סוני X9005F מראה את ה אות A לצד הרזולוציה בכל מצב. מה זה אומר?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
BARBIE פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #1 

שלום

לאחר ביצוע אתחול לטלויזיה אחרי שאמפלקציה ברקע קרסה עם הודעת שגיאה, לצד הצגת הרזולוציה יש את האות A. זה לא משנה מה הרזולוציה כולל דולבי ויזן. ראו תמונה. ביצעתי עוד אתחול ולא עזר. כמו כן, נראה של הגדרות התמונה אמנת נשארו ללא שינוי, אבל התמונה נראית שונה כאילו שאות ה A מעידה על הפעלה של מצב צפיה מיוחד שגורם לחוסר התאמה לרזולוציה מקורית (אי שם לב שטקסט מחשב נראה מטושטש כאילו הרזולוציה כבר לא טבעית).

לא מוצא לכך כל אזכור ברשת ולא יודע איך להחזיר אותה למצבה הקודם, מלבד איפוס כל ההגדרות וכיול מחדש שזה ממש כאב ראש רציני להתקין הכל ולהגדיר שוב...

משהו יודע מה זה? התקשרתי לתמיכה אלקטרוניקס פרו ואין להם מושג. אמרו שיבררו ויחזרו אלי ביום שני שעבר ועד היום לא שמעתי מהם..

תודה

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2797
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #2 

האם בדקת פה?
https://www.sony.com/electronics/suppor ... 14781M.pdf
ומה לגבי ההודעה של הרזולוציה כל זמן מה, כפי שציינת בעבר? האם נעלם?
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY

BARBIE פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #3 

lasik כתב:האם בדקת פה?
https://www.sony.com/electronics/suppor ... 14781M.pdf
ומה לגבי ההודעה של הרזולוציה כל זמן מה, כפי שציינת בעבר? האם נעלם?
...
·

תודה. בדקתי אין כל אזכור לזה. לגבי הודעה על הרזולוציה שמופיעה באופן אקראי לא מצאתי מה גורם לכך, כנראה תקלה או באג. מה שעשיתי זה בטלתי לחלוטין את ה INFOBAR מהגדרות הטלויזיה. אז עכשיו הוא מופיע רק בלחיצה על INFO ולא באופן אוטומטי. ראיתי שיש עוד דיווחים על הבעיה בפורום סוני, אבל אין לזה מענה (אמרולו שבכל פעם שיש שינוי טכני בתמונה כמו קצב סריקה או רזולוציה, ההודעה תופיעה. המליצו לכבות את זה בהגדרות...

אני מניח שנפלתי על מכשיר בעייתי, אבל לצערי אי אפשר לקבל שירות על בעיה אקראית מאלקטרוניקס פרו. אם יגיע טכנאי מן הסתם ההודעה לא תופיע במשך ביקור של 10 דקות, ואבוי אם אני אתן להם את המסך לבדיקה, הוא יחזור עם אנספור תקלות חדשות ושריטות...

לגבי הופעת האות A לא מצאתי לכך כל זכר ברשת. גם כאשר שאלתי בשרשור על ה 900F בפורום AVS לא קבלתי מענה כי לאף אחד אין מושג כי לא נתקלו בזה... יש מצד שזו החמרה של הבעיה המקורית של הופעת ה INFOBAR באופן אקראי... כנראה אותו מעגל אלקטרוני שמגלה שינוי בתמונה כושל ושולח פקודות שווא למערכת... אולי האות A מעידה על משהו, ואולי זה סטם תו אקראי בגלל תקלה... בקיצור, צריך להמתין שמשהו יותר רציני ישתבש בכדי להפעיל את השירות...

אם לא אמצא פתרון, אני אאפס הגדרות יצרן ואבדוק אם זה עוזר...

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #4 

@BARBIE
·
A = auto
לדעתי מה שאומר שהרזולוציה / גודל תצוגה נקבעת אוטמתית נניח מתי התוכן יהיה 4:3 או 16:9

BARBIE פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #5 

eyosha כתב:@BARBIE
·
A = auto
לדעתי מה שאומר שהרזולוציה / גודל תצוגה נקבעת אוטמתית נניח מתי התוכן יהיה 4:3 או 16:9
...
·

ההגדרה AUTO לרזולציה הייתה מועלת תמיד, והאות A מעולם לא הופיעה בתצוגה. ניסיתי לכבות את ההגדרה כבר ולאתחל שוב, עדיין האות A מופיעה, אז זה לא זה לדעתי. מאד מוזר... אני אנסה לשאול בפורום תמיכה של סוני...

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #6 

BARBIE כתב:
...
...
·

ההגדרה AUTO לרזולציה הייתה מועלת תמיד, והאות A מעולם לא הופיעה בתצוגה. ניסיתי לכבות את ההגדרה כבר ולאתחל שוב, עדיין האות A מופיעה, אז זה לא זה לדעתי. מאד מוזר... אני אנסה לשאול בפורום תמיכה של סוני...
...
·אצלי זה גם מופיע אבל תמיד הופיע בכל רזולוציה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”