שודדי הקריביים סוף העולם – דעה אישית

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
exupgh12 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 469
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ישנו משפט האומר שבכול טרילוגיה הסרט הראשון נהדר השני פחות והשלישי בכלל לא היה צריך להיעשות - אין משפט יותר נכון מזה עבור סוף העולם.

נתחיל מכך שהסרט הראשון היה משעשע וחביב משום שהיה בנויי סביב סיפור טוב אפקטים מרהיבים ומשחק מעולה של ג'וני דאפ.

השני כבר התרכז יותר באפקטים ופחות בעלילה אבל איך שהו הצליח לסחוב.
לעומתו החלק השלישי "סוף העולם" פשוט מעבד כול אחיזה, העלילה משמימה, הולכת לאיבוד ואינה ערוכה כראוי.

המשחק מעייף ואפילו דאפ בקושי מצליח להוציא חיוך או שניים בכול מהלך הסרט.
הדבר היחיד המתעלה על שני החלקים הקודמים הנם האפקטים המרהיבים שלא ממש מצליחים לחפות על רדידות העלילה ושמימות הסרט.

ברור לכול כי שני החלקים האחרונים נעשו אך ורק לגרוף כסף על חשבונו של החלק הראשון.
בקיצור הוליווד במערומיה, לדעתי האישית בזבוז זמן – לא מומלץ !!!

בתור אחד שיש לו אוסף של למעלה מ500 סרטי DVD וביניהם מספר טרילוגיות וקוודרולוגיות זו הפעם הראשונה בא ברור לי כי לא אשלים סדרה.

d-tox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1858
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #2 

היה צפוי קצת לא?.....
זה תפקיד הסרטים האלה.
להכניס קצת שטרות ולהיות פופקורן לעיניים. (ע"ע העכביש השלישי)

scsa
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1428
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #3 

exupgh12 כתב:ישנו משפט האומר שבכול טרילוגיה הסרט הראשון נהדר השני פחות והשלישי בכלל לא היה צריך להיעשות - אין משפט יותר נכון מזה עבור סוף העולם.

נתחיל מכך שהסרט הראשון היה משעשע וחביב משום שהיה בנויי סביב סיפור טוב אפקטים מרהיבים ומשחק מעולה של ג'וני דאפ.

השני כבר התרכז יותר באפקטים ופחות בעלילה אבל איך שהו הצליח לסחוב.
לעומתו החלק השלישי "סוף העולם" פשוט מעבד כול אחיזה, העלילה משמימה, הולכת לאיבוד ואינה ערוכה כראוי.

המשחק מעייף ואפילו דאפ בקושי מצליח להוציא חיוך או שניים בכול מהלך הסרט.
הדבר היחיד המתעלה על שני החלקים הקודמים הנם האפקטים המרהיבים שלא ממש מצליחים לחפות על רדידות העלילה ושמימות הסרט.

ברור לכול כי שני החלקים האחרונים נעשו אך ורק לגרוף כסף על חשבונו של החלק הראשון.
בקיצור הוליווד במערומיה, לדעתי האישית בזבוז זמן – לא מומלץ !!!

בתור אחד שיש לו אוסף של למעלה מ500 סרטי DVD וביניהם מספר טרילוגיות וקוודרולוגיות זו הפעם הראשונה בא ברור לי כי לא אשלים סדרה.
...
כן ללא ספק סרט סתמי ביותר , עכשיו חזרתי ממנו
ודווקה ראשון מאוד אהבתי, השני היה לא משהו אבל עדיין רציתי לתת צאנס לשלישי
אבל זה היה פשוט שטויות על גבי שטויות

michaels
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 379
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

הלכתי לסרט עם הבן שלי (בן 9) ושנינו דווקא מאד נהנינו. האפקטים מרהיבים, העלילה מעניינת , מותחת ומעט יותר סוריאליסטית מהסרטים הקודמים. זה סרט של FUN ולא של עומק גדול. מה שכן התאכזבתי בעיקר מבית הקולנוע ( מרכז חורב בחיפה) , כיסאות לא נוחים ואיכות הקרנה גרועה ביותר. אין ספק שכדאי להשקיע בקולנוע ביתי כתחליף.

Booboo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1929
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #5 

תודה. חסכת לי נסיעה לסינמה-סיטי.
אגב, אתה יכול להוסיף תגובה באתר seret.co.il
אני תמיד מסתכל שם על ביקורות של צופים לפני שאני מחליט על סרט, לוקח בחשבון את הגיל של כותבי התגובות (חשוב מאוד), וככה אף פעם אין נפילות.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”