח הגדול, אבל זה היה עם התוכניות בשבילה גיבורה עפים, ונינגה ישראל, אבל לא עם ארץ נהדרת.
ואני באמת חושב שהגיע הזמן שלא רק קשת תשלוט בטבלת הרייטינג, כדי שבהמשך אנחנו לא נשאר רק עם ערוץ מסחרי אחד במדינת ישראל שירשה לעצמו לשדר תכנים פחות טובים, כי במצב כזה אין מי שיתחרה איתו באותה רמה, עם כל הכבוד לערוץ כאן 11, לא נראה לי שאם ערוץ רשת יסגר, שתוכנית כמו האח הגדול או כמו המירוץ למיליון, תהיה בערוץ כאן 11 , שעשו אותו יותר לתוכניות מקוריות ולסדרות דרמה מחוץ לארץ, ושעשועונים, ופחות למשחקי ריאליטי, למעט משחק הריאליטי של בואו לאכול איתי, שזה בישול ושאולי מכל משחקי הריאליטי, שהרבה יותר אנשים מתעניינים בריאליטי אוכל, ובגלל זה זה משודר בכאן 111, נכון שאין בבואו לאכול איתי, הדחות, כי במשחק ריאליטי לא חייבים להיות הדחות, וזה לא חייב להיות בתוף אולפן, מספיק שמספרים שם גם על החיים האישים של המתחרים במשחק הזה, וגם שזה משחק בצורה של תחרות עם מנצח, שמקבל פרס.
בקשר ליעקב איילון, מעניין אותי לדעת הפעם כמה זמן הוא יחזיק מעמד בהלחזיק בלהנחות את מהדורת החדשות של רשת 13,
אני זוכר שלא מעט פעמים הוא עבר להנחות מהדורת חדשות מחברת שידור אחת לחברת שידור אחרת.
מ ערוץ 2 לערוץ עשר, משם לערוץ כאן 11, משם לערוץ הוידאו של חברת וואלה, ועכשיו בערוץ רשת 13.
ובעקבות קניית ערוץ 24 אל מי ששולט גם בחברת טלעד, אני מקווה שחברת טלעד שבינתים ביקשה רשיון לשידור ערוץ מסחרי זעיר, ערוץ מסחרי זעיר זה לא ערוץ ייעודי, זה ערוץ מסחרי שבינתים לא מרוויח הרבה כסף.
שבהמשך, הערוץ הזה יהפך לערוץ מסחרי ראשי, עם חברת חדשות משלה.

JamesStone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1603
שם מלא: James Stone
נתן תודות: 520 פעמים
קיבל תודות: 148 פעמים

רשת, קשת - קשקשת. מה עם גרסה חדשה ל-"לונדון את קירשנבאום"?

שליחה #3 

ג'יימס

eyalbs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 326
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #4 

rmysknzy כתב:אם לא היה את פיצול ערוץ 2 אז היה יכול לקרות מצב שערוץ עשר היה מתמזג עם ערוץ 2 והיינו נשארים רק עם ערוץ אחד מסחרי ראשי, בזכות הפיצול שרשת התפצלה מקשת, אז ערוץ עשר העדיף להתמזג רק עם ערוץ אחד שזה ערוץ רשת 13, ונשארנו עם 2 ערוצים מסחרים ראשים, במקום אחד.

אני חושב שבתוכניות שבהן הרייטינג צפיה בקשת הוא מאוד גבוה כמו בתוכנית הכוכב הבא לאירוויזיון, וכנראה גם בתוכנית 2025, אז שקשת ברייטינג תנצח את רשת,
אבל אני מנחש שאם מחר רביעי רשת תשדר את האח הגדול, וקשת את ארץ נהדרת, אז שרשת תקבל יותר רייטינג.
זה נכון שבעונה הקודמת שקשת ניצחה בלא מעט מקרים את האח הגדול, אבל זה היה עם התוכניות בשבילה גיבורה עפים, ונינגה ישראל, אבל לא עם ארץ נהדרת.
ואני באמת חושב שהגיע הזמן שלא רק קשת תשלוט בטבלת הרייטינג, כדי שבהמשך אנחנו לא נשאר רק עם ערוץ מסחרי אחד במדינת ישראל שירשה לעצמו לשדר תכנים פחות טובים, כי במצב כזה אין מי שיתחרה איתו באותה רמה, עם כל הכבוד לערוץ כאן 11, לא נראה לי שאם ערוץ רשת יסגר, שתוכנית כמו האח הגדול או כמו המירוץ למיליון, תהיה בערוץ כאן 11 , שעשו אותו יותר לתוכניות מקוריות ולסדרות דרמה מחוץ לארץ, ושעשועונים, ופחות למשחקי ריאליטי, למעט משחק הריאליטי של בואו לאכול איתי, שזה בישול ושאולי מכל משחקי הריאליטי, שהרבה יותר אנשים מתעניינים בריאליטי אוכל, ובגלל זה זה משודר בכאן 111, נכון שאין בבואו לאכול איתי, הדחות, כי במשחק ריאליטי לא חייבים להיות הדחות, וזה לא חייב להיות בתוף אולפן, מספיק שמספרים שם גם על החיים האישים של המתחרים במשחק הזה, וגם שזה משחק בצורה של תחרות עם מנצח, שמקבל פרס.
בקשר ליעקב איילון, מעניין אותי לדעת הפעם כמה זמן הוא יחזיק מעמד בהלחזיק בלהנחות את מהדורת החדשות של רשת 13,
אני זוכר שלא מעט פעמים הוא עבר להנחות מהדורת חדשות מחברת שידור אחת לחברת שידור אחרת.
מ ערוץ 2 לערוץ עשר, משם לערוץ כאן 11, משם לערוץ הוידאו של חברת וואלה, ועכשיו בערוץ רשת 13.
ובעקבות קניית ערוץ 24 אל מי ששולט גם בחברת טלעד, אני מקווה שחברת טלעד שבינתים ביקשה רשיון לשידור ערוץ מסחרי זעיר, ערוץ מסחרי זעיר זה לא ערוץ ייעודי, זה ערוץ מסחרי שבינתים לא מרוויח הרבה כסף.
שבהמשך, הערוץ הזה יהפך לערוץ מסחרי ראשי, עם חברת חדשות משלה.
...
·

רק תיקון קטן
לא היה מצב שערוץ 10 היה מתאחד עם ערוץ 2, מהסיבה הפשוטה שלפני הפיצול, ערוץ 10 הצליח להגיע לרווחיות
הפיצול גרם לירידת רייטינג והוביל את כל הערוצים להפסדים

rmysknzy
טרול
טרול
תגובות: 283
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

eyalbs כתב:

...
...
·

רק תיקון קטן
לא היה מצב שערוץ 10 היה מתאחד עם ערוץ 2, מהסיבה הפשוטה שלפני הפיצול, ערוץ 10 הצליח להגיע לרווחיות
הפיצול גרם לירידת רייטינג והוביל את כל הערוצים להפסדים
...
·
אם לפני הפיצול ערוץ עשר הרוויח את הכסף שהוא היה צריך, אז למה הוא לא הצליח לפעול

כמו שצריך עם אותם חוקי פיקוח שהיו גם על הזכייניות שידור רשת וקשת? אז גם קודם ערוץ עשר היה בהפסדים כספים גדולים שהקשו עליו

לפעול לפי חוקי הפיקוח.

https://www.makorrishon.co.il/nrg/onlin ... 5/728.html
בגלל זה

נראה לי שאם לא היה המיזוג ושהפעם לא היו מסכימים לתת עוד הקלות לערוץ עשר, אז שערוץ עשר גם היה מנסה להתמזג עם ערוץ 2.

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 452
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #6 

חדשות 13 נפתחו עם תקלה היום כשבזמן הפתיח בטעות הלוגו של חדשות 12 התנוסס בצד ימין למעלה לכמה שניות.
[סיקור] ממיר עידן+ NOWCOM HD NC8362
http://www.httv.co.il/vt159981

[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”