Samsung 8K QLED TV - 85-inch Q900 - Hands On Review
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
למה להתעלל
-
Huber
- חבר במועדון HT

mdk_25 - את זה אמרו לפני 5-6 שנים גם על 4K ותראה אפא אנחנו כיום.
אני כן מסכים שזה רלוונטי בעיקר לגדלי 65" ומעלה, אבל זה העתיד. לא מאמין לי? תשמור את הת'רד הזה ותבדוק אותי עוד 4-5 שנים.
אני כן מסכים שזה רלוונטי בעיקר לגדלי 65" ומעלה, אבל זה העתיד. לא מאמין לי? תשמור את הת'רד הזה ותבדוק אותי עוד 4-5 שנים.
@Huber
·
4K גם גימיק אגב.
לי יש טלויזיה ״65 אינצ׳ במרחק ישיבה של 2.5 מטר, וכמעט ולא רואים הבדל בין HD ל-4K.
ומה עם אנשים שיש להם סלון במרחק 3, 4, 5 או 6 מטר מהטלויזיה...
HDR מצד שני, זה באמת מוצר מהפכני המשנה את חיינו (ואיכות הצפיה שלנו) לטובה.
upscaling טוב, יותר דומה ל-HDR. אם המימוש הנ״ל באמת עובד טוב כמו שהוא טוען בביקורת שלו - זה יכול להיות משהו מהפכני.
8K זה כמו 4K כרגע.
גם אם תהיה לי טלויזיה ״82 אינצ׳ עוד 7 שנים, עדיין אני לא מאמין שיהיה הבדל גדול באיכות בין 4K ל-8K.
·
4K גם גימיק אגב.
לי יש טלויזיה ״65 אינצ׳ במרחק ישיבה של 2.5 מטר, וכמעט ולא רואים הבדל בין HD ל-4K.
ומה עם אנשים שיש להם סלון במרחק 3, 4, 5 או 6 מטר מהטלויזיה...
HDR מצד שני, זה באמת מוצר מהפכני המשנה את חיינו (ואיכות הצפיה שלנו) לטובה.
upscaling טוב, יותר דומה ל-HDR. אם המימוש הנ״ל באמת עובד טוב כמו שהוא טוען בביקורת שלו - זה יכול להיות משהו מהפכני.
8K זה כמו 4K כרגע.
גם אם תהיה לי טלויזיה ״82 אינצ׳ עוד 7 שנים, עדיין אני לא מאמין שיהיה הבדל גדול באיכות בין 4K ל-8K.
-
Huber
- חבר במועדון HT

·mdk_25 כתב:@Huber
·
4K גם גימיק אגב....
מתנצל, פה איבדת אותי....
גם לי יש 65" ואני רואה בקלות הבדל בין 1080P ל 4K לדוגמא בשידורי נטפליקס. אם אתה לא - בורכת, רב האנשים כן יראו הבדל כל עוד המקור והטלוויזיה איכותיים מספיק.
לדעתי השוק שלו יהיה בשוק המקצועי, מחובר למחשב עתיר ביצועים עם כרטיס מסך תואם, יהיה מעולה בשילוב עם מסך מגע שאפשר לצייר עליו, ממש כמו קנבס ענק, כי שאתה כל כך קרוב למסך אתה חייב את הPPI.
בשוק הזה הוא ימכר כלחמניות כי כסף שם לא כזה ביג דיל, לסרטים כרגע זה ביזבוז.
אני עדיין עם מסך 5K ואין לי שום אפשרות להחליף למסך אחר עם PPI נמוך יותר, רטינה זה עולם אחר.
בשוק הזה הוא ימכר כלחמניות כי כסף שם לא כזה ביג דיל, לסרטים כרגע זה ביזבוז.
אני עדיין עם מסך 5K ואין לי שום אפשרות להחליף למסך אחר עם PPI נמוך יותר, רטינה זה עולם אחר.