המלצות על טלוויזיה במחיר של 2000 ש״ח+-
אהלן,
מחפש טלוויזיה בעלות של עד 2000 ש״ח +- לטובת צפייה בטלוויזיה (בעיקר כדורגל, סרטים וסדרות), נטפליקס והזרמת תכנים דרך PLEX.
מרחק הצפייה הוא כ-2.5 מ׳.
האם להיצמד לסמסונג ו-LG או שיש אלטרנטיבות?
אשמח לדגמים מומלצים, תודה!
מחפש טלוויזיה בעלות של עד 2000 ש״ח +- לטובת צפייה בטלוויזיה (בעיקר כדורגל, סרטים וסדרות), נטפליקס והזרמת תכנים דרך PLEX.
מרחק הצפייה הוא כ-2.5 מ׳.
האם להיצמד לסמסונג ו-LG או שיש אלטרנטיבות?
אשמח לדגמים מומלצים, תודה!
תודה רבה!mdk_25 כתב:@rosdror
·
תעלה את התקציב ל-2500, ותבדוק אם הדגמים הבאים:
סמסונג: NU7100. NU7400
LG: UK6300, UK6700, UK7000
(גודל: ״55 אינצ׳)...
מה ההבדלים בין הדגמים שציינת?
יש גם דגמים שאתה ממליץ עליהם עד 2000/2200 ש"ח?
·
@rosdror
·
יש דגמים מתחת למחיר שציינת - קוראים להם דגמי ״43 אינצ׳.
אני לא ממליץ עליהם כי הם קטנים הרבה יותר, ועולים טיפה פחות (הם גם לפעמים נחותים טכנולוגית, למרות אותו שם דגם).
ההבדל בסמסונג בין 7100 ל-7400 הוא השלט החכם ותמיכה באוזניות בלותות.
ההבדלים ב-LG:
בין 6200 ל-6300 ההבדל הוא השלט החכם.
בין 6300 ל-6700 ההבדל הוא בעמעום האחורי.
בין 6700 ל-7000 ההבדל הוא בגירסת מערכת ההפעלה.
בכל מקרה, מספר יותר גבוה = דגם יותר טוב.
·
יש דגמים מתחת למחיר שציינת - קוראים להם דגמי ״43 אינצ׳.
אני לא ממליץ עליהם כי הם קטנים הרבה יותר, ועולים טיפה פחות (הם גם לפעמים נחותים טכנולוגית, למרות אותו שם דגם).
ההבדל בסמסונג בין 7100 ל-7400 הוא השלט החכם ותמיכה באוזניות בלותות.
ההבדלים ב-LG:
בין 6200 ל-6300 ההבדל הוא השלט החכם.
בין 6300 ל-6700 ההבדל הוא בעמעום האחורי.
בין 6700 ל-7000 ההבדל הוא בגירסת מערכת ההפעלה.
בכל מקרה, מספר יותר גבוה = דגם יותר טוב.
@mdk_25
שאלה אחרונה: מבין הדגמים שהמלצת, איך בוחרים בין LG לסמסונג? ההבדלים נראים לי מינוריים...
יש חברה עדיפה? דגם מוצלח יותר? אני רואה ש-LG עולה יותר.
נגיד ואני מעלה את התקציב ל-2400, אז הדילמה היא בין ה-7400 של סמסונג ל-6200 של LG (האחרות של LG כבר מטפסות ל-2700+).
איזו טלוויזיה עדיפה מביניהן?
שאלה אחרונה: מבין הדגמים שהמלצת, איך בוחרים בין LG לסמסונג? ההבדלים נראים לי מינוריים...
יש חברה עדיפה? דגם מוצלח יותר? אני רואה ש-LG עולה יותר.
נגיד ואני מעלה את התקציב ל-2400, אז הדילמה היא בין ה-7400 של סמסונג ל-6200 של LG (האחרות של LG כבר מטפסות ל-2700+).
איזו טלוויזיה עדיפה מביניהן?
תודה.mdk_25 כתב:@rosdror
·
ה-7400 עדיפה. רק תבדוק אחריות.
יש מצב שב-LG אתה מקבל אחריות יבואן רשמי ובסמסונג יבואן מקביל....
כמה משמעותי ההבדל באחריות בין יבואן רשמי ללא רשמי? זה שווה פער במחיר?
