אתחיל בכך שאני חדש פה ושמח שנחשפתי לבלוג הזה ולאנשים שפה שממש פעילים ועוזרים- למדתי מכם המון.
אשתי רצתה להשתדרג מהנס קפה לקפסולות, ואז זה התחיל...
מכיון שאשתי אוהבