כבר הרבה ימים שאני בהתלבטויות קשות בין השתיים.. אני יודע שדובר רבות על שתיהם אבל באמת אשמח לעזרת המומחים כאן על מנת לקבל שורה תחתונה
האם הראש E61 כל כך מצדיק לשלם בערך כפול על מכונה ? התוצאה כ"כ מוצדקת בפה ? או שאני מפספס עוד יתרונות מוצקים לטובת הרוקט ? הבנתי שגם לאוסקר יש את הטכנולוגיה שלהם ליציבות הטמפרטורה בראש הידית.
חפרתי המון על שתיהם באינטרנט ולמען האמת שלא מצאתי מספיק דברים שישכנעו אותי לקחת את הרוקט.. לגבי עניין הנראות זה באמת עניין של טעם (ולדעתי האישית האוסקר נראית יותר "ידידותית" ופחות מסורבלת מהרוקט).
מה גם שלפי מה שאני רואה ההקצפה של האוסקר יותר טובה..
בגדול השימוש שלי הוא 1-2 הפוך ביום ואולי 2-3 אספרסו בשבוע.
לגבי מטחנה שצריך לשדך לאחת המכונות האלה אני כבר די סגור שאקח את ה-K3 שמומלצת כמעט בכל מקום..ראיתי את ה-270Wi אבל לפי הבנתי אין מכירה שלה בארץ וגם בחו"ל לא מצאתי דרך לקנות אחת.
יש דיל בארץ כרגע שקונים את הרוקט ומקבלים את האסקסו ISTEEL במתנה אבל לפי מה שהבנתי יש לה סכינים קוניות בדומה למטחנות הפשוטות כמו גראף וWPM מה שמרחיק אותי ממנה.. ואין לה טיימר
בכל אופן.. יש למישהו המלצה מאיפה אני יכול לקנות את הרוקט או האוסקר במחיר הכי טוב ? לא מצאתי בשום אמזון.. ואם אני קונה באתר אחר, איך מחייבים אותי על מכס ? פשוט כשמגיעה החבילה יתקשרו אלי לחיוב נוסף ? האם יש חישוב שאפשר לעשות כדי לראות כמה ייצא לי מכס + עמילות וכל הדברים מסביב ? קצת חושש להזמין בצורה הזאת אבל אם יהיה זול משמעותית מהארץ - לא אהסס להזמין.. אשמח אם מישהו יודע מניסיון לעזור לי עם קישורים
לגבי האוסקר לפי בדיקה עם כל החנויות המקומיות היא כרגע חסרה בארץ ותגיע רק עוד חודש בערך.. עם עליית מחיר משמעותית של 800 ש"ח, מה שהופך אותה ל4,000 שח ומעיק לי משמעותית על ההחלטה..
כרגע מכרתי את המכונה הקודמת שלי ואני לא רוצה להיתקע הרבה זמן בלי קפה איכותי... חייב לקבל החלטה בין השתיים