התקנת תוכנה על 50 מחשבים דרך השרת

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
DavidIT123321 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני מנסה למצוא מדריך כלשהו להתקנת Packet Tracer 7.2 על 50 מחשבים דרך השרת אך לא מצליח.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה.
תודה ויום טוב.
עדכון:
יש לי קובץ BAT שמכיל סקריפט הרצה שקטה של התוכנה שכן עובד על מחשב מקומי.

השאלה איך אני עושה את זה במכה אחת לכל המחשבים דרך GPO או משהו כזה?

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #2 

DavidIT123321 כתב:שלום לכולם,
אני מנסה למצוא מדריך כלשהו להתקנת Packet Tracer 7.2 על 50 מחשבים דרך השרת אך לא מצליח.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה.
תודה ויום טוב.
עדכון:
יש לי קובץ BAT שמכיל סקריפט הרצה שקטה של התוכנה שכן עובד על מחשב מקומי.

השאלה איך אני עושה את זה במכה אחת לכל המחשבים דרך GPO או משהו כזה?
...
Startup Script או Login Script (הראשון רץ בהרשאות System לפני כניסת המשתמש והשני בהרשאות המשתמש אחרי הכניסה). אם ההתקנה היא לא Unattended (כלומר דרושה אינטראקציה עם המשתמש) אז זה חייב להיות השני כי הראשון רץ ללא חלון.
בנוסף תוודא שהסקריפט יודע לזהות אם התוכנה כבר מותקנת כי הוא ירוץ שוב כל פעם שהמחשב מאותחל / שהמשתמש נכנס מחדש.
בנוסף הסקריפט וההתקנה עצמה חייבים להיות בתיקיה משותפת עם הרשאות מתאימות. עבור Startup Script צריכות להיות הרשאות ל-Computer Account של המחשב שהסקריפט רץ עליו, עבור Login Script צריכות להיות הרשאות למשתמש שנכנס למחשב. בד"כ רוב האנשים פשוט שמים את זה תחת השיתוף NETLOGON, שכבר יש לו הרשאות מתאימות והוא גם עובר רפליקציה אוטומטית בין כל ה-DCs, אבל אם יש לך איזה NAS מרכזי אז אולי תרצה לעבוד שונה.

DavidIT123321 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

@NegativeIQ
תודה רבה על התגובה המפורטת.
באמת ניסיתי להריץ דרך Startup אבל ההתקנה לא מתבצעת משום שהוא צריך הרשאות יוזר וסיסמא של אדמין .הכל באמת נמצא בתיקיית שיתוף ואם אני מריץ כמנהל מאחד המחשבים זה עובד השאלה איך אני מריץ את זה עם הרשאות אדמין דרך ה Startup. פה אני מסתבך.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”