בחודש וחצי/חודשיים האחרונים בשידורים של ערוצי עידן + ( ערוץ 13,12, עדוץ 10, כאן....) בשעות הערב יש לי תופעה שהתמונה/שידור קופא ל 4-6 שניות לעיתים אף 10 שניות ואז ממשיך...אחרי 20 שניות שוב.....וכך שוב ושוב ושוב. מתסכל....
הממיר מחובר על WIFI ומהירות ההורדה בבדיקה היא -59 - 56 MB/Sגם בערב.
בפרטנר אמרו שבגלל שזה מחובר ב WIFI. אבל נטפליקס עובד טוב בלי תקיעות ( רק לפעמים הבהוב של מסך שחור.... גם על זה תוהה...)
ציינו כי כדאי לחבר את הממיר ישירות לראוטר אבל זה לא בא בחשבון. להעביר כבל על הקיר והתקרה לאורך הסלון עד פינת העבודה....
ובמהלך היום בכלל אין את התופעה הזו. זה מתחיל משעה 17:00 לערב אל תוך הלילה. ייתכן וזה בגלל עומס על האינטרנט בסביבה?
מה לדעתכם ניתן לעשות? מה הפתרון ומה הבעיה לדעתכם? לא מתחשק לעבור לסלקום ודומיו....
תודה!!!!
שאלה לגבי הקפאת שידור בפרטנר TV שקורה רק בשעות הערב לילה.
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
שטויות, לחבר יש פרטנר והממיר מחובר ישירות לראוטר בכבל רשת וגם לו יש את הבעיה שאתה מציין, לפעמים גם האיכות יורדת לכמה שניות כל כמה רגעים בשעות הפריים טיים.
ולמה אתה לא רוצה לעבור לסלקום אם אפשר לשאול? מאז שאני בסלקום סוף סוף יש מה לראות בVOD. הייתי בפרטנר לפני זה.
ולמה אתה לא רוצה לעבור לסלקום אם אפשר לשאול? מאז שאני בסלקום סוף סוף יש מה לראות בVOD. הייתי בפרטנר לפני זה.