הוצאת קיטור מסך OLED LG C8
אני עם המסך OLED C8 55 מאוגוסט.
אל המסך מחובר סטרימר NVIDIA SHIELD 2017
המקורות שאני בודק הם סרטי בלו ריי מלאים 4K HDR
בשורה התחתונה, אכזבה גמורה.
המסך תקין, אין איתו בעיות או צריבות אבל אני פשוט לא מצליח להגיע לאכות תמונה מספקת.
נסיתי את ההגדרות מהשרשור של ההגדרות, ומאתר RTINGS ובשניהם התמונה חשוכה, לא חדה ולא ברורה.
כשאני משחק עם ההגדרות אף פעם לא מצליח להגיע לתמונה טובה או ברורה, ושיחקתי המון, יותר מדי.
בנוסף, יש גמגומים מטורפים ומריחות כמעט בכל המצבים (גם אחרי ביטול רוב ההגדרות).
זה בולט כשהתמונה זזה במהירות.
כל סרט עם אדם עם חולצת פסים או חלל עם כוכבים נראה מזעזע ומרוח.
מה שהכי שבר אותי, הגעתי לעזור להתקין אצל חבר שלי מסך של סוני מהסדרה הפשוטה שעלה לו חצי ממה שעלה לי ה OLED (ואצלו זה 65 אינץ - אצלי רק 55), אליו חיברתי את הסטרימר שלי, והתמונה אצלו היתה הרבה יותר טובה מאצלי!!! וזה מבלי שנגעתי בשום הגדרה, שום גמגומים, מריחות או תמונות לא ברורות.
מה אני עושה לא בסדר???
אל המסך מחובר סטרימר NVIDIA SHIELD 2017
המקורות שאני בודק הם סרטי בלו ריי מלאים 4K HDR
בשורה התחתונה, אכזבה גמורה.
המסך תקין, אין איתו בעיות או צריבות אבל אני פשוט לא מצליח להגיע לאכות תמונה מספקת.
נסיתי את ההגדרות מהשרשור של ההגדרות, ומאתר RTINGS ובשניהם התמונה חשוכה, לא חדה ולא ברורה.
כשאני משחק עם ההגדרות אף פעם לא מצליח להגיע לתמונה טובה או ברורה, ושיחקתי המון, יותר מדי.
בנוסף, יש גמגומים מטורפים ומריחות כמעט בכל המצבים (גם אחרי ביטול רוב ההגדרות).
כל סרט עם אדם עם חולצת פסים או חלל עם כוכבים נראה מזעזע ומרוח.
מה שהכי שבר אותי, הגעתי לעזור להתקין אצל חבר שלי מסך של סוני מהסדרה הפשוטה שעלה לו חצי ממה שעלה לי ה OLED (ואצלו זה 65 אינץ - אצלי רק 55), אליו חיברתי את הסטרימר שלי, והתמונה אצלו היתה הרבה יותר טובה מאצלי!!! וזה מבלי שנגעתי בשום הגדרה, שום גמגומים, מריחות או תמונות לא ברורות.
מה אני עושה לא בסדר???
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@gshoshan
אולי הבעיה נובעת מכך שאתה מנסה את ההגדרות של RTINGS.
אני אישית מצאתי את רובן ממש לא לטעמי.
אם תרצה שאשלח לך את ההגדרות שלי כבסיס, בשמחה.
אני מאוד מרוצה, כל תוכן (חוץ מ SD) נראה מעולה.
אולי הבעיה נובעת מכך שאתה מנסה את ההגדרות של RTINGS.
אני אישית מצאתי את רובן ממש לא לטעמי.
אם תרצה שאשלח לך את ההגדרות שלי כבסיס, בשמחה.
אני מאוד מרוצה, כל תוכן (חוץ מ SD) נראה מעולה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אין קשר לכבלים. כבלים לא יכולים לשנות איכות תמונה אפילו לא בפרומיל.
אם אתה לא אוהב את איכות התמונה, וזה לגיטימי, נסה אולי למכור את המסך ולקנות מסך אחר שנראה לך טוב יותר. אין טעם להילחם בזה.
