שרשור תגובות: CES2019: המכונה החכמה להכנת בירה של LG

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #2 

יש לדעתי שלוש סיבות טובות לבשל בירה בבית, וסביר להניח שהמכונה הזו לא נותנת אף אחת מהן:

- עלות. בהשוואה לבקבוק מהחנות, בירה ביתית עולה הרבה פחות. בקלות שלישי מחיר. זה נכון אם לא מחשבים את הזמן והציוד, אבל עבור רוב המבשלים מדובר בתחביב אז בוודאי שאת הזמן אין סיבה לתמחר. סביר להניח שכמו בקפה נספרסו, שבו המכונה אולי זולה אבל המחיר של הקפסולות גבוה מאוד (בהשוואה לפולי קפה), כך גם יהיה במכונה של LG.
- הנאה מהתהליך, מהאפשרות לבשל בירות מיוחדות, ומהאפשרות לעשות שינויים כדי להתאים לטעם האישי. המכונה של LG משתמשת בקפסולות, אז אני לא רואה כאן מרחב ליצירתיות או הנאה אחרת מהתהליך.
- איכות התוצר. זה הצד השני של נושא העלות. יש אינספור בירות מסחריות נהדרות, אבל הן ברובן לא זולות. כשמשווים בירות מסחריות במחיר נתון (למשל 5 עד 8 שקלים לבקבוק) בירה ביתית שהוכנה כראוי תהיה טעימה לאין ערוך. גם העדר פיסטור עוזר לטעם. הבירות מהמכונה של LG משתמשות בקפסולות במקום בחומרים טריים, אז הציפיות שלי בנושא הטעם די נמוכות. ואם לחזור לאנלוגיה עם נספרסו, הטריות היא אחת הסיבות שנספרסו לא מתקרב לאיכות של קפה טרי שנטחן בסמוך לחליטה.

אם אכן המכונה של LG לא תספק אף אחד מהיתרונות שלמעלה אז קשה לי לראות מדוע לרכוש אותה במקום פשוט לקנות בירה מסחרית איכותית.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”