לא הצלחתי להבין אם יש לו גם יציאת spdif מכיוון שאני רוצה להפריד audio רב ערוצי.
בנוסף, האם בסרטי mkv או divx הוא קורא כתוביות בעברית כמו שצריך? יש לי אוסף ענקי.
היה לי עד עכשיו מכשיר פופקורן שעשה את העבודה, אך הוא גווע ומת. חשבתי בעיקר על השאיומי כיוון שהוא זול, ומתאים להזרמת מדיה מסטינג טי וי.
תודה לכל העוזרים.
ניסית את זה?
כי הגרסא של הvlc לדוגמא באקס בוקס וואן חסרת הגדרות של כתוביות ומשתמשת בפונט שאין בו עברית וגם אין אפשרות לשנות את זה...
השאלה מה קורה עם הvlc של אנדרואיד. עם קודי לא בא לי להתעסק
תודה רבה גבר,
אין לי עדיין .זאת הסיבה שאני חופר כי אני רוצה לקנות , אבל לדעת בוודאות שאיזשהיא אפליקציית סרטים תומכת כתוביות בעברית, מישהו יכול לאשר סופית בצורה חד משמעית?
yanivd28 כתב:אין לי עדיין .זאת הסיבה שאני חופר כי אני רוצה לקנות , אבל לדעת בוודאות שאיזשהיא אפליקציית סרטים תומכת כתוביות בעברית, מישהו יכול לאשר סופית בצורה חד משמעית?
עוש שאלה קטנה, אני רואה ש mx player באנדרואיד בטאבלט קוראת עברית, האם אפשר לקחת את אותו apk להעביר אותו לשאיומי ולהתקין משם?
כיוון שהשאיומי תומכת באנדרואיד טי וי, זה אומר שהיא יכולה להריץ קבצי apk שהורדו מפליי סטור?
שוב תודה
yanivd28 כתב:עוש שאלה קטנה, אני רואה ש mx player באנדרואיד בטאבלט קוראת עברית, האם אפשר לקחת את אותו apk להעביר אותו לשאיומי ולהתקין משם?
כיוון שהשאיומי תומכת באנדרואיד טי וי, זה אומר שהיא יכולה להריץ קבצי apk שהורדו מפליי סטור?
שוב תודה
...
·כן אבל אפליקציות שמיועדות למסך מגע לא יעבדו טוב על מסך טלויזיה. עדיף אפליקציות ישירות מחנות פליי היעודית בשיאומי.