לא מצליח "לחייג" לאינטרנט עם PPPOE של pfsense
בתור Bridge אני משתמש בנתב ישן של בזק D-Link 6740U. יש לי שניים כאלה שהוגדרו בצורה זהה לחלוטין. אין כמעט הגדרות שאפשר לשנות שם, רק ATM או PTM ואני מניח שטכנולוגיית VDSL2 זה תמיד PTM.
לפי הנוריות במכשיר, נראה שנוצר חיבור לזמן קצר בפעם הראשונה (עניין של 7-8 שניות שהחיבור מחזיק), ואז הנורית כבה, נוצר נסיון התחברות נוסף, שמחזיק מעט מאד זמן ושוב הנורית כבה וכך הלאה.
אין לי מושג איפה לחפש את הבעיה.
נתב משולב עם מודם Archer-VR600 מתחבר בלי שום בעיות, עם אותן הגדרות של PPPOE. אם לא תהיה לי ברירה, אהפוך גם אותו ל- Bridge כדי לראות אם דרכו החיבור כן מחזיק.
בלוג של pfsense מתקבלות השורות שבתמונה, האם משהו נראה חשוד? למשל בשורות Connecting to אמור להיות מצויין כינוי כלשהו של החיבור?
לפי הנוריות במכשיר, נראה שנוצר חיבור לזמן קצר בפעם הראשונה (עניין של 7-8 שניות שהחיבור מחזיק), ואז הנורית כבה, נוצר נסיון התחברות נוסף, שמחזיק מעט מאד זמן ושוב הנורית כבה וכך הלאה.
אין לי מושג איפה לחפש את הבעיה.
נתב משולב עם מודם Archer-VR600 מתחבר בלי שום בעיות, עם אותן הגדרות של PPPOE. אם לא תהיה לי ברירה, אהפוך גם אותו ל- Bridge כדי לראות אם דרכו החיבור כן מחזיק.
בלוג של pfsense מתקבלות השורות שבתמונה, האם משהו נראה חשוד? למשל בשורות Connecting to אמור להיות מצויין כינוי כלשהו של החיבור?
·eran405 כתב:@oferlap
·
תחבר מחשב ישירות ל-bridge ותגדיר את החייגן במחשב (לדוגמא ככה).
אם זה עובד במחשב הבעיה בהגדרות ב-pfsense. אם זה לא עובד גם במחשב אז הבעיה בהגדרות של ה-bridge....
אז ככה: בשורה התחתונה, זה עובד דרך המחשב. כרגע אני כותב את התשובה דרך חיבור מהחייגן שלו.
לפני שהגעתי לשורה התחתונה, הסתבר שמשהו לא היה הכי תקין בכבל שהשתמשתי בו בין המכשירים, למרות שהוא נראה חדש, יצוק ויפה, והוא עבד רק ב- 10 מגה. 100 מגה כבר לא נוצר לינק יציב, אבל במחשב ראיתי את החיווי לכך באופן ברור. דרך הנוריות של כרטיס הרשת לא ראו את זה. מניח שזו היתה כל הבעיה, מייד אנסה.