בהמשך לחיפוש שלי איך לבנות מערכת לסלון הבייתי החדש, שמעתי אצל חבר סט סטאליטים של B&W עם סאב יוקרתי שלהם מסוג PV1D:
לינק לסאב PV1D
לא שאני אודיופיל אבל זה היה מרשים ביותר.
יש לי סלון גדול, מרחק מהטלויזיה 4.2, ומאחורי עוד 5 מטר פתוחים של פינת האוכל , שלידם (בצורת ר') המטבח.
גובה התקרה 2.9 - בקיצור, חלל מאוד גדול.
השאלה שלי היא האם סאב כזה (שעולה סדר גודל של 10K ש"ח) יוכל לתת מענה טוב לחלל הגדול.
אני מתעניין עכשיו ללכת לכיוון של הסט סטליטים של B&W עם הסאב הזה: MT-60D
-------------------------------
קצת מעבר:
הסיבה שאני מוכן לשלם על סאב כזה היא שהוא גם נותן איכות מדהימה לפי הביקורות וגם... נראה כמו יצירת אומנות בסלון - בניגוד לכל שאר הסאבים שדי תקועים שם ולא עוברים את מבחן האישה.
התכנון הקודם שלי היה ללכת לכיוון של רמקולים שקועים של SPEAKERCRAFT CINEMA 3 בבמה הקידמית ו-2 שקועי תקרה עבור אחוריים, אבל יש לי מחשבות שאולי מבחינת עיצוב הסלון עדיף לי הסאב האיכותי הזה עם 3 סטאליטים מהסט בבמה הקידמית + 2 שקועי תקרה עבור האחוריים.
סאב יוקרתי B&W PV1D
·רכשת בסוף את MT-60D ? - עריכה : אני מבין שרכשת את מוניטור אודיו A40raoul כתב:בהמשך לחיפוש שלי איך לבנות מערכת לסלון הבייתי החדש, שמעתי אצל חבר סט סטאליטים של B&W עם סאב יוקרתי שלהם מסוג PV1D:
לינק לסאב PV1D
לא שאני אודיופיל אבל זה היה מרשים ביותר.
יש לי סלון גדול, מרחק מהטלויזיה 4.2, ומאחורי עוד 5 מטר פתוחים של פינת האוכל , שלידם (בצורת ר') המטבח.
גובה התקרה 2.9 - בקיצור, חלל מאוד גדול.
השאלה שלי היא האם סאב כזה (שעולה סדר גודל של 10K ש"ח) יוכל לתת מענה טוב לחלל הגדול.
אני מתעניין עכשיו ללכת לכיוון של הסט סטליטים של B&W עם הסאב הזה: MT-60D
-------------------------------
קצת מעבר:
הסיבה שאני מוכן לשלם על סאב כזה היא שהוא גם נותן איכות מדהימה לפי הביקורות וגם... נראה כמו יצירת אומנות בסלון - בניגוד לכל שאר הסאבים שדי תקועים שם ולא עוברים את מבחן האישה.
התכנון הקודם שלי היה ללכת לכיוון של רמקולים שקועים של SPEAKERCRAFT CINEMA 3 בבמה הקידמית ו-2 שקועי תקרה עבור אחוריים, אבל יש לי מחשבות שאולי מבחינת עיצוב הסלון עדיף לי הסאב האיכותי הזה עם 3 סטאליטים מהסט בבמה הקידמית + 2 שקועי תקרה עבור האחוריים....