ספוטיפיי מדליק מרחוק את הdenon 3400(?)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
proolam123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

שבוע טוב.
אז ככה, אני מזרים לפעמים מוסיקה מאפליקציית הספוטיפיי בבית, אך נתקלתי במשהו חריג.
נניח ואני לא בבית. וגם לא קרוב. ואני מעוניין לפתוח את האפליקציה ולשמוע מוסיקה (אוזניות,רכב,רמקול נייד או כל דבר) האפליקציה נפתחת ומוגדרת כבר על ההתקן (denon 3400) וברגע שזה קורה היא מדליקה את הרסיבר אוטומטית (!) מרחוק ! ולא על אותו הוייפיי בכלל.
עכשיו עזבו שלא הבנתי איך זה קורה בכלל, במצב כזה אין לי איך לכבות אותו כל עוד אני לא בבית. (צריכת חשמל מיותרת)
האם מישהו נתקל בתופעה ויש לו פתרון? או שפשוט אצטרך לבטל כל פעם את ההגדרה בספוטיפיי של הרסיבר.
.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78897
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #2 

יש לדנון הגדרה שמאפשרת לו לשמור על חיבור רשת כשהוא ב-standby. זה בדיוק בשביל מקרים כאלה. פשוט כבה את זה.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9047
נתן תודות: 1583 פעמים
קיבל תודות: 1353 פעמים

שליחה #3 

@oferlaor
גם שזה לא על אותה רשת ?!
מה הרעיון ? לטובת מה זה אמור לשמש ?
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Crossover-Shop
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #4 

זה נקרא SPOTIFY CONNECT

האפליקציה המובנית של ספוטיפיי ברסיבר מתחברת ישירות לשרתים של החברה ולא דרך הטלפון
האפליקציה בסלולרי משמשת כמעיין "שלט" שבו אתה בוחר איזה מכשיר שמחובר לשרתים יקבל את המוזיקה שאתה רוצה לשמוע

זה דווקא פיצ'ר מאוד נוח ברגע שאתה מתרגל לזה פשוט צריך לזכור לא להעיר את כל הבית ב02:00 בלילה כשאתה רוצה להשמיע שיר מסויים למישהו בטעות בחרת ברסיבר..

אגב קל מאוד לזהות שהו מחובר למכשיר חיצוני - זה זוהר בירוק למטה שזה מחובר למכשירים חיצוניים
חנות מתמחה קרוסאובר
אלנבי 128 תל אביב
03-5604600
הפייסבוק שלנו!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78897
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #5 

כאמור, כבה את האופציה של הרשת כשהרסיבר ב-standby.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”