אסקסו בייסיק

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
rico2108 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 200
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
מחפש להיכנס לעולם המכונות אחרי שבחודשים האחרונים שותה מהמקינטה בריקה ודי נהנה אבל מתקשה לקבל משקה עקבי ובכלל זה לא אספרסו אין מה לעשות .אתמול קניתיי את האסקסו בייסיק עם הטרמובלוק ב650 מאמיגו אך כמובן שעוד יכול להחזיר לכן אני שואל אתכם.
בהנחה ואני שותה בעיקר אספרסו קצר האם אוכל לקבל משקה סביר ואפילו טעים?
הבנתי שהטרמובלוק פחות מומלץ מהמכונות הישנות עם הדוד. האם גם אספרסו קצר יושפע מזה?
רק מציין שאין לי תקציב כרגע למכונות היקרות יותר רנצילו סילביה או גאגיה קלאסיק וקצת חושש לקנות יד 2 האמת.
וחשבתי זו יכולה להיות מכונה נחמדה להתחלה. מה דעתכם?

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #2 

תחזיר וקח את הכסף בחזרה. אין שום קשר בין המכונה הזו לבין האסקסו בייסיק של פעם (שכללה דוד ושסתום תלת כיווני). המכונה העכשווית לא מסוגלת להוציא אספרסו או קפוצ'ינו ראוי, וללא קיט שדרוג בכלל לא מיועדת לעבוד עם קפה טחון אלא עם פודים. עם פודים אי אפשר לקבל קפה טוב גם עם מכונות שמשתמשות ברכיבים יותר רציניים. הקפה פשוט תמיד לא טרי.

אחרי שתקבל בחזרה את הכסף תתחיל לחקור קצת את הנושא. יש הרבה חומר וחבל לקנות בצורה נמהרת.

rico2108 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

לא חשבתי שזו אשכרה מכונה שלא מסוגלת להוציא אספרסו סביר. תודה בהחלט אקח כסף חזרה!

rico2108 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

@boren
·
אורן תודה רבה על העיצה בזמנו! קניתי במקום מכונת מנוף של לה פבוני לפני שבועיים ולמרות שצריך ללמוד אותה אני ממש שמח שזו המכונה שקניתי בסוף אז שוב תודה

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #5 

@rico2108 - תתחדש! לה פבוני מנוף זו כבר מכונה רצינית שתפיק קפה מצויין ברגע שתלמד את רזי התפעול שלה.

rico2108 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

תודה רבה (:

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”