דנון X4400H נדלק מעצמו באמצע הלילה בלבד מידי פעם. מה זה יכול להיות?
שלום
לדנון מחוברים המון מכשירים (כל 7 הכניסות). ממיר סלקום, APPLE TV 4K, סטרימר ZIDOO, סטרימר כרומכאסט אולטרה, מחשב HTPC, סוני PS4.
אחת לכמה ימים, באמצע הלילה הדנון נדלק לבדו ומשמיע את הכניסה האחרונה שהיה מוגדרת. שיניתי בהגדרות שבהדלקה העוצמה תהיה על 0 וזה פתר את המטרד של הרעש, אבל אני עדיין שומע את הקליק של ההדלקה.
חשוב לציין שהוא נדלק לכמה דקות ונכבה חזרה מעצמו!
מה שמצאתי ברשת זה רק את השרשור הזה:
https://www.avforums.com/threads/denon- ... t.2006962/
שם הוא לא נכבה, וגם אין פתרון מלבד ביטול הגדרת HDMI CEC.
מניח שאחד מהמכשירים המחוברים מדליק אותו, השאלה איזה ומדוע? למה רק בשעות הלילה המאוחרות ולמה רק לכמה דקות בלבד?
משהו נתקל בתופעה כזאת? לא רוצה לכבות את ה CEC כי הוא מאד שימושי עבורי.
תודה
לדנון מחוברים המון מכשירים (כל 7 הכניסות). ממיר סלקום, APPLE TV 4K, סטרימר ZIDOO, סטרימר כרומכאסט אולטרה, מחשב HTPC, סוני PS4.
אחת לכמה ימים, באמצע הלילה הדנון נדלק לבדו ומשמיע את הכניסה האחרונה שהיה מוגדרת. שיניתי בהגדרות שבהדלקה העוצמה תהיה על 0 וזה פתר את המטרד של הרעש, אבל אני עדיין שומע את הקליק של ההדלקה.
חשוב לציין שהוא נדלק לכמה דקות ונכבה חזרה מעצמו!
מה שמצאתי ברשת זה רק את השרשור הזה:
https://www.avforums.com/threads/denon- ... t.2006962/
שם הוא לא נכבה, וגם אין פתרון מלבד ביטול הגדרת HDMI CEC.
מניח שאחד מהמכשירים המחוברים מדליק אותו, השאלה איזה ומדוע? למה רק בשעות הלילה המאוחרות ולמה רק לכמה דקות בלבד?
משהו נתקל בתופעה כזאת? לא רוצה לכבות את ה CEC כי הוא מאד שימושי עבורי.
תודה
- armagedd0n
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 537
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
לדעתי צריך לקרוא למכסחי השדים..
ואם ברצינות, תעשה ניסוי, בכל יום או יותר נכון לילה, תנתק מכשיר מסויים (אחד בכל פעם) שמחובר לרסיבר.
ואם ברצינות, תעשה ניסוי, בכל יום או יותר נכון לילה, תנתק מכשיר מסויים (אחד בכל פעם) שמחובר לרסיבר.
Atlantic Technology 350 THX -- L-C-R
Monitor Audio V10 --Surround
Definitive Technology SR 9080 --Surround Back
Dual PB2000
Denon X4400H
OLED 55 B7
Monitor Audio V10 --Surround
Definitive Technology SR 9080 --Surround Back
Dual PB2000
Denon X4400H
OLED 55 B7
- shayc84
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- שם מלא: [email protected]
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
- יצירת קשר:
אם מדובר בטלוויזיה חכמה, ואתה לא משתמש באפליקציה בשביל לתפעל אותה, סגור לה חיבורים מרחוק + wifi.
אם אתה כן משתמש, תגביל אותה לשימוש ע"י קוד או מכשירים ספציפים.
עוד אופציות, זה עדכונים אוטומטיים של כל המכשירים המחוברים ברגע שאחד מהם מבצע אתחול, הוא עלול להפעיל את הרסיבר, תגדיר עדכונים אוטומטיים ליום ושעה ספציפים או שתבטל אותם ותעשה זאת ידנית ( כולל טלוויזיה )
אם אתה כן משתמש, תגביל אותה לשימוש ע"י קוד או מכשירים ספציפים.
עוד אופציות, זה עדכונים אוטומטיים של כל המכשירים המחוברים ברגע שאחד מהם מבצע אתחול, הוא עלול להפעיל את הרסיבר, תגדיר עדכונים אוטומטיים ליום ושעה ספציפים או שתבטל אותם ותעשה זאת ידנית ( כולל טלוויזיה )
- OrenMizrav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 996
- נתן תודות: 100 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
- יצירת קשר:
כנראה אחד המכשירים מכוון לאיתחול אוטמוטי כל יום. מניח שרק המחשב יכול לעשות את זה?
Denon 3400 | Front: Focal 806 | Center: Focal CC 800V | Back: Q acoustics 3020
https://webtip.cc/
https://webtip.cc/
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
היתה לי בעיה די דומה שהרסיבר היה מגביר את הווליום ללא התראה, ממינוס חמישים לפלוס חמש. הבעיה היתה בשלט, תוציא את הבטריות של השלט ותראה אם יש שינוי.
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past
תודה על התשובות.
המחשב לא מתוכנן לתחל את עצמו, והוא ללא CEC. אין בעיה בשלט. וגם אין בעיה בטלויזיה או ברסיבר, כי אותה הבעיה הייתה גם ברסיבר ימהה קודם, אם כי בתדירות יותר גבוהה. חשבתי שזה באג ברסיבר אבל אחרי כמה חודשי שימוש בדנון, זה עכשיו גם בדנון. גם הטלויזיה התחלפה (סוני לסוני).
