הקלטה מVCR למחשב.....

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #21 

אני זוכר שיש אפשרות לבחור כהתקן להקלטת אודיו את הכניסה של ה-150 במקום זו של הכרטיס קול.
אם זה לא מופיע (אגב לדעתי כמעט בכל תוכנה שתומכת ב-150 יש אפשרות כזו) יכול להיות שיש לך בעיית דריברים.
לחלופין אתה יכול להקליט דרך הכרטיס קול ואח"כ לערוך את הסרט כדי לסדר את ה-DELAY אם קיים.

עדכון:
כאן יש את ה-MANUAL של WINDVR (למרות שאין כל כך הרבה אופציות בתוכנה):
http://www.snazio.com/links/..%5Cdownlo ... rGuide.pdf
תראה אם אתה יכול לשנות את ה-Device תחת Audio Input.

אם גם זה לא עובד אתה יכול לנסות את ChrisTv
נערך לאחרונה על ידי erezr ב 31/05/2007 0:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

yarnic
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

יש תוכנה אחת עלובה, לא משוכללת, עם ממשק מעאפן - שנקראת AMCap.

גרסה מסוימת שלה צורפה כנראה בגרסאות ישנות יותר של WINTV2000 שבא עם כרטיס ה-PVR (לא של MCE, כי פה הם לא שמו תכנה). בקיצור לא ברור לי מה המקור אבל יש מישהו ששיפר אותה, הוסיף בה כנראה כל מיני הגדרות. מציג אותה באתר שלו כחינמית עם בקשה לתרומה, אבל אחרי שאתה דוגם רבע שעה התוכנה עוצרת. בקיצור לטעמי נוכל. שיגיד מההתחלה.
בכל מקרה, אחרי שראיתי שלוכד את הוידיאו עם קול בהצלחה מרובה (ב-mpeg2), שילמתי לנכלולי.... משאיר את זה עכשיו ללכוד 3 שעות ואראה בבוקר אם עבד כמו שצריך...

ממה שניסיתי וראיתי האיכות טובה גם בקול וגם בוידיאו. שומר על המצב הקיים בקלטת הוידיאו המקורית.
בקיצור: להעברת קלטות וידיאו למחשב באמצעות PVR150 לכו על התוכנה הזאת: AMCap
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE

yarnic
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

ל-erezr - תן לי קרדיט שאת הדברים הבסיסיים אני יודע.... לא מצאתי בביוס (חשבתי שאולי יש מקום להגדרת קו אודיו חיצוני למעט זה שעל לוח האם) או בהגדרות הדרייברים (לכרטיס הקול על לוח האם) או בשום מקום אפשרי (לוח בקרה יש בhardware של האודיו את הרכיב של האופאג אבל בבחירה של השליטה יש רק אפשרות שליטה על לוח האם) יכולת לשנות את זה.... לא בתוכנה הזו ולא בתוכנות אחרות. יש כאלה כמו Ulead studio 10 שפשוט לא מצליח לדגום מהכרטיס כלום. גם נרו בתוכנת עריכת הסרטים אין כל אות וידיאו. בקיצור, רק MCE2005 והתוכנה שהזכרתי רואים את הוידיאו שמחובר לכרטיס הטלויזיה. התוכנה שלך windvr ועוד כמה שניסיתי, כמו גם הmovie maker הפשוט של מיקרוסופט כן רואים וידיאו אך האודיו רק דרך כרטיס בקול onboard.
אגב, מה עושה הChrisTv?
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #24 

ChrisTv דומה לWINDVR אך תומכת בהרבה יותר אפשרויות.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”