סאב יוקרתי B&W PV1D

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
raoul פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

בהמשך לחיפוש שלי איך לבנות מערכת לסלון הבייתי החדש, שמעתי אצל חבר סט סטאליטים של B&W עם סאב יוקרתי שלהם מסוג PV1D:
לינק לסאב PV1D

לא שאני אודיופיל אבל זה היה מרשים ביותר.
יש לי סלון גדול, מרחק מהטלויזיה 4.2, ומאחורי עוד 5 מטר פתוחים של פינת האוכל , שלידם (בצורת ר') המטבח.
גובה התקרה 2.9 - בקיצור, חלל מאוד גדול.

השאלה שלי היא האם סאב כזה (שעולה סדר גודל של 10K ש"ח) יוכל לתת מענה טוב לחלל הגדול.
אני מתעניין עכשיו ללכת לכיוון של הסט סטליטים של B&W עם הסאב הזה: MT-60D

-------------------------------
קצת מעבר:
הסיבה שאני מוכן לשלם על סאב כזה היא שהוא גם נותן איכות מדהימה לפי הביקורות וגם... נראה כמו יצירת אומנות בסלון - בניגוד לכל שאר הסאבים שדי תקועים שם ולא עוברים את מבחן האישה.

התכנון הקודם שלי היה ללכת לכיוון של רמקולים שקועים של SPEAKERCRAFT CINEMA 3 בבמה הקידמית ו-2 שקועי תקרה עבור אחוריים, אבל יש לי מחשבות שאולי מבחינת עיצוב הסלון עדיף לי הסאב האיכותי הזה עם 3 סטאליטים מהסט בבמה הקידמית + 2 שקועי תקרה עבור האחוריים.

shaulch
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 419
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #2 

raoul כתב:בהמשך לחיפוש שלי איך לבנות מערכת לסלון הבייתי החדש, שמעתי אצל חבר סט סטאליטים של B&W עם סאב יוקרתי שלהם מסוג PV1D:
לינק לסאב PV1D

לא שאני אודיופיל אבל זה היה מרשים ביותר.
יש לי סלון גדול, מרחק מהטלויזיה 4.2, ומאחורי עוד 5 מטר פתוחים של פינת האוכל , שלידם (בצורת ר') המטבח.
גובה התקרה 2.9 - בקיצור, חלל מאוד גדול.

השאלה שלי היא האם סאב כזה (שעולה סדר גודל של 10K ש"ח) יוכל לתת מענה טוב לחלל הגדול.
אני מתעניין עכשיו ללכת לכיוון של הסט סטליטים של B&W עם הסאב הזה: MT-60D

-------------------------------
קצת מעבר:
הסיבה שאני מוכן לשלם על סאב כזה היא שהוא גם נותן איכות מדהימה לפי הביקורות וגם... נראה כמו יצירת אומנות בסלון - בניגוד לכל שאר הסאבים שדי תקועים שם ולא עוברים את מבחן האישה.

התכנון הקודם שלי היה ללכת לכיוון של רמקולים שקועים של SPEAKERCRAFT CINEMA 3 בבמה הקידמית ו-2 שקועי תקרה עבור אחוריים, אבל יש לי מחשבות שאולי מבחינת עיצוב הסלון עדיף לי הסאב האיכותי הזה עם 3 סטאליטים מהסט בבמה הקידמית + 2 שקועי תקרה עבור האחוריים.
...
·רכשת בסוף את MT-60D ? - עריכה : אני מבין שרכשת את מוניטור אודיו A40

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”