נשאר לבדוק 6 מכשירים.
ממיר סלקום
סטרימר זידו
מחשב HTPC
אפל טי וי (פחות סביר כי הוחלף מאז הימהה מדגם 4 לדגם 4K)
סוני PS4
כרומכאסט
כרגע נטרלתי את ה PS4 ואת ה HTPC. הבעיה היא שהתופעה לא קורית כל לילה, אלא פעם או פעמיים בשבוע.. אז זה יקח הרבה זמן עד שאעלה על מקור הבעיה... מבחינת אמינות המכשירים, אני יותר חושד בממיר סלקום או ב ZIDOO כי שניהם מוצרים סינים...
המחשב לא מתוכנן לתחל את עצמו, והוא ללא CEC. אין בעיה בשלט. וגם אין בעיה בטלויזיה או ברסיבר, כי אותה הבעיה הייתה גם ברסיבר ימהה קודם, אם כי בתדירות יותר גבוהה. חשבתי שזה באג ברסיבר אבל אחרי כמה חודשי שימוש בדנון, זה עכשיו גם בדנון. גם הטלויזיה התחלפה (סוני לסוני).
נשאר לבדוק 6 מכשירים.
ממיר סלקום
סטרימר זידו
מחשב HTPC
אפל טי וי (פחות סביר כי הוחלף מאז הימהה מדגם 4 לדגם 4K)
סוני PS4
כרומכאסט
כרגע נטרלתי את ה PS4 ואת ה HTPC. הבעיה היא שהתופעה לא קורית כל לילה, אלא פעם או פעמיים בשבוע.. אז זה יקח הרבה זמן עד שאעלה על מקור הבעיה... מבחינת אמינות המכשירים, אני יותר חושד בממיר סלקום או ב ZIDOO כי שניהם מוצרים סינים...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
היה לי פעם דוד כזה שגם הוא היה מתעורר כל לילה באמצע הלילה. המסכן נפטר לפני יותר מעשור.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
לדעתי או הכרום או הסטרימר זידו
הכרום בסבירות יותר גדולה כי הוא תמיד בסטנד ביי לקבל סיגנל אז יכול מאוד להיות שהוא הפושע
הכרום בסבירות יותר גדולה כי הוא תמיד בסטנד ביי לקבל סיגנל אז יכול מאוד להיות שהוא הפושע
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
מבריקCatskinner כתב:היה לי פעם דוד כזה שגם הוא היה מתעורר כל לילה באמצע הלילה. המסכן נפטר לפני יותר מעשור....
יש פה אנשים שכל ה"בעיות" האקזוטיות משום מה קורות כמעט רק להם, ומשגעים את הפורום.
מה הבעיה לחבר הכל למפצל אחד עם מתג הפעלה ולכבות אותו בלילה? אם גם זה לא עובד כנראה מדובר בפולטרגייסט.
·Crossover-Shop כתב:לדעתי או הכרום או הסטרימר זידו
הכרום בסבירות יותר גדולה כי הוא תמיד בסטנד ביי לקבל סיגנל אז יכול מאוד להיות שהוא הפושע...
הגיוני מבחינת סיכוי להפרעה, אבל, אם אני משדר משהו לכרומקאסט, לא רק שהוא מדליק את הרסיבר, הוא מדליק גם את הטלויזיה וגורם לרסיבר לבחור את כניסת ה HDMI שאליה הכרום מחובר. הוא גם לעולם לא יכבה את הרסיבר לאחר שהקאסט מסתיים.
כאן הרסיבר נדלק מעצמו ונשאר על אותה כניסת HDMI אחרונה למשך 2 דקות לערך ואז נכבה וזה לעולם לא קורה שוב באותו הלילה.
הטלויזיה לא נדלקת! רק הרסיבר. זה קרה עם ימהה A1040 כאשר הטלויזיה הייתה סוני 1080P ועכשיו קורה עם דנון X4400 ועם סוני 4K חדשה.
החלפתי את כל כבלי ה HDMI על כל מקרה. ולא עזר.
אני אמשיך לעשות בדיקות...
טוב רק מעדכן למי שיקרא בעתיד. הבעיה לא תמונה באף מכשיר מחובר ולא ברסיבר. היא באג בטלויזיה סוני. מסוני חזרו אליי ואמרו שהם מודעים לבאג אשר יתוקן בגרסה הבאה - אנדרויד 8. זה אחד מהבאגים ברשימה:
Resolves a condition where the TV switches from Standby to Semi Standby and switches on any AV Receiver connected via HDMI CEC
https://9to5google.com/2019/01/22/sony- ... eo-update/
אגב לא קורית בכל הרסיברים והתרחיש של מעבר מ STAND BY ל SEMI STAND BY אקראי. לא ברור לי רק למה זה קורה אצלי רק בלילה, אלא אם כן אני מפספס שזה קורה ביום...
Resolves a condition where the TV switches from Standby to Semi Standby and switches on any AV Receiver connected via HDMI CEC
https://9to5google.com/2019/01/22/sony- ... eo-update/
אגב לא קורית בכל הרסיברים והתרחיש של מעבר מ STAND BY ל SEMI STAND BY אקראי. לא ברור לי רק למה זה קורה אצלי רק בלילה, אלא אם כן אני מפספס שזה קורה ביום...