עדיף לקחת את הטלוויזיה הפחות טובה עם יבואן רשמי מאשר הטובה יותר עם יבואן לא רשמי?
כי לפי ההשוואה הזו של דגמים דומים, הסמסונג עדיפה בהרבה:
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1
@rosdror
·
מאוד אישי. ההבדל עלול להגיע ל-1000 שקל. זה מאוד משמעותי בטלויזיה שעולה 2500.
אני אישית לקחתי עם יבואן רשמי, בגלל היכולת להרחיב אחריות לעוד 3 שנים ב-200 שקל.
אבל אצלי לא היה אפשרות לקנות יבואן לא רשמי. אם היה אפשר ב-5500 לקחת יבוא מקביל (במקום 6400 ששילמתי), יכול להיות שהייתי לוקח.
·
אבל אצלי לא היה אפשרות לקנות יבואן לא רשמי. אם היה אפשר ב-5500 לקחת יבוא מקביל (במקום 6400 ששילמתי), יכול להיות שהייתי לוקח.
·הבנתי, תנקס.mdk_25 כתב:@rosdror
·
אבל אצלי לא היה אפשרות לקנות יבואן לא רשמי. אם היה אפשר ב-5500 לקחת יבוא מקביל (במקום 6400 ששילמתי), יכול להיות שהייתי לוקח....
האמת שעד עכשיו הייתי עם טושיבה 40 אינץ' משהו כמו 7-8 שנים ולא היו לה בעיות, וגם יתר הטלוויזיות במשפחה שרדו שנים בלי אף בעיה.
@rosdror
·
לא שמעתי כלום על נעילת אפליקציות.
יש טענה שאין עידן+.
יש טענה שאין עברית במסך.
אז תפריטים בעברית זה שטות - אף אחד לא צריך אותם.
מקלדת בעברית ביוטיוב זה רעיון נחמד... אבל לי יש טלויזיה מיבואן רשמי, ואין לי חיפוש בעברית ביוטיוב. כך שזה נראה לי המצאה.
·
לא שמעתי כלום על נעילת אפליקציות.
יש טענה שאין עידן+.
יש טענה שאין עברית במסך.
אז תפריטים בעברית זה שטות - אף אחד לא צריך אותם.
מקלדת בעברית ביוטיוב זה רעיון נחמד... אבל לי יש טלויזיה מיבואן רשמי, ואין לי חיפוש בעברית ביוטיוב. כך שזה נראה לי המצאה.
@mdk_25
·
היי אני נדחף קצת לדיון אם אפשר, התקשרתי לאולסייל וp1000 לגבי המחירים של NU7400 והמחיר הכי נמוך שקיבלתי הוא 2900 (שזה המחיר הרגיל שראיתי בזאפ)
במחיר הזה כבר עדיף להוסיף קצת ולקנות את NU8000, יש חנות שאפשר ממנה לקנות במחיר יותר נמוך? (יבואן רשמי)
·
היי אני נדחף קצת לדיון אם אפשר, התקשרתי לאולסייל וp1000 לגבי המחירים של NU7400 והמחיר הכי נמוך שקיבלתי הוא 2900 (שזה המחיר הרגיל שראיתי בזאפ)
במחיר הזה כבר עדיף להוסיף קצת ולקנות את NU8000, יש חנות שאפשר ממנה לקנות במחיר יותר נמוך? (יבואן רשמי)
@rosdror
·
תודה רבה על התשובה, ראיתי בוואלה שופס מחיר זול יותר עם יבואן רשמי אבל בp1000 אמרו לי שוואלה לא משווק מורשה של סמליין (בדקתי את זה וזה אכן נכון). השאלה שלי היא האם יש הבדל בין משווק מורשה למשווק שלא אם בכל מקרה האחריות היא אותה אחריות של היבואן הרשמי?
·
תודה רבה על התשובה, ראיתי בוואלה שופס מחיר זול יותר עם יבואן רשמי אבל בp1000 אמרו לי שוואלה לא משווק מורשה של סמליין (בדקתי את זה וזה אכן נכון). השאלה שלי היא האם יש הבדל בין משווק מורשה למשווק שלא אם בכל מקרה האחריות היא אותה אחריות של היבואן הרשמי?