setup עדיין בבניה אצלי במשרד
מגבר Dual Mono של harman kardon וטיונר שפופרתי סטראופוני של scott.
מותק של סט!!
עדיין לא התארגנתי על מדפים קטנים והגונים, יש כמה אופציות ובהמשך אוסיף גם פטיפון (שמתי עין על איזה Lenco L75)..
אחלה 2019 לכולם!.
שמוליק
מותק של סט!!
עדיין לא התארגנתי על מדפים קטנים והגונים, יש כמה אופציות ובהמשך אוסיף גם פטיפון (שמתי עין על איזה Lenco L75)..
אחלה 2019 לכולם!.
שמוליק
קונה ציוד אודיו תקול.
·grafitis כתב:מה מדהים מה?
מה זה הרמקולים האלו?
יש לך 7 ימים להחליפם.
ולא, תקבל עונש לשפץ מנוע של סוני X222ES בלי תוכניות....
חחח
חברה זה מה שהיה לי,,,
מחפש לקנות משהוא מכובד, אולי אפילו זוג חדש, לא החלטתי
ממתין שאמכור משהוא קודם.
קונה ציוד אודיו תקול.
נהדר, איזה דגם הטיונר?shoko555 כתב:מגבר Dual Mono של harman kardon וטיונר שפופרתי סטראופוני של scott.
מותק של סט!!
אחלה 2019 לכולם!.
שמוליק...
חברים
חוני מדובר בטיונר Scott 350c שעבר שיפוץ כללי (העלתי פוסט מושקע והאמת היא שלא היתה ממש התייחסות) פוסט scott 350c
JD9002 קניתי אותו בלי מכסה וזה לא מפריע לי שהוא ככה להפך אנשים נכנסים למשרד רואים שואלים שאלות וזה מעניין אותם.
Bennyq אבדוק לגבי ה mission ... הציעו לי mission 700 משומשים ב 500, האמת היא שלא מכיר את הרמקול.
אני לא יכול להרים את הווליום אנשים מנסים לעבוד מסביב ולכן גם מדפים קטנים יספיקו.
ד.א בגלל שיושבים על ארונית עם קיר מאחור חשוב פורט קדמי
חוני מדובר בטיונר Scott 350c שעבר שיפוץ כללי (העלתי פוסט מושקע והאמת היא שלא היתה ממש התייחסות) פוסט scott 350c
JD9002 קניתי אותו בלי מכסה וזה לא מפריע לי שהוא ככה להפך אנשים נכנסים למשרד רואים שואלים שאלות וזה מעניין אותם.
Bennyq אבדוק לגבי ה mission ... הציעו לי mission 700 משומשים ב 500, האמת היא שלא מכיר את הרמקול.
אני לא יכול להרים את הווליום אנשים מנסים לעבוד מסביב ולכן גם מדפים קטנים יספיקו.
ד.א בגלל שיושבים על ארונית עם קיר מאחור חשוב פורט קדמי
נערך לאחרונה על ידי shoko555 ב 01/01/2019 23:18, נערך 5 פעמים בסך הכל.
קונה ציוד אודיו תקול.
@JD9002
·
אני נמצא יותר זמן במשרד מאשר בבית, עושה כיף שיש לך שם גם משהוא לשחק ולהנות ממנו, ממליץ רק בעדינות עם הווליום.
כשהבוס יוצא אפשר לחגוג
·
אני נמצא יותר זמן במשרד מאשר בבית, עושה כיף שיש לך שם גם משהוא לשחק ולהנות ממנו, ממליץ רק בעדינות עם הווליום.
כשהבוס יוצא אפשר לחגוג
נערך לאחרונה על ידי shoko555 ב 01/01/2019 22:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
קונה ציוד אודיו תקול.
·חוני כתב:אצלי שוכב בהמתנה הטיונר המהולל 310E עד שאמצא מישהו שיטפל בבעיית מצב הסטריאו, אין לי עניין לשמוע אותו ב'מונו'....
חוני, כיוון/תיקון של טיונרים זה משהוא שאני רוצה ללמוד, עד עכשיו בכל הזדמנות שבה נגעתי בטיונרים לא הצלחתי לשפר או אפילו גרמתי לעוד יותר נזק.
אני בתהליך של רכישת צבד מתאים, יש כבר גנרטור של RF עם אפנון כשמה שחסר לי זה מקודד stereo מעבדתי טוב.
להשיג את הציוד זה משהוא אחד ללמוד להשתמש בו גם לא מסובך לתקן/לכוון זה כבר סיפור אחר.
יש פה מישהו בפורום שיודע לעשות זאת?, אשמח להגיע עם מכשיר ולקבל הדרכה קצרה,,,
ה scott 350 שלי למשל קולט מצוין במונו אבל כשמתחמם מופיעים קצת עיוותים בסטיראו.
