שאלה לגבי חיבור מודול Fibaro Shutter
שלום לכולם,
האם אני יכול לחבר את המודול לפני המנוע (וילון רגיל) ולהמנע מלדחוף את המודול בקופסה לפני המתג?
הבנתי מסרטונים באינטרנט שצריך לחבר למודול 6 חוטים אבל למנועים (יש לי 2) יש לי הכנה של 4 חוטים.
האם אני צריך למשוך עוד שני חוטים מהמתג למנוע?
האם אני יכול לחבר את המודול לפני המנוע (וילון רגיל) ולהמנע מלדחוף את המודול בקופסה לפני המתג?
הבנתי מסרטונים באינטרנט שצריך לחבר למודול 6 חוטים אבל למנועים (יש לי 2) יש לי הכנה של 4 חוטים.
האם אני צריך למשוך עוד שני חוטים מהמתג למנוע?
צריך לחבר למודול פאזה ואפס שני חוטים למעלה ולמטה למנוע. ועוד שני חוטים למעלה ולמטה מהמפסק. את המודול אתה יכול לשים איפה שתרצה. הוא אמור ליהות מאחורי המפסקץ כמובן שהוא לא יכול להיות חשוף וחייב להיות קופסה סגורה. אם אתה לא מבין בחשמל הייתי ממליץ להביא חשמלאי
פאזה מגיעה למפסק הרגיל. משם יוצאים שני חוטים למנוע. ברגע שאתה לוחץ למטה חוט א מקבל פאזה והמנוע יורד. ברגע שאתה לוחץ למעלה חוט ב מקבל פאזה המנוע עולה. ככה שזה כבר 3 חוטים. עוד שני חוטים אתה מוסיף. מהמודול למפסק . וחוט אחרון זה אפס. שאותו צריך להשחיל מהמקום הכי קרוב שיש בו אפס כמו שאמרתי. אם אתה לא מבין בחשמל עדיף להביא חשמלאי.
חברים, ברור שחשמלאי עושה לי את כל העבודה וכבר העביר את כל החוטים הנדרשים למנועים.
אם לא היה ברור מההודעה הראשונה הוילון הוא פנימי ולא חיצוני ולכן
שאלתי אם אפשר לשים את המודול לפני המנוע ולא לדחוס אותו (מה גם שצריך 2 מודולים כי יש לי שני וילונות) בתוך הקופסת גביס שגם ככה עמוסה עם 6 מתגים.
אני מבין שאני אצטרך למתוח עוד שני חוטים מהמתגים לכיוון המנועים או בכל זאת לנסות להכניס שני מודולים מאחורי המתגים.
אם לא היה ברור מההודעה הראשונה הוילון הוא פנימי ולא חיצוני ולכן
שאלתי אם אפשר לשים את המודול לפני המנוע ולא לדחוס אותו (מה גם שצריך 2 מודולים כי יש לי שני וילונות) בתוך הקופסת גביס שגם ככה עמוסה עם 6 מתגים.
אני מבין שאני אצטרך למתוח עוד שני חוטים מהמתגים לכיוון המנועים או בכל זאת לנסות להכניס שני מודולים מאחורי המתגים.