שימוש ב wd my cloud לניגון מוזיקה דרך רשת ביתית
הי
אשמח למעט סיוע כיוון שאיני מבין הרבה בנושא:
אני רוצה להשתמש ב wd my cloud לניגון מוזיק דרך הרשת הביתית.
הסטאפ הוא כזה-
ה wd מכיל עליו כמות אדירה של מדיה והוא מחובר לנתב.
אני רוצה דרך לפטופ שמחובר ב wifi לנגן את המוזיקה שעל ה wd.
האם כל אפליקציית נגן תאפשר לנגן את הקבצים ? או שזה עובד רק ע"י אפליקציה של wd?
כמובן שהמטרה לנגן רשימות שירים וליצור רשימת השמעה וכו' ולא פתיחה אחד אחד.
ולא מעוניין לאחסן את המדיה על הלפטופ.
להבנתי ( החסרה) ה wd לא יוצר סיפריית רשת שאליה יש לי גישה ישירה אלא רק דרך אפליקציה שלהם- לכן שואל.
תודה.
אשמח למעט סיוע כיוון שאיני מבין הרבה בנושא:
אני רוצה להשתמש ב wd my cloud לניגון מוזיק דרך הרשת הביתית.
הסטאפ הוא כזה-
ה wd מכיל עליו כמות אדירה של מדיה והוא מחובר לנתב.
אני רוצה דרך לפטופ שמחובר ב wifi לנגן את המוזיקה שעל ה wd.
האם כל אפליקציית נגן תאפשר לנגן את הקבצים ? או שזה עובד רק ע"י אפליקציה של wd?
ולא מעוניין לאחסן את המדיה על הלפטופ.
להבנתי ( החסרה) ה wd לא יוצר סיפריית רשת שאליה יש לי גישה ישירה אלא רק דרך אפליקציה שלהם- לכן שואל.
תודה.
@Omri_t
·
עריכה: בכלל לא הבנתי שה-My Cloud זה פתרון NAS (חשבתי על חיבור ב-USB לנתב). במקרה הזה אז באמת צריך להבין איך ממפים תוכן מה-My Cloud ויש באתר שלהם מספר דרכים כמו לדוגמא:
https://support.wdc.com/knowledgebase/a ... n#subject1
(הדרך הזאת לדוגמא, למיטב הבנתי, לא דורשת שום התקנות)
במקרה שמדובר על חיבור ב-USB לנתב (כנראה לא רלוונטי ל-My Cloud), הנה התגובה המקורית שלי:
זה לא ממש קשור להארד דיסק החיצוני אלא לנתב שאתה מחבר אותו אליו. אם יש לך נגיד מחשב שאפשר לחבר אותו אליו יהיה לך יותר קל לשתף ממנו, מצד שני המידע לא יהיה נגיש כשהמחשב מכובה. בגדול "הפתרון" זה NAS אבל זה כמובן סדר גודל אחר של מחיר וכו'.
לגבי חיבור דיסקים לנתבים, אין לי כל כך ניסיון, אבל הייתי מצפה שתוכל לגשת לקבצים מהלפטופ ושכן תהיה "סיפריית רשת שאליה יש לי גישה ישירה". לדוגמא, ב-windows, אפשר כרגיל למפות כונן לשיתופי רשת כאלה ואז אפליקציות יראו את הקבצים כאילו הם קבצים מקומיים (שוב אין קשר לאפליקציה של WD וכאלה, אני מתכוון לאפליקציות לניהול וסידור שירים).
·
עריכה: בכלל לא הבנתי שה-My Cloud זה פתרון NAS (חשבתי על חיבור ב-USB לנתב). במקרה הזה אז באמת צריך להבין איך ממפים תוכן מה-My Cloud ויש באתר שלהם מספר דרכים כמו לדוגמא:
https://support.wdc.com/knowledgebase/a ... n#subject1
(הדרך הזאת לדוגמא, למיטב הבנתי, לא דורשת שום התקנות)
במקרה שמדובר על חיבור ב-USB לנתב (כנראה לא רלוונטי ל-My Cloud), הנה התגובה המקורית שלי:
זה לא ממש קשור להארד דיסק החיצוני אלא לנתב שאתה מחבר אותו אליו. אם יש לך נגיד מחשב שאפשר לחבר אותו אליו יהיה לך יותר קל לשתף ממנו, מצד שני המידע לא יהיה נגיש כשהמחשב מכובה. בגדול "הפתרון" זה NAS אבל זה כמובן סדר גודל אחר של מחיר וכו'.
לגבי חיבור דיסקים לנתבים, אין לי כל כך ניסיון, אבל הייתי מצפה שתוכל לגשת לקבצים מהלפטופ ושכן תהיה "סיפריית רשת שאליה יש לי גישה ישירה". לדוגמא, ב-windows, אפשר כרגיל למפות כונן לשיתופי רשת כאלה ואז אפליקציות יראו את הקבצים כאילו הם קבצים מקומיים (שוב אין קשר לאפליקציה של WD וכאלה, אני מתכוון לאפליקציות לניהול וסידור שירים).
נערך לאחרונה על ידי eran405 ב 13/01/2019 0:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.
באופן כללי ניתן לשתף את ספריית הקבצים דרך חיבור הUSB לנתב, תלוי בכל נתב בדרך שלו. השירים לא צריכים אפליקציה מיוחדת כמובן אלא משותפים כספריה לכל דבר שממנה ניתן לייצר רשימת השמעה, כמו כל שיתוף תיקיה בתוך הרשת.Omri_t כתב:האם כל אפליקציית נגן תאפשר לנגן את הקבצים ? או שזה עובד רק ע"י אפליקציה של wd?
ולא מעוניין לאחסן את המדיה על הלפטופ....
ה-בעיה, שלדעתי זה יהיה איטי יחסית. אם זה רק לשירים אולי זה יספיק.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
@Omri_t
בזמנו קיבלתי My Cloud לסקירה (לא זוכר איזה דגם). אתה לא אמור להיות מוגבל לאפליקציה שלהם בלבד (מי בכלל יקנה NAS כזה מלכתחילה?) וזה אמור להיות אפשרי למפות את ה-NAS ככונן במחשב שלך, ואז אתה יכול להשתמש בכל תוכנה שתרצה.
בזמנו קיבלתי My Cloud לסקירה (לא זוכר איזה דגם). אתה לא אמור להיות מוגבל לאפליקציה שלהם בלבד (מי בכלל יקנה NAS כזה מלכתחילה?) וזה אמור להיות אפשרי למפות את ה-NAS ככונן במחשב שלך, ואז אתה יכול להשתמש בכל תוכנה שתרצה.
סבבה. הבנתי את הכיוון.
סיעתם לי מאוד.
אגב, המכשיר מגיע ללא אפשרות להתחבר למחשב ככונן דרך usb3.
הוא יודע לקבל אליו התקנים ב usb3.
המוכר החביב ב ksp הטעה אותי ונתקעתי עם מכשיר ללא פונקציה שהיתה לי מאוד חשובה.
כותב למען האחרים שאולי זה חשוב להם.
סיעתם לי מאוד.
כותב למען האחרים שאולי זה חשוב להם.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
רכיב שמתחבר למחשב ב-USB נקרא DAS (קיצור של Direct Attached Storage).Omri_t כתב:סבבה. הבנתי את הכיוון.
סיעתם לי מאוד.
כותב למען האחרים שאולי זה חשוב להם....
לרוע המזל אתה חייב לבחור אחד מהם - אין אפשרות לאותו מכשיר שיהיה גם NAS וגם DAS (לפחות לא בו"ז).