מנגנון ה MPX שלו לא מסובך (סה"כ שנאי ושני סלילים מתכווננים) אבל בכז צריך לדעת מאיפה להתחיל בשביל לא להרוס.
שמוליק,
קונה ציוד אודיו תקול.
@shoko555
אשמח לעזור לך בכיוונון טיונרים.
לכיוונון טיונרים י ש עפ"ר לוגיקה די מסודרת ומובנית שמתאורת בחוברת השרות וכוללת צב"ד וסוגי Setups , פרובים / קצרים.
אבל יש גם את השיטה האינטואיטיבית בת ה- "Touch והרגש".
אם מדובר רק ב"שיפורקל" אזי ניתן אפילו לכוונן את מעגלי ה-RF וה-IF ללא אמצעים מיוחדים כאשר התחנות המשדרות משמשות כ- RF Signal . ואפילו ה- Tuning Meter נותן לפעמים פתרון מספק כדי למדוד רמת עוצמת אות ולכוונן..
לגבי מעגלי כיוונון מעגל גלאי הסטריאו / הדיסקרימנטור הסיפור שונה, אם בירברו לחלוטין את הכיוונונים אזי התהליך הינו סיזיפי ו/או דורש צב"ד או setup מיוחד. ה- "Touch והרגש" לא תמיד יעזרו פה.
נקודת המוצא של ה"שיטה" המתוארת הינה שהמעגל כבר מכוונן ורק צריך לשפר או לדייק.ואכן שיש כאלה שמשתמשים בה מבלי להבין מה הם עושים, מסובבים את כל ה"ברגים" ומברברים את כל הכיוונונים מבלי יכולת לחזור חזרה...
אם נגעו בכיוונון והוציאו אותו לגמרי מכיוונון היצרן אז אין ברירה אלא לכוון לפי הספר. 
אשמח לעזור לך בכיוונון טיונרים.
לכיוונון טיונרים י ש עפ"ר לוגיקה די מסודרת ומובנית שמתאורת בחוברת השרות וכוללת צב"ד וסוגי Setups , פרובים / קצרים.
אבל יש גם את השיטה האינטואיטיבית בת ה- "Touch והרגש".
אם מדובר רק ב"שיפורקל" אזי ניתן אפילו לכוונן את מעגלי ה-RF וה-IF ללא אמצעים מיוחדים כאשר התחנות המשדרות משמשות כ- RF Signal . ואפילו ה- Tuning Meter נותן לפעמים פתרון מספק כדי למדוד רמת עוצמת אות ולכוונן..
לגבי מעגלי כיוונון מעגל גלאי הסטריאו / הדיסקרימנטור הסיפור שונה, אם בירברו לחלוטין את הכיוונונים אזי התהליך הינו סיזיפי ו/או דורש צב"ד או setup מיוחד. ה- "Touch והרגש" לא תמיד יעזרו פה.
נקודת המוצא של ה"שיטה" המתוארת הינה שהמעגל כבר מכוונן ורק צריך לשפר או לדייק.ואכן שיש כאלה שמשתמשים בה מבלי להבין מה הם עושים, מסובבים את כל ה"ברגים" ומברברים את כל הכיוונונים מבלי יכולת לחזור חזרה...
וינטאג'מניה !!!
מקבל וקונה ציוד לשיפוץ.
מקבל וקונה ציוד לשיפוץ.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
איזה סט יפה! במיוחד הסקוט..תהנה!

Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
חברים, הרגענה.
אני מבין שחיבור של רמקולים שמקורם במערכת מיני ושווים בין פיתה פלאפל ביום רגיל לפיתה שווארמה ביום טוב אל מערכת כזו זה חילול קודש ולכן לקחתי את שאמרתם ברצינות גמורה.
חיפשתי לי mission קטנים וחמודים (שישאירו מקום גם לפטיפון על השידה) ולא מצאתי, לבסוף התפשרתי זמנית על סט של וורפדל.
אפשר עכשיו לישון בשקט.
שבוע טוב,
שמוליק.
אני מבין שחיבור של רמקולים שמקורם במערכת מיני ושווים בין פיתה פלאפל ביום רגיל לפיתה שווארמה ביום טוב אל מערכת כזו זה חילול קודש ולכן לקחתי את שאמרתם ברצינות גמורה.
חיפשתי לי mission קטנים וחמודים (שישאירו מקום גם לפטיפון על השידה) ולא מצאתי, לבסוף התפשרתי זמנית על סט של וורפדל.
אפשר עכשיו לישון בשקט.
שבוע טוב,
שמוליק.
קונה ציוד אודיו תקול.