אצלי ב- B7 זה נורא פשוט עבורי - בוחר מצב טכניקולור או מומחה ובום התמונה בול לאיך שאני אוהב ואלו גם המצבים הכי נכונים ישר מהקופסא (אם זכור לי נכון רק שיניתי את הגדרות ה- Trumotion שלדעתי גרועות בברירת המחדל).
אם אתה לא אוהב את איכות התמונה, וזה לגיטימי, נסה אולי למכור את המסך ולקנות מסך אחר שנראה לך טוב יותר. אין טעם להילחם בזה.
אצלי ב- B7 זה נורא פשוט עבורי - בוחר מצב טכניקולור או מומחה ובום התמונה בול לאיך שאני אוהב ואלו גם המצבים הכי נכונים ישר מהקופסא (אם זכור לי נכון רק שיניתי את הגדרות ה- Trumotion שלדעתי גרועות בברירת המחדל).
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·gshoshan כתב:
אני עם המסך OLED C8 55 מאוגוסט.
יש גמגומים מטורפים ומריחות כמעט בכל המצבים (גם אחרי ביטול רוב ההגדרות).
כל סרט עם אדם עם חולצת פסים או חלל עם כוכבים נראה מזעזע ומרוח....
רק כדי לוודא שאנחנו מדברים על אותו דבר :
ניסיתי לשחק עם הפרמטרים DE-judder , DE-blur ?
כי משם מגיעות רוב "הצרות"
באופן כללי נשמע מאוד מוזר מה שאתה אומר
כל מי שקנה פה את הטלוויזיה הזו רק מהלל אותה
וגם מעבר לים - קוראים רק דברים טובים !
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@gshoshan
אישית -- אף פעם לא השתגעתי על כל המלצות הכיול הגנריות האלו.
ערכי ברירת המחדל עושים עבודה מצויינת!
אבל ... כמו שציין jacko-il --- חבל להלחם בזה. העמד אותו למכירה וקנה מסך אחר ... אפילו את אותו מסך זול יותר שיש לחבר - נשמע כאילו נהנית ממנו יותר
אישית -- אף פעם לא השתגעתי על כל המלצות הכיול הגנריות האלו.
ערכי ברירת המחדל עושים עבודה מצויינת!
אבל ... כמו שציין jacko-il --- חבל להלחם בזה. העמד אותו למכירה וקנה מסך אחר ... אפילו את אותו מסך זול יותר שיש לחבר - נשמע כאילו נהנית ממנו יותר
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
·sigamore כתב:@gshoshan
חבל להלחם בזה. העמד אותו למכירה וקנה מסך אחר ......
צריך להבין מה הבעיה לפני שקופצים להסיק מסקנות
לא הגיוני שהמסך זוכה לתישבוחות בכל העולם ופתאום אומרים שהאיכות שלו ***.
מציע לנסות עם סטרימר אחר , או מקור אחר כמו נטפליקס
אני אפילו הייתי עושה מנוי בכמה גרושים רק לצורך הבדיקה
לחילופין אפשר לבדוק סרטוני הדגמה ביוטיוב של 4K או 1080p
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
זה לא קשור לשאלה אם המסך איכותי או לא, זה קשור לשאלה האם הצופה אוהב אותו או לא. אני עם B7 וגם אם יכוונו לי אקדח לראש אני לא רואה את עצמי עוזב כרגע OLED וחוזר ל- LCD (אולי, דגש על אולי, אם מדובר במסך כמו הסוני ZD9 וגם אז לא בטוח בגלל היכולות שלו לגיימינג ומערכת הפעלה מעאפנה). כמעט כל מי שצפה אצלי בסרט (רימוקס מלא של 4K HDR או סרטוני הדגמה ואפילו נטפליקס בתכנים מסויימים) נשאר עם פה פעור. וכאמור, לא מוגדר כלום - ברירת מחדל עם מצב טכניקולור וב- HDR ודולבי-ויז'ן לא נגעתי בשום דבר למעט שינוי החלקת תמונה שבלתי נסבלת לטעמי בברירת מחדל של המסך. אבל, למדתי שיש כאלה שהתמונה הזו פשוט לא מדברת אליהם ורחוקה מלהרשים אותם. יש לי חבר קרוב כזה. בא, ראה ולא הבין מה ההתלהבות. "תמונה דהויה. אין לך צבעים. הכל צהוב. נראה כמו טלויזיה של פעם." ועוד שלל תיאורים. הבנאדם צופה אצלו על מצב תמונה "דינאמי" או "צבעים חיים" או משהו כזה ומבסוט על החיים שלו. אני מקיא אצלו והוא מקיא אצלי והכל בסדר, לכל אחד יש את הטעם שלו פשוט רצה הגורל והטעם שלי די משיק לתמונה נכונה קולנועית ושלו רחוק ממנה שנות אור. זכותו. זכותי. וכולנו מרוצים מהמסכים שלנו, איש איש עם המסך שלו.
