צפיה בתכני 4k+hdrשהורדו בטורנוט דרך דיסק קשיח
היי יש לי b7 כבר הרבה זמן ולצערי אן לי תכנים לראות באיכות טובה מלבד נטפליקס. לכן החלטתי להוריד סרטים באיכות 4k דרך טורנט ולצפות בהם בטלויזיה השאלות שלי הם:
1. האם יש תמיכה בכל הפורמטים האלה +כתוביות בצד?
2. האם יש ירידה באיכות בצפיה בתכני 4k דרך דיסק קשיח?
3. יש פתרון טוב לצפיה בתכנים באיכות גבוהה? למה צריך סטרימר לדוגמה? אם בטלויזיות החכמות יש אפשרות לנטפליקס וצפיה דרך usb?
1. האם יש תמיכה בכל הפורמטים האלה +כתוביות בצד?
2. האם יש ירידה באיכות בצפיה בתכני 4k דרך דיסק קשיח?
3. יש פתרון טוב לצפיה בתכנים באיכות גבוהה? למה צריך סטרימר לדוגמה? אם בטלויזיות החכמות יש אפשרות לנטפליקס וצפיה דרך usb?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אנסה לענות:
1. כונן חיצוני בעל חיבור USB3 ניתן לחיבור, יציג סרטים בנפח גדול (60ג'יגה) בלי בעיה, כולל HDR, כמובן ש-4K.
2. אם יש לך כונן רשת (NAS) והוא תומך ב-DLNA - המסך יכול לראות אותו ולנגן קבצים שנמצאים עליו, אותו דבר כמו סעיף 1 מבבחינת איכויות.
3. כתוביות: צריכות להיות בעלות סיומת SRT, באותה תיקייה ובעלות שם קובץ זהה.
מקווה שעזרתי
1. כונן חיצוני בעל חיבור USB3 ניתן לחיבור, יציג סרטים בנפח גדול (60ג'יגה) בלי בעיה, כולל HDR, כמובן ש-4K.
2. אם יש לך כונן רשת (NAS) והוא תומך ב-DLNA - המסך יכול לראות אותו ולנגן קבצים שנמצאים עליו, אותו דבר כמו סעיף 1 מבבחינת איכויות.
מקווה שעזרתי
Vocare Ad Regnum
עזרתה לי מאודTANDBERG כתב:אנסה לענות:
מקווה שעזרתי...
אז נראלי אני ילך על זה
ישלך לדעתך אולי פתרון יותר טוב שאני מפספס?
ומה בנוגע לתמיכה בקבצים הטלויזיה אמורה לתמוך בכולם?
ויש המלצה לנגן שאפשר להוריד דרך הטלויזיה או שהמובנה מספיק?
תודה רבה וסליחה על החפירה
·
@יצחק22
·
היי,
אני משתמש בהארד דיסק חיצוני וממש נהנה מסרטי 4K HDR. יש לי אותו דגם אגב.
תוריד סרטי remux שהם בת'כלס MKV והוא תומך בלי בעיה.
הנגן הפנימי מעולה, אבל עם כתוביות בעברית הוא קצת מתחרבש לו (לא משהו רציני) אז אני מוריד בעיקר באנגלית.
·
היי,
אני משתמש בהארד דיסק חיצוני וממש נהנה מסרטי 4K HDR. יש לי אותו דגם אגב.
תוריד סרטי remux שהם בת'כלס MKV והוא תומך בלי בעיה.
הנגן הפנימי מעולה, אבל עם כתוביות בעברית הוא קצת מתחרבש לו (לא משהו רציני) אז אני מוריד בעיקר באנגלית.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
כתוביות ב LG צריכות להיות עם סימני פיסוק הפוכים (או ישרים, תלוי איך מסתכלים על זה). בכל מקרה, יש להפוך סימני פיסוק ממה שרוב הנגנים רגילים אליו.
זה עניין של דקה עם subtitle workshop אם אני זוכר נכון.
זה עניין של דקה עם subtitle workshop אם אני זוכר נכון.