מבוקש - תוסף העתק הדבק לכרום
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
הי חברים.
בעבר היה לי תוסף לכרום שנקרא COPY PASTE ORIGINAL. התוסף היה מעתיק לזיכרון אוטומטית כל טקסט שהייתי מסמן בדפדפן, מה שהיה חוסך את הצורך בלחיצה על CTRL-C. נשמע דבר קטן, אבל אחרי שמתרגלים לזה ובגלל העובדה שאני עושה את הפעולה הזו המון במהלך היום, הוא הפך להיות אחד התוספים הכי שימושיים אצלי.
לצערי נאלצתי לפרמט את המחשב בו היה מותקן התוסף וכשניסיתי לחפש אותו בגוגל הוא פשוט נעלם ועדיין לא מצאית משהו מקביל שעובד (יש כמה שמתיימרים לעשות אותו הדבר אבל בפועל לא מתפקדים).
כל מה שאני צריך הוא תוסף שיעתיק לזיכרון את הטקסט שאני מסמן, זה הכל, אין הרבה דרישות מעבר.
מישהו אולי מכיר תוסף שכזה?
בעבר היה לי תוסף לכרום שנקרא COPY PASTE ORIGINAL. התוסף היה מעתיק לזיכרון אוטומטית כל טקסט שהייתי מסמן בדפדפן, מה שהיה חוסך את הצורך בלחיצה על CTRL-C. נשמע דבר קטן, אבל אחרי שמתרגלים לזה ובגלל העובדה שאני עושה את הפעולה הזו המון במהלך היום, הוא הפך להיות אחד התוספים הכי שימושיים אצלי.
לצערי נאלצתי לפרמט את המחשב בו היה מותקן התוסף וכשניסיתי לחפש אותו בגוגל הוא פשוט נעלם ועדיין לא מצאית משהו מקביל שעובד (יש כמה שמתיימרים לעשות אותו הדבר אבל בפועל לא מתפקדים).
כל מה שאני צריך הוא תוסף שיעתיק לזיכרון את הטקסט שאני מסמן, זה הכל, אין הרבה דרישות מעבר.
מישהו אולי מכיר תוסף שכזה?
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 10/01/2019 20:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

·Huber כתב: ועדיין לא מצאית משהו מקביל שעובד (יש כמה שמתיימרים לעשות אותו הדבר אבל בפועל לא מתפקדים)....
למי קשה? לך? לקרוא מה שאני כותב וליישם הבנת הנקרא? הרי ציינתי בפירוש שלא מצאתי משהו מקביל שעובד, לא שלא חיפשתי, וכדוגמא מושלמת בלינק שהבאת התוסף הראשון פשוט לא עובד.
אז כן, קשה, קשה להגיב כמו בנאדם כנראה.
עדיין מחפש משהו מקביל שעובד.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אני מציע שתרשום את כל מה שניסית
אחרת אחרים עלולים לחשוש מהצעת פתרונות שאולי אתה מכיר וניסית ואז הם יזכו בתגובה כמו זו לעיל
אחרת אחרים עלולים לחשוש מהצעת פתרונות שאולי אתה מכיר וניסית ואז הם יזכו בתגובה כמו זו לעיל
-
Huber
- חבר במועדון HT

Borderline1 - התגובה לא היית על ההצעה, התגובה הייתה על הזילזול בשליחה לגוגל והשאלה "קשה" שהייתה קיצור ל"קשה לך לחפש בגוגל?"...
כל הצעה שאינה נובעת מזלזול תתקבל באהבה ובברכה
כל הצעה שאינה נובעת מזלזול תתקבל באהבה ובברכה
·Huber כתב:·......
למי קשה? לך? לקרוא מה שאני כותב וליישם הבנת הנקרא? הרי ציינתי בפירוש שלא מצאתי משהו מקביל שעובד, לא שלא חיפשתי, וכדוגמא מושלמת בלינק שהבאת התוסף הראשון פשוט לא עובד.
אז כן, קשה, קשה להגיב כמו בנאדם כנראה.
עדיין מחפש משהו מקביל שעובד....
אנשים מנסים לעזור לך ואתה תוקף אותם.
בושה.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
נסחפת קצת בתגובה גבר.
הבחור עזר לך וכתב בסלנג 'וקשה' או 'בקשה' (בקיצור של בבקשה )
"Vקשה"
"Vקשה"
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
@Huber - לדעתי יש פה אי הבנה ענקית... אני חושב שהוא התכוון ל "בבקשה", ומעין קיצור - "Vקשה", ולא המילה "קשה".
-
Huber
- חבר במועדון HT

