שרשור רסיבר סטריאו וק״ב
היי,
כרגע מחובר אצלי רסיבר ק״ב Pioneer 824 עם 2 קדמיים, 2 אחוריים וסנטר.
אני עתיד לקבל רסיבר סטריאו Yamaha rn 500 ואני מעוניין לחבר את שניהם כך שבסטריאו אשמע דרך הYamaha
ובשאר הזמן אנצל את הסראונד.
מה הדרך הפשוטה ביותר לעשות את זה?
תודה רבה!
כרגע מחובר אצלי רסיבר ק״ב Pioneer 824 עם 2 קדמיים, 2 אחוריים וסנטר.
אני עתיד לקבל רסיבר סטריאו Yamaha rn 500 ואני מעוניין לחבר את שניהם כך שבסטריאו אשמע דרך הYamaha
ובשאר הזמן אנצל את הסראונד.
מה הדרך הפשוטה ביותר לעשות את זה?
תודה רבה!
אם יש לך bypass ברייסיוור לי קשה להאמין בכל מקרה לא הייתי עושה שעטנז אלא מחבר עוד זוג רמקולים לימהה אם אתה מתעקש
ומחבר מקורות גם לפיוניר וגם לימהה לדוגמא אופטי לפיוניר אנאלוג לימהה
ומחבר מקורות גם לפיוניר וגם לימהה לדוגמא אופטי לפיוניר אנאלוג לימהה
·אפשרי לחבר את הקדמיים לסטריאו ואת שאר הרמקולים לרסיבר הנוסף ולחבר בשני החיבורים אנלוגי ודיגיטלי?ADICT כתב:אם יש לך bypass ברייסיוור לי קשה להאמין בכל מקרה לא הייתי עושה שעטנז אלא מחבר עוד זוג רמקולים לימהה אם אתה מתעקש
ומחבר מקורות גם לפיוניר וגם לימהה לדוגמא אופטי לפיוניר אנאלוג לימהה...
מעדיף לא להיות עם שני זוגות של רמקולים קדמיים.
אי אפשר לחבר הקדמיים לשני הריסיוורים
חבר זוג לסטריאו ועוד זוג לריסיוור של הקולנוע ואת המקורות כמו cd לדוגמא תשמע דרך אנאלוג או דיגיטלי במגבר ימהה ולקולנוע תוכל לחבר בלוריי לדוגמא לריסיוור כל מקור יכול להיות מחובר פעמיים לשני המכשירים
חבר זוג לסטריאו ועוד זוג לריסיוור של הקולנוע ואת המקורות כמו cd לדוגמא תשמע דרך אנאלוג או דיגיטלי במגבר ימהה ולקולנוע תוכל לחבר בלוריי לדוגמא לריסיוור כל מקור יכול להיות מחובר פעמיים לשני המכשירים
·התכוונתי האמת לחיבור של הקדמיים רק לסטריאו ואת שאר הרמקולים (אחוריים וסנטר) לק״ב.ADICT כתב:אי אפשר לחבר הקדמיים לשני הריסיוורים
חבר זוג לסטריאו ועוד זוג לריסיוור של הקולנוע ואת המקורות כמו cd לדוגמא תשמע דרך אנאלוג או דיגיטלי במגבר ימהה ולקולנוע תוכל לחבר בלוריי לדוגמא לריסיוור כל מקור יכול להיות מחובר פעמיים לשני המכשירים...
וכשאשמע סטריאו זה יהיה רק מהסטריאו, אך בסראונד הסאונד יגיע גם מהסטריאו וגם מהרסיבר ק״ב.
האם זה אפשרי או שזה פתרון מופרך?
תודה רבה!
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
אני מחובר כבר כמה שנים ככה.
אתה צריך שני דברים:
בהנחה שהמקור הוא מחשב, אתה צריך להשתמש בשתי היציעות שלו, אנלוגי לסטריאו וHDMI לרסיבר ובכל פעם צריך לשנות במחשב את היציעה. פשוט.
הדבר השני הוא מתג AXB או ON OFF ON שיחליף בין הרסיברים. אנא תקפיד על מתג עם מצב OFF כי עם המגברים מחוברים יחד לרמקול הם יהרסו.
אני בזמנו חשבתי להשתמש במתג חשמל פשוט, בסוף מצאתי DIGI-KEY את המתג הנכון.
ההתקנה עם הלחמות לקחה הרבה זמן וצריך גם לקנות SHRINK כדי לוודא שהכל מבודד. לא פשוט.
בהצלחה!
אתה צריך שני דברים:
בהנחה שהמקור הוא מחשב, אתה צריך להשתמש בשתי היציעות שלו, אנלוגי לסטריאו וHDMI לרסיבר ובכל פעם צריך לשנות במחשב את היציעה. פשוט.
הדבר השני הוא מתג AXB או ON OFF ON שיחליף בין הרסיברים. אנא תקפיד על מתג עם מצב OFF כי עם המגברים מחוברים יחד לרמקול הם יהרסו.
אני בזמנו חשבתי להשתמש במתג חשמל פשוט, בסוף מצאתי DIGI-KEY את המתג הנכון.
ההתקנה עם הלחמות לקחה הרבה זמן וצריך גם לקנות SHRINK כדי לוודא שהכל מבודד. לא פשוט.
בהצלחה!
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past
- niguy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- שם מלא: גיא
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
היות וברסיבר ק"ב שלך אין יציאות pre out לא תוכל לשרשר אליו אליו מגבר/רסיבר סטריאו.
האפשרות היחידה שלך היא דרך מרכזיה/מפצל כמו בחנויות - קצת מסורבל לטעמי.
במידה וזה מאוד חשוב לא הייתי שולל החלפת רסיבר לכזה עם יציאות pre out ומשם להמשיך כמו שמוסבר במאמר של ליאור ששיתפו כאן.
האפשרות היחידה שלך היא דרך מרכזיה/מפצל כמו בחנויות - קצת מסורבל לטעמי.
במידה וזה מאוד חשוב לא הייתי שולל החלפת רסיבר לכזה עם יציאות pre out ומשם להמשיך כמו שמוסבר במאמר של ליאור ששיתפו כאן.