אסקסו בייסיק
שלום לכולם,
מחפש להיכנס לעולם המכונות אחרי שבחודשים האחרונים שותה מהמקינטה בריקה ודי נהנה אבל מתקשה לקבל משקה עקבי ובכלל זה לא אספרסו אין מה לעשות .אתמול קניתיי את האסקסו בייסיק עם הטרמובלוק ב650 מאמיגו אך כמובן שעוד יכול להחזיר לכן אני שואל אתכם.
בהנחה ואני שותה בעיקר אספרסו קצר האם אוכל לקבל משקה סביר ואפילו טעים?
הבנתי שהטרמובלוק פחות מומלץ מהמכונות הישנות עם הדוד. האם גם אספרסו קצר יושפע מזה?
רק מציין שאין לי תקציב כרגע למכונות היקרות יותר רנצילו סילביה או גאגיה קלאסיק וקצת חושש לקנות יד 2 האמת.
וחשבתי זו יכולה להיות מכונה נחמדה להתחלה. מה דעתכם?
מחפש להיכנס לעולם המכונות אחרי שבחודשים האחרונים שותה מהמקינטה בריקה ודי נהנה אבל מתקשה לקבל משקה עקבי ובכלל זה לא אספרסו אין מה לעשות .אתמול קניתיי את האסקסו בייסיק עם הטרמובלוק ב650 מאמיגו אך כמובן שעוד יכול להחזיר לכן אני שואל אתכם.
בהנחה ואני שותה בעיקר אספרסו קצר האם אוכל לקבל משקה סביר ואפילו טעים?
הבנתי שהטרמובלוק פחות מומלץ מהמכונות הישנות עם הדוד. האם גם אספרסו קצר יושפע מזה?
רק מציין שאין לי תקציב כרגע למכונות היקרות יותר רנצילו סילביה או גאגיה קלאסיק וקצת חושש לקנות יד 2 האמת.
וחשבתי זו יכולה להיות מכונה נחמדה להתחלה. מה דעתכם?
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
תחזיר וקח את הכסף בחזרה. אין שום קשר בין המכונה הזו לבין האסקסו בייסיק של פעם (שכללה דוד ושסתום תלת כיווני). המכונה העכשווית לא מסוגלת להוציא אספרסו או קפוצ'ינו ראוי, וללא קיט שדרוג בכלל לא מיועדת לעבוד עם קפה טחון אלא עם פודים. עם פודים אי אפשר לקבל קפה טוב גם עם מכונות שמשתמשות ברכיבים יותר רציניים. הקפה פשוט תמיד לא טרי.
אחרי שתקבל בחזרה את הכסף תתחיל לחקור קצת את הנושא. יש הרבה חומר וחבל לקנות בצורה נמהרת.
אחרי שתקבל בחזרה את הכסף תתחיל לחקור קצת את הנושא. יש הרבה חומר וחבל לקנות בצורה נמהרת.