·b2k כתב:·......
אנשים מנסים לעזור לך ואתה תוקף אותם.
בושה....
ממי? ממך? הצחקת אותי - הדיעה שלך אפילו לא בתחתית סדר העדיפויות שלי
-
Huber
- חבר במועדון HT

·vivi כתב:נסחפת קצת בתגובה גבר.
"Vקשה"...
אם זה נכון אז אולי הייתה אי הבנה ואכן התגובה שלי הייתה לא קשורה לכוונת המשורר, אם זה כך אני חוזר בי.
בכל מקרה הבחור לא ממש עזר לי כפי שציינת, ואני עדיין חושב שלשלוח מישהו לגוגל אחרי שהוא ציין בפירוש שהוא כבר עשה חיפוש ראשוני זו לא ממש תגובה פרודקטיבית או איזשהו ניסיון אמיתי לעזור.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 10/01/2019 22:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

·PCingAddict כתב:@Huber - לדעתי יש פה אי הבנה ענקית... אני חושב שהוא התכוון ל "בבקשה", ומעין קיצור - "Vקשה", ולא המילה "קשה"....
כן, נראה כך - ראה תגובה שלי למעלה
·Huber כתב:·......
ממי? ממך? הצחקת אותי - הדיעה שלך אפילו לא בתחתית סדר העדיפויות שלי...
לך חפש לנו דיל על פומפיה באמזון
-
Huber
- חבר במועדון HT

מתנצל, אבל לא תגרור אותי שוב לדיון ברמה נמוכה, למדתי את הלקח - מולך שיחה בוגרת לא אפשרית.
בחזרה למטרת הת'רד, כנראה שיש פתרון, אם מי שהציע את הפתרון מעוניין אציין מהו.
בחזרה למטרת הת'רד, כנראה שיש פתרון, אם מי שהציע את הפתרון מעוניין אציין מהו.
·Huber כתב:מתנצל, אבל לא תגרור אותי שוב לדיון ברמה נמוכה, למדתי את הלקח - מולך שיחה בוגרת לא אפשרית.
בחזרה למטרת הת'רד, כנראה שיש פתרון, אם מי שהציע את הפתרון מעוניין אציין מהו....
לא...אתך ממש אפשר לנהל שיחה בוגרת...
בלי שישר ידלקו לך האוזניים... והקרניים יעלו...ותכנס למוד מגננה.
תמשיך הלאה.
@HuberAssafLots כתב:Vקשה:
https:/ google.com webstore/detail/auto-copy/bijpdibkloghppkbmhcklkogpjaenfkg?hl=en...
·הבחור כן עזר לך, כשמפרסמים קישור לחנות תוספים, hometheater מפרסר אותו לקישור לא פעיל של גוגל.
חפש בגוגל את זה: bijpdibkloghppkbmhcklkogpjaenfkg
ותגיע לתוסף ששעושה בדיוק מה שאתה מחפש.
-
Huber
- חבר במועדון HT

Shasoosh - אם תציץ על התוסף הזה תגלה שיש לו 3.5 כוכבים מתוך 5. ציון כזה נמוך לתוסף כ"כ שימושי ובסיסי למה? כי לרב האנשים הוא פשוט לא עובד (תציץ בתגובות עליו, כולל תגובה שלי), כפי שציינתי בתגובה הראשונית שלי. לעשות חיפוש בסיסי בגוגל/חנות התוספים אני בהחלט יודע, יש שם 1-2 שפשוט לא עובדים, אני מחפש אחד שעובד.