האם יש דבר כזה כבל hdmi שהוא רק תמונה בלי סאונד ? מחפש כזה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
שחררבין פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום יש לי מערכת של הרמן קרדון sb 20 שמחוברת לסטרימר של שיואמי בכבל אופטי .
ובטלויזה מחובר hdmi לסטרימר סהכ שני כבלים ,
שאני מפעיל את המערכת של הרמן זה מנגן לי דרך אופטי כי ככה בחרתי בשליטה אבל יש קטיעת מוזרות כאלה שאני מנתק את הכבל hdmi שומעים חלק ואין יותר את הקטיעות האלה החלפתי כבל hdmi החלפתי יציאה בטלויזה ממש מיואש פונה פה למומחים למישהו יש פיתרון איזה כבל לקנות או מה לעשות כי אי אפשר להנות ככה מהסואנד

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3628
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #2 

אלא אם מדובר בהגדרה נסתרת במי בוקס נראה כאילו יש לך בעיית חיבורי/מגעים ביציאת האוזניה במי בוקס או בהמרה לאופטי קואקס
אבל כדאי לשמוע עוד דעות

שחררבין פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אני לא חושב מכיון שאני מוציא את הכבל hdmi זה עובד פיקס

שליחה #3 

@Borderline1
·

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

@שחררבין
·אין כזו חיה, כבל HDMI ללא קול כי האודיו אינו מועבר בגידים נפרדים.

השאלה היא מדוע בכלל טרחת לחבר את הסטרימר בכבל אופטי לסאונדבר? לא היה עדיף לך לחבר את הסטארימר ישירות לטלביזיה ב HDMI ומהטלביזיה להוציא לסאונדבר עם אופטי או HDMI? מה הייתה המטרה שלך בפיצול מהסטרימר?

שחררבין פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

קודם כל תודה על התגובה המהירה חבר , יש לי טלויזה שקניתי בace רק עם כניסות של hdmi , אין לי אפשרות לחבר בכבל אופטי לטלויזה , כל המטרה שלי לשמוע סאונד מהסאונד בר דרך הסטרימר כי הסטרימר שלי מחובר לטלויזה בhdmi , איך אני אחבר גם את הסאונד בר לטלויזה בhdmi הכוונה שלך להוציא עוד חוט hdmi מהטלויזה לסאונד בר ועוד חוט אחד לטויזה אז מה עשיתי פה ישמעו עדין דרך הסטרימר יש לי hdmi 1 ו hdmi 2 זה שני כניסות שונות זה חושב שיתן לי פיתרון , אני מנסה למצוא פיתרון שהסטרימר יראה תמונה וסאונד שיהיה לי מהסאונד בר ובסאונד בר יש לי 3 כניסות : 1 אופטי 2. אוקס 3. Hdmi מה לעזעזל אני עושה אני שובר את הראש שיהיה לי סואנד דרך הסאונד בר דרך אגב שאני נכנס להגדרות של הסטרימר של שיאומי אני מגדיר את הסאונד שיהיה מצב pcm משהו כזה זה כן נותן לי השמעה דרך אופטי אבל יש קטיעות מוזרות כאלה

mescaline
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #6 

זה קורה שיש נתק רגעי בין המסך לסטרימר.
בדיוק כמו שאם תנגן משהו ותנתק את הכבל יהיה ניתוק בקול לרגע וההיפך.

משמע יש לך בעיה במסך\בכניסות שלו\בכבל HDMI

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”