JAMO S606 רמקול רצפתי לבן למכירה!

מגברים, נגנים, פטיפונים, DAC, רמקולים, רסיברים, אוזניות וכו'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלח תגובה
shait פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי
עקב שינוי עיצובי מתוכנן בסלון אני נאלץ למכור זוג רמקולים סופר איכותיים של JAMO.
הרמקולים בני חמש במצב חדש!
הקונה המאושר יקבל שני סטים של גרילים קדמיים בצבעים לבן ושחור. מצ"ב תמונות לעיונכם.

המחיר המבוקש: 5000 שח.
גמיש מעט לרציניים בלבד.
תודה
שי 0507843035

BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #2 

אני באמת לא אוהב להגיב למכירות, אבל במקרה היה לי את כל הסט הזה של ה S606 ועוד זוג מדפיים סראונד S60 ועוד סנטר C60. חדש בשנת 2010 כל הסט עלה לי 5000 שח (רמקול מצויין אגב לקולנוע ביתי ומוסיקת רוק\פופ).

http://www.crazyedi.co.il/items/1720642

אתה יודע מה אפשר היום בתחום הרצפתיים ב 5000 שח, ואני מדבר על חדש? נסה מרטין לוגן MOTION 40...

תראה בזה ביקורת בונה, אם אתה באמת רוצה למכור, ההיתי מתחיל מ 3000 שח ורושם גמיש... הודעות מכירה כאלו סתם באות על חשבון הודעות מכירה יותר רציניות ובסוף נדחפות לסוף, אלא אם כן המוכר מבין שאין לו סיכוי לקבל את המחיר שהוא דורש...

בהצלחה.

shait פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

@BARBIE
·ידידי
אולי זה יפתיע אותך אבל אני מקבל בהבנה ובהערכה רבה את הערותיך והארותיך בעניין. לא הייתי מודע למחיר הסט המלא ( שאגב - עלותו 5600) ולא 5000 אבל זה במסגרת הטעות הסטטיסטית אז הכל טוב.
לפיכך- אני מעדכן את המחיר ל 4000 שח ללא גמישות הפעם.

תודה ובשורות טובות לכולם.

BARBIE
טרול
טרול

שליחה #4 

רשמתי את המחיר שאני שלמתי אז (בחנות בבאר שבע של יורוקום, שכבר נסגרה). המחיר שיש בקישור של 5600 לא ממש רלוונטי כי אין אותם יותר במלאי (זה תוצאת חיפוש של זאפ, ושם 70% מהמוצרים הם סתם אנדרטה ברשת ולא באמת זמינים לרכישה). לדעתי גם אם תחליף את הריהוט לצבע אחר, הם עדיין ישתלבו טוב עם הסלון, כי לבן זה דיי נייטראלי.

בהצלחה

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #5 

BARBIE כתב:המחיר שיש בקישור של 5600 לא ממש רלוונטי כי אין אותם יותר במלאי (זה תוצאת חיפוש של זאפ, ושם 70% מהמוצרים הם סתם אנדרטה ברשת ולא באמת זמינים לרכישה).
...
נכון. זאפ אתר דפוק עם הרבה פריטים ארכיאולוגיים.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

shulidok
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #6 

1000 שח ורק בגלל שאני נחמד....

BARBIE
טרול
טרול

שליחה #7 

shulidok כתב:1000 שח ורק בגלל שאני נחמד....
...
·

לא צריך להגזים. זה אולי המחיר שווי שהוא היה נמכר בארצות הברית כיד שנייה, אבל במחירי הארץ, אפשר למכור אותו גם ב 2000 שח וזו תהיה עסקה טובה למי שמחפש רמקול טוב ובצבע לבן שקשה למצוא היום. אם כל הסת כחדש עלה 5000 וכ 70% מהמחיר זה על הקדמיים, אז תעשה חשבון בהנחה שהם שמורים ותקינים. רמקול כל לבדוק לפני רכישה.

אגב בחנות TMAUDIO יש דילים לא רעים לרצפתיים, אבל שוב, לא בדיוק מחירי אמזון. אבל המשלוח של רמקול כזה לארץ מהיא אותך לאותה המחיר בארץ...

שלח תגובה

חזור אל “לוח מוצרי אודיו”