ווטסאפ באפריקה
-
winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
הי,
אני טס לאפריקה בזמן הקרוב, יש לי מכשיר שיומי עם סים כפול ואני מתכוון לרכוש סים מקומי.
היות וחבילת גלישה מהספק שלי בארץ יקרה ( מאוד ) אני מתכוון לסגור את הסים הישראלי ולעבוד עם הסים המקומי. יש לציין שבמקום שאני אהיה, אין WIFI, העבודה היא רק ברשת הסלולרית.
איך אני יכול להמשיך ולקבל ווטסאפים מהמספר הישראלי ?
תודה
אני טס לאפריקה בזמן הקרוב, יש לי מכשיר שיומי עם סים כפול ואני מתכוון לרכוש סים מקומי.
היות וחבילת גלישה מהספק שלי בארץ יקרה ( מאוד ) אני מתכוון לסגור את הסים הישראלי ולעבוד עם הסים המקומי. יש לציין שבמקום שאני אהיה, אין WIFI, העבודה היא רק ברשת הסלולרית.
איך אני יכול להמשיך ולקבל ווטסאפים מהמספר הישראלי ?
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
כשאתה מחליף סים יקפוץ לך הודעה מווטסאפ שמזהה שהוחלף המספר. הוא ישאל אותך אם לשמור את המספר הישן או להפעיל את החדש. חבר להשאיר את הישן אתה מסודר.
-
winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
·מכיר, אבל גם כאשר אני סוגר את הקו הישראלי....?oferlaor כתב:כשאתה מחליף סים יקפוץ לך הודעה מווטסאפ שמזהה שהוחלף המספר. הוא ישאל אותך אם לשמור את המספר הישן או להפעיל את החדש. חבר להשאיר את הישן אתה מסודר....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
תלוי. אם אתה מוותר על הקו לחלוטין ומישהו אחר יתחבר למספר אז הלך עליך. תבדוק אם אתה יכול להקפיא את הקו בדרך כלשהי.
אם זה מעבר קבוע, הייתי פשוט מעדכן אץ כל מי שרלוונטי לך לשמור איתו על קשר על המספר העדכני בחו״ל.
אם זה מעבר קבוע, הייתי פשוט מעדכן אץ כל מי שרלוונטי לך לשמור איתו על קשר על המספר העדכני בחו״ל.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
לא תקפוץ שום הודעה, תסגור את הסים הישראלי לגלישה. תקבע בהגדרות שיחות יוצאות ודאטה יהיו מהסים המקומי בלבד והכל יהיה בסדר.
אין צורך להוציא הסיםרק תוודא שסגרת אותו לגלישה ושהגדר .שיחות מהסים המקומי.
יש לו טלפון שואל סים הוא לא מחליף סים ואם הבנתי נכון הוא לא עוזב את הארץ ומנתק את הקו אלא רק נוסע לתקופה ושיחזור ימשיך להשתמש במספר הישראלי
אין צורך להוציא הסיםרק תוודא שסגרת אותו לגלישה ושהגדר .שיחות מהסים המקומי.
יש לו טלפון שואל סים הוא לא מחליף סים ואם הבנתי נכון הוא לא עוזב את הארץ ומנתק את הקו אלא רק נוסע לתקופה ושיחזור ימשיך להשתמש במספר הישראלי