טלויזיה סוני נדלקת מעצמה - מה יכול להיות?
יש ברשותי טלויזיה סוני די חדשה (שנתיים) שעובדת כמו שצריך, עברתי דירה בסופ"ש האחרון ומהרגע שחיברתי אותה בבית החדש היא נדלקת מעצמה.
לא מחוברת לשום דבר מלבד חשמל ועדיין נדלקת לבד בלי שום הסבר ברור.
מה יכול להיות??
האם יכול להיות משהו שקשור לשכנים שהקיר טלויזיה שלי צמוד לקיר טלויזיה שלהם??
לא מחוברת לשום דבר מלבד חשמל ועדיין נדלקת לבד בלי שום הסבר ברור.
מה יכול להיות??
האם יכול להיות משהו שקשור לשכנים שהקיר טלויזיה שלי צמוד לקיר טלויזיה שלהם??
אם היא מחוברת ע"י HDMI לאיזה מכשיר בעיקר סטרימר אז ייתכן שהוא שולח פקודות CEC שידליקו אותה. מעבר לזה הדלקה מהשכנים כאשר סוני עושים שימוש בשלט IR לא אפשרית דרך קיר הפרדה. זה קצת מזכיר לי את הסרט פולטרייז שבו יש מלחמת שלטים בטלויזיות סוני טריניטרון של תחילת שנות ה 90 בהם השלט היה IR ללא הצפנה. ואם כבר הזכרתי פולטגרייז, אולי הטלויזיה מקוללת... אבל ברצינות, אם מדובר במכשיר עם אנדרויד TV, ההיתי מתחיל עם איפוס הגדרות יצרן, הוצאה והחזרה לחשמל.
אתה לא מכניס את הטלוויזיה למצב Stand By לפני הכיבוי לכן בהחזרת החשמל, היא גם חוזרת למצב הדלוק.
שוב פעם, למה אתה שולף אותה כל פעם מהחשמל? ולמה זה כל כך משנה לך אם היא נדלקת ברגע שהאתה מחבר אותה כדי לצפות בה?
שוב פעם, למה אתה שולף אותה כל פעם מהחשמל? ולמה זה כל כך משנה לך אם היא נדלקת ברגע שהאתה מחבר אותה כדי לצפות בה?
·נכון אני לא מכניס את הטלוויזיה למצב stand by (מעולם גם לא עשיתי את זה בעבר) אבל לאיזה החזרת חשמל אתה מתכוון? הטלויזיה תמיד מחוברת לחשמל אני אף פעם לא שולף אותה מהחשמל.legopart כתב:אתה לא מכניס את הטלוויזיה למצב Stand By לפני הכיבוי לכן בהחזרת החשמל, היא גם חוזרת למצב הדלוק.
שוב פעם, למה אתה שולף אותה כל פעם מהחשמל? ולמה זה כל כך משנה לך אם היא נדלקת ברגע שהאתה מחבר אותה כדי לצפות בה?...
דיברתי על מצב שהיא מחוברת קבוע לחשמל ועדיין נדלקת מעצמה אחרי שכיביתי אותה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם כדבריך הטלביזיה לא מחוברת לכלום ורק לחשמל אז יש לך שתי אפשרויות:
1. יש לך הגדרה בטלביזה שמעירה אותה. אולי טיימר כיבוי או משהו אחר. חטט בתפריטים עד שתמצא.
2. משהו לא תקין במעגל החשמל בקיר. תזמין חשמלאי.
כדי להבדיל בין שתי האפשרויות אני ממליץ לך לחבר מנורה שולחנית רגילה לשקע החשמל של הטלביזיה ולראות אם גם היא נדלקת מעצמה. כמו כן תעביר את הטלביזה לשקע אחר, עדיף אחד הנמצא על מעגל שונה ותבדוק אם גם שם התופעה חוזרת.
1. יש לך הגדרה בטלביזה שמעירה אותה. אולי טיימר כיבוי או משהו אחר. חטט בתפריטים עד שתמצא.
2. משהו לא תקין במעגל החשמל בקיר. תזמין חשמלאי.
כדי להבדיל בין שתי האפשרויות אני ממליץ לך לחבר מנורה שולחנית רגילה לשקע החשמל של הטלביזיה ולראות אם גם היא נדלקת מעצמה. כמו כן תעביר את הטלביזה לשקע אחר, עדיף אחד הנמצא על מעגל שונה ותבדוק אם גם שם התופעה חוזרת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
לא מבין.lidoravi כתב:·נכון אני לא מכניס את הטלוויזיה למצב stand by (מעולם גם לא עשיתי את זה בעבר) אבל לאיזה החזרת חשמל אתה מתכוון? הטלויזיה תמיד מחוברת לחשמל אני אף פעם לא שולף אותה מהחשמל.......
דיברתי על מצב שהיא מחוברת קבוע לחשמל ועדיין נדלקת מעצמה אחרי שכיביתי אותה....
אם הטלוויזיה מחוברת כל הזמן לחשמל ואף פעם לא נכנסת לסטנדביי איך בדיק מכבים אותה?