אגב,
בשביל לבחון את איכות המסך פרופר וכדי לוודא שזה בגלל איכות השידור או איכות הסטרימר והכבל ומה לא, פשוט שמים תכנים על DOK ומחברים ישירות למסך ומנגנים עם הנגן הפנימי שלו. יש מגוון ענק של סרטוני הדגמה של 4K HDR ודולבי ויז'ן להורדה. כנ"ל גם רימוקסים של סרטים וכן הלאה. ככה מוודאים שזה לא מהשילד ולא מכאב ראש אחר בדרך שהורס את הצבעים/קצב/ביטרייט וכן הלאה..
אגב,
בשביל לבחון את איכות המסך פרופר וכדי לוודא שזה בגלל איכות השידור או איכות הסטרימר והכבל ומה לא, פשוט שמים תכנים על DOK ומחברים ישירות למסך ומנגנים עם הנגן הפנימי שלו. יש מגוון ענק של סרטוני הדגמה של 4K HDR ודולבי ויז'ן להורדה. כנ"ל גם רימוקסים של סרטים וכן הלאה. ככה מוודאים שזה לא מהשילד ולא מכאב ראש אחר בדרך שהורס את הצבעים/קצב/ביטרייט וכן הלאה..
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 08/01/2019 16:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
@pessik
·
התקנתי על המסך עצמו נטפליקס ללא סטרימר והתוצאות זהות ולא מרשימות.
בדקתי באפליקציית יוטיוב שבמסך קטעי 4K ובהחלט לא היה הבדל...
נראה לי שבתור התחלה אעשה איפוס מוחלט למסך ואשאר עם ההגדרות המקוריות פרט לכיבוי TRU MOTION
·
התקנתי על המסך עצמו נטפליקס ללא סטרימר והתוצאות זהות ולא מרשימות.
בדקתי באפליקציית יוטיוב שבמסך קטעי 4K ובהחלט לא היה הבדל...
נראה לי שבתור התחלה אעשה איפוס מוחלט למסך ואשאר עם ההגדרות המקוריות פרט לכיבוי TRU MOTION
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·jacko-il כתב:אין קשר לכבלים. כבלים לא יכולים לשנות איכות תמונה אפילו לא בפרומיל.
אצלי ב- B7 זה נורא פשוט עבורי - בוחר מצב טכניקולור או מומחה ובום התמונה בול לאיך שאני אוהב ואלו גם המצבים הכי נכונים ישר מהקופסא (אם זכור לי נכון רק שיניתי את הגדרות ה- Trumotion שלדעתי גרועות בברירת המחדל)....
כל מילה בול.
מהקופסא ישר למצב טכניקולור + ביטול Trumotion והכל דבש.
יש לי בסלון E7 וכשחשבתי לאחרונה להחליף מסך בחדר שינה, בכלל לא חשבתי פעמיים והוזמנה B7.
תענוג של מסך.
ועל הדרך ממליץ על 55" בחדר שינה גם למי שחושב שזה גדול מידי....זה לא. ממש לא.