המלצה לטלויזיית 37" LCD -עדכון 13/6@
שלום לכולם.
אני מעוניין לרכוש טלויזיית LCD לחדר שלי .
מרחק הצפייה הוא כ 2.5 מטר והיא תשמש בעיקר לצפייה בסרטי DVD ולעיתים קרובות לצפייה בשידורי HOT.
קראתי קצת בפורום ובאתרים אחרים והגעתי לדגם הזה 37LC2R של LG .
התקציב שלי הוא כ 6000 שקל אם אפשרות קטנה לחריגה.
אשמח לקבל המלצות והערות .
בתודה מראש
רועי.
אני מעוניין לרכוש טלויזיית LCD לחדר שלי .
מרחק הצפייה הוא כ 2.5 מטר והיא תשמש בעיקר לצפייה בסרטי DVD ולעיתים קרובות לצפייה בשידורי HOT.
קראתי קצת בפורום ובאתרים אחרים והגעתי לדגם הזה 37LC2R של LG .
התקציב שלי הוא כ 6000 שקל אם אפשרות קטנה לחריגה.
אשמח לקבל המלצות והערות .
בתודה מראש
רועי.
נערך לאחרונה על ידי Flamez ב 14/06/2007 20:45, נערך 5 פעמים בסך הכל.
אתה בטוח שלצפיה במרחק של 2.5 מטר אתה רוצה מסך 37 אינצ? זה גדול מידי, אני חושב זה סתם יבאס אותך.
שלא תחשוב שגדול יותר זה טוב יותר, לא תמיד זה ככה,
חבל שסתם תתבאס לך תראה מסכי 37 אינצ בחנויות ממרחק של 2.5 מטר ותחליט אם זה טוב בשבילך,
חבל שתקנה סתם ותתבאס, בעניי תקנה 32 אינצ וככה תוכל לקנות גם טלויזיה יותר איכותית.
שלא תחשוב שגדול יותר זה טוב יותר, לא תמיד זה ככה,
חבל שסתם תתבאס לך תראה מסכי 37 אינצ בחנויות ממרחק של 2.5 מטר ותחליט אם זה טוב בשבילך,
חבל שתקנה סתם ותתבאס, בעניי תקנה 32 אינצ וככה תוכל לקנות גם טלויזיה יותר איכותית.
אני התלבטתי על אותו הדבר בסוף הלכתי עם "מטר" לחנות ומדדתי שם את המרחק ולדעתי לסרטים("קולנוע ביתי") 37 אינץ זה בדיוק הגודל
32 אינץ זה שדרוג לטלוויזיה אבל לא שידרוג גדול בד"כ ובטח לא שדרוג לקולנוע ביתי
(לי יש אינץ VESTEL 28 ואמור להגיע שבוע הבא מסך 37" של סמסונג)
32 אינץ זה שדרוג לטלוויזיה אבל לא שידרוג גדול בד"כ ובטח לא שדרוג לקולנוע ביתי
(לי יש אינץ VESTEL 28 ואמור להגיע שבוע הבא מסך 37" של סמסונג)
uknowmyuknowmy כתב:אל תסתכל במחירים שבזאפ הם יקרים בהרבה מהמחירים במציאות
דבר שני טלויזיה שאני מרוצה ממנה מאוד זה ה- GA8E
אבל בחיבור למחשב ה- היטאצי LD9000TA או סמסונג R81 הם יותר טובות וכן נכנסות בתקציב שלך אם אני לא טועה...
איפה יש את הדגמים האלה ב6000 שקל איפה ראית אותם אני חיפשתי כולל בפומביות ואין סיכוי להביא 37 אינץ במחיר הזה, 32 אין בעיה אפשר ב4000-5000
אל תשלה את הבנאדם סתם
המסך הזה הוא לא fullHD, זה ניסוח שיווקי. הכוונה היא שהמסך יכול להציג חומרים מכל מקור HD שהוא, לא משנה אם הוא 720p או 1080p. פשוט הוא עושה עיבוד מסויים למקורות של 1080p (שזה בעצם Full HD).
תקרא פה קצת באתר ותראה שבגדלים כאלה אין טעם להשקיע עוד אלפי שקלים כדי לקבל מסך שהוא full HD, ההבדל לא מצדיק את ההשקעה.
תקרא פה קצת באתר ותראה שבגדלים כאלה אין טעם להשקיע עוד אלפי שקלים כדי לקבל מסך שהוא full HD, ההבדל לא מצדיק את ההשקעה.
מצטער על ההקפצה,החלטתי לרכוש את הטלויזיה המדוברת 37LC2R והתחלתי לקרוא את המאמרים על החיבורים המומלצים למחשב ולממיר ....
לא הצלחתי למצוא מידע באינטרנט אם הטלויזיה שלי תומכת בNR בחיבור הHDMI
האם מישהו יכול לתת לי תשובה חד משמעית ?
לא הצלחתי למצוא מידע באינטרנט אם הטלויזיה שלי תומכת בNR בחיבור הHDMI
האם מישהו יכול לתת לי תשובה חד משמעית ?