בקשה Amplfier

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Magic_The פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

הי,

יש לי מערכת 2.1 של Microlab Fc530 ואני רוצה קצת לשנות אותה ולקנות amplfier לא יקר (אפשר מעלי/איביי אתר אתר אחר)..

יש למישהו עצה? (שיהיה 100W) שיהיה ניתן לחבר גם סאבוופר.

שאלה: יש טעם בכלל לקנות AMP? בנפרד לצורך סתם בדיקות.. (התחלתי להתעניין בזה)

nissimtr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

כמה שאני מעריך את מיקרולב,

אתה יכול לקנות מאיביי או עלי מגברון סיני זול של 3 ערוצים. השאלה הגדולה היא מה תשיג בזה.

עם הרמקולים האלה לא הייתי טורח לנסות ולהשקיע. מה גם שהמגברונים שהזכרתי - לא בטוח במה הם יותר טובים מהמגבר המקורי.

בנוגע ל100W - אם תחבר מגבר שבאמת מוציא 100W לרמקולים האלה ותגביר - ישרפו די מיידית...

אז טעם אני לא רואה בזה. מה שכן אם אתה מעוניין לקבל צליל איכותי יותר, אתה יכול להתחיל בלקנות זוג רמקולים מדפיים מיד שנייה, (יש לוחות גם באתר הזה וגם בפייסבוק ובעוד מקומות..) ועבורם לקנות מגבר "התחלתי" גם מיד שנייה או חדש כגון זה:

https://www.aliexpress.com/item/SMSL-AD ... 2a108c8447

Magic_The פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

nissimtr כתב:כמה שאני מעריך את מיקרולב,

אתה יכול לקנות מאיביי או עלי מגברון סיני זול של 3 ערוצים. השאלה הגדולה היא מה תשיג בזה.

עם הרמקולים האלה לא הייתי טורח לנסות ולהשקיע. מה גם שהמגברונים שהזכרתי - לא בטוח במה הם יותר טובים מהמגבר המקורי.

בנוגע ל100W - אם תחבר מגבר שבאמת מוציא 100W לרמקולים האלה ותגביר - ישרפו די מיידית...

אז טעם אני לא רואה בזה. מה שכן אם אתה מעוניין לקבל צליל איכותי יותר, אתה יכול להתחיל בלקנות זוג רמקולים מדפיים מיד שנייה, (יש לוחות גם באתר הזה וגם בפייסבוק ובעוד מקומות..) ועבורם לקנות מגבר "התחלתי" גם מיד שנייה או חדש כגון זה:

https://www.aliexpress.com/item/SMSL-AD ... 2a108c8447
...
·תודה על המענה!

מה אתה אומר על ה-Microlab Pro 3 זו מערכת 2.0 עם וופרים 8 אינץ', עם פתחי אוויר לזרימה של הבסים, אני אוהב באסים עמוקים ואני תמיד נמנעתי מלקנות מערכות 2.0, האם הם יתנו את אותם הבאסים כמו הסאב וופר שלי (יש להם טרבל ובאס KNOB)?

מה אתה אומר על edifier s1000db? שמעתי שהם טובים ויש אותם בKSP בארץ.

עוד משהו: האם אני יכול לחבר הסאב שלי אל edifier s1000db?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”