שאלה לגבי הקפאת שידור בפרטנר TV שקורה רק בשעות הערב לילה.

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
oceans68 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בחודש וחצי/חודשיים האחרונים בשידורים של ערוצי עידן + ( ערוץ 13,12, עדוץ 10, כאן....) בשעות הערב יש לי תופעה שהתמונה/שידור קופא ל 4-6 שניות לעיתים אף 10 שניות ואז ממשיך...אחרי 20 שניות שוב.....וכך שוב ושוב ושוב. מתסכל....

הממיר מחובר על WIFI ומהירות ההורדה בבדיקה היא -59 - 56 MB/Sגם בערב.

בפרטנר אמרו שבגלל שזה מחובר ב WIFI. אבל נטפליקס עובד טוב בלי תקיעות ( רק לפעמים הבהוב של מסך שחור.... גם על זה תוהה...)

ציינו כי כדאי לחבר את הממיר ישירות לראוטר אבל זה לא בא בחשבון. להעביר כבל על הקיר והתקרה לאורך הסלון עד פינת העבודה....

ובמהלך היום בכלל אין את התופעה הזו. זה מתחיל משעה 17:00 לערב אל תוך הלילה. ייתכן וזה בגלל עומס על האינטרנט בסביבה?

מה לדעתכם ניתן לעשות? מה הפתרון ומה הבעיה לדעתכם? לא מתחשק לעבור לסלקום ודומיו....

תודה!!!!

ariesjer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #2 

אני "ארגיע" אותך, גם אצל האחרים יש את התקיעות האלה וזה בגלל שבערב יש עומס על תשתית האינטרנט וכל עוד תשתית האינטרנט בארץ לא עוברת לתשתית פייבר זה יימשך, הכל תלוי באיכות החיבור.

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #3 

שטויות, לחבר יש פרטנר והממיר מחובר ישירות לראוטר בכבל רשת וגם לו יש את הבעיה שאתה מציין, לפעמים גם האיכות יורדת לכמה שניות כל כמה רגעים בשעות הפריים טיים.
ולמה אתה לא רוצה לעבור לסלקום אם אפשר לשאול? מאז שאני בסלקום סוף סוף יש מה לראות בVOD. הייתי בפרטנר לפני זה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”