Rocket Appartamento מול ה-Nuova Oscar 2

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
bar1010 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

היי חברים,

כבר הרבה ימים שאני בהתלבטויות קשות בין השתיים.. אני יודע שדובר רבות על שתיהם אבל באמת אשמח לעזרת המומחים כאן על מנת לקבל שורה תחתונה :)
האם הראש E61 כל כך מצדיק לשלם בערך כפול על מכונה ? התוצאה כ"כ מוצדקת בפה ? או שאני מפספס עוד יתרונות מוצקים לטובת הרוקט ? הבנתי שגם לאוסקר יש את הטכנולוגיה שלהם ליציבות הטמפרטורה בראש הידית.

חפרתי המון על שתיהם באינטרנט ולמען האמת שלא מצאתי מספיק דברים שישכנעו אותי לקחת את הרוקט.. לגבי עניין הנראות זה באמת עניין של טעם (ולדעתי האישית האוסקר נראית יותר "ידידותית" ופחות מסורבלת מהרוקט).
מה גם שלפי מה שאני רואה ההקצפה של האוסקר יותר טובה..
בגדול השימוש שלי הוא 1-2 הפוך ביום ואולי 2-3 אספרסו בשבוע.

לגבי מטחנה שצריך לשדך לאחת המכונות האלה אני כבר די סגור שאקח את ה-K3 שמומלצת כמעט בכל מקום..ראיתי את ה-270Wi אבל לפי הבנתי אין מכירה שלה בארץ וגם בחו"ל לא מצאתי דרך לקנות אחת.
יש דיל בארץ כרגע שקונים את הרוקט ומקבלים את האסקסו ISTEEL במתנה אבל לפי מה שהבנתי יש לה סכינים קוניות בדומה למטחנות הפשוטות כמו גראף וWPM מה שמרחיק אותי ממנה.. ואין לה טיימר

בכל אופן.. יש למישהו המלצה מאיפה אני יכול לקנות את הרוקט או האוסקר במחיר הכי טוב ? לא מצאתי בשום אמזון.. ואם אני קונה באתר אחר, איך מחייבים אותי על מכס ? פשוט כשמגיעה החבילה יתקשרו אלי לחיוב נוסף ? האם יש חישוב שאפשר לעשות כדי לראות כמה ייצא לי מכס + עמילות וכל הדברים מסביב ? קצת חושש להזמין בצורה הזאת אבל אם יהיה זול משמעותית מהארץ - לא אהסס להזמין.. אשמח אם מישהו יודע מניסיון לעזור לי עם קישורים

לגבי האוסקר לפי בדיקה עם כל החנויות המקומיות היא כרגע חסרה בארץ ותגיע רק עוד חודש בערך.. עם עליית מחיר משמעותית של 800 ש"ח, מה שהופך אותה ל4,000 שח ומעיק לי משמעותית על ההחלטה..
כרגע מכרתי את המכונה הקודמת שלי ואני לא רוצה להיתקע הרבה זמן בלי קפה איכותי... חייב לקבל החלטה בין השתיים

Coffeev
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

אתה יכול להזמין מאלקטרוס יש להם את האוסקר ומכונות אחרות, שירות מעולה ומשלוח מהיר

bar1010 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@Coffeev
·

תודה.. את הרוקט אין להם אבל ידוע לך כמה מיסים אני הולך לשלם על האוסקר במידה ואזמין משם ? ואיך זה בדיוק עובד ? ברגע שזה מגיע לארץ מתקשרים אלי פשוט לגבות תשלום מהמכס ? אף פעם פשוט לא הזמנתי מכונה בסדר גודל כזה מחו"ל.. רוצה לראות מה יהיה השורה התחתונה מבחינת הסכום הכללי לפני שאני מזמין משם

Coffeev
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

עד כמה שאני זוכר יוצא עד הבית אזור 2800 2900 . צריך לבקש שיוריד לך את המיסוי האירופי, יוצא קרוב למחיר בארץ פחות או יותר אז השאלה מה שווה לך אחריות. גם תבקש הנחה וגם תבקש שיוריד מיסוי

bar1010 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

@Coffeev
·

הנחה הוא לא נותן ופחות מיסוי יוצא שהמכונה עולה 3000 לפני מכס , עמילות ומעמ שאני משער שצריך להוסיף בארץ.. מה שהופך את זה ליקר יותר מהארץ גם אם יגיע המלאי בחודש הבא בעליית מחיר של 800 ש"ח...

את הרוקט יש לך מושג מאיפה אפשר לקנות במחיר טוב ?

Coffeev
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

Order Summary
Items:
EUR 1.105,74
Postage & Packing:
EUR 120,00

(Order Total: EUR 1.225,74)
Payment Total:
ILS 5,471.91

זה אמזון גרמניה עד הבית ואצל אמזון המחיר סופי, אוסקר אני לא מת עליה מעדיף את הסילביה

bar1010 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

@Coffeev
·

כן.. מצאתי אותה בסוף גם שם אבל שים לב שהיא לא נמכרת ע"י אמאזון ולכן אין טיפול בעלויות שחרור ומכס.. זאת אומרת שתהיה תוספת כאן על עמילות + מכס + מעמ וסביר להניח שגם במקרה הזה ייצא יותר יקר מהארץ... או בערך אותו דבר

Coffeev
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

@bar1010
·
לא מכיר E61 מבחוץ ובפנים ככה שאני לא יכול לעזור לך בנושא,

בכל מקרה הK3 מצויינת עד שאתה מפרק לה את הראש לנקות ונשאר קפה במסילות וההברגה הולכת, חוץ מזה אחלה מטחנה, מחזיקה שנים (: .

danimili
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1214
נתן תודות: 148 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #9 

רוקט עדיפה לחלוטין גם מבחינה עיצובית ותפעולית וגם מבחינת תוצאה בכוס. לא הייתי חושב פעמיים בכלל.

kohengil
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #10 

אני הזמנתי את הרוקט מחו"ל. פירטטתי את הכל כאן
הזמנה מחו"ל רוקט אפרטמנטו

האדם שמאחורי האתר הוא סיבה מצוינת לרכוש ממנו

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”