optical out
האם אני יכול להשתמש בה לחיבור מקור לשני מגברים? למשל DVD שיכנס לרסיבר הראשון ב-IN ואז ב-OPTICAL OUT לצאת ל-IN של הרסיבר השני?
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
האם אתה יודע מה היציאה הדיגיטלית (קואקס) עושה?
אז זה בול אותו דבר רק שבמקום אות חשמלי מדובר על אור.
האם השירשור שדיברת עליו אפשרי? זה תלוי ברסיבר האם היציאה הזו פעילה כל הזמן והאם הוא עושה בעצם PASS THROUGH למה שנכנס בכניסה האופטית.
אז זה בול אותו דבר רק שבמקום אות חשמלי מדובר על אור.
האם השירשור שדיברת עליו אפשרי? זה תלוי ברסיבר האם היציאה הזו פעילה כל הזמן והאם הוא עושה בעצם PASS THROUGH למה שנכנס בכניסה האופטית.
בהנחה שכן. אז יהיה לי אפשרות לשלוט על עוצמת הרמקולים בשני הרסיברים, נכון?האם השירשור שדיברת עליו אפשרי? זה תלוי ברסיבר האם היציאה הזו פעילה כל הזמן והאם הוא עושה בעצם PASS THROUGH למה שנכנס בכניסה האופטית....
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
גם על זה חשבתי האמת. האם אפשר לנצל את זה כחיבור BI-AMPING למשל?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אז אם אני אחבר כמו ש-shmulikwe הציע:לא עדיף לחבר יציאה קואקסילית בד.ו.ד לרסיבר אחד ויציאה אופטית בד.ו.ד לרסיבר שני...
1. אני אוכל לחבר לרסיבר אחד את הסראונד ולשני את הקדמיים עם הסנטר ובכך יהיה שליטה יותר טובה עליהם?
2.האם בחיבור כזה אין בעיות כמו הפרשי מופע או דברים מהסוג הזה שאני לא זוכר את כולם כרגע?
3.האם עצם העובדה ששני הרסיברים הם לא זהים יכול לפגוע בתוצאה הסופית של הסואנד, למרות שאחד מהם יהיה מיועד אך ורק לסראונד?
shmulikwe,
בגלל המגבלה שיש בווליום של הרסיברים. למשל הרסיבר שלי עולה MAX +12DB, אם אני אקבע שהסרונד למשמל יהיה +5DB אז המקסימום שלי פוחת ל-7DB. אצלי יש דירה גדולה יחסית ומרחב מאוד גדול וזה מגדיל לי את נקודת השמיעה באופן משמעותי. כרגע האחוריים שלי הם בדרגת עוצמה גבוהה יחסית מה שלא משאיר לי הרבה לקדמיים. חשבתי אם אני אחבר לאחוריים מגבר משלהם אז יהיה לי מרחב- מחיה יותר חופשי
בגלל המגבלה שיש בווליום של הרסיברים. למשל הרסיבר שלי עולה MAX +12DB, אם אני אקבע שהסרונד למשמל יהיה +5DB אז המקסימום שלי פוחת ל-7DB. אצלי יש דירה גדולה יחסית ומרחב מאוד גדול וזה מגדיל לי את נקודת השמיעה באופן משמעותי. כרגע האחוריים שלי הם בדרגת עוצמה גבוהה יחסית מה שלא משאיר לי הרבה לקדמיים. חשבתי אם אני אחבר לאחוריים מגבר משלהם אז יהיה לי מרחב- מחיה יותר חופשי
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
הבאתי לניסיון מגבר כוח יותר חזק מהרסיבר שלי אבל זה לא שינה הרבה, לכן קפץ לי הרעיון הזה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אולי הבעיה היא פשוט שליטה בכוח? את הרמקולים שלי אני מאוד אוהב, יהיה לי קשה להתפטר מהם בקלות...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אין קשר לאהבה שלך לרמקולים או לאיך הם נשמעים.
העיניין הוא התאמה לחדר.
אני חושב שהרמקולים שיש לי, הם הכי מתאימים לי מכל מה ששמעתי עד היום, בתנאי שהחדר קטן עד בינוני.
אם אשים אותם באולם כדורסל, הם פשוט לא יעבדו. זה עיניין של כמה אויר הם מסוגלים לדחוף והאם הם מסוגלים למלא את החדר.
אתה מתאר מצב ש"כאילו" חסר לך כח, אבל זה אל עיניין של כח כי כבר ניסית מגברי כח וברור שאם תעמוד קרוב אליהם, הם כן מסוגלים להחריש אותך, העיניין הוא כנראה שהם פשוט לא דוחפים מספיק אויר כדי "שיעשו לך את זה".
אני מוכן לחתום, הבעיה היא לא בהגברה.
העיניין הוא התאמה לחדר.
אני חושב שהרמקולים שיש לי, הם הכי מתאימים לי מכל מה ששמעתי עד היום, בתנאי שהחדר קטן עד בינוני.
אם אשים אותם באולם כדורסל, הם פשוט לא יעבדו. זה עיניין של כמה אויר הם מסוגלים לדחוף והאם הם מסוגלים למלא את החדר.
אתה מתאר מצב ש"כאילו" חסר לך כח, אבל זה אל עיניין של כח כי כבר ניסית מגברי כח וברור שאם תעמוד קרוב אליהם, הם כן מסוגלים להחריש אותך, העיניין הוא כנראה שהם פשוט לא דוחפים מספיק אויר כדי "שיעשו לך את זה".
אני מוכן לחתום, הבעיה היא לא בהגברה.
מרטין
על איזה רמקולים היית ממליץ לי לרסיבר שלי ולחלל שיש לי וגם במחיר סביר?
יש לי DENON AVR-3803
450 קוב
תקציב עד 10000ש"ח
על איזה רמקולים היית ממליץ לי לרסיבר שלי ולחלל שיש לי וגם במחיר סביר?
יש לי DENON AVR-3803
450 קוב
תקציב עד 10000ש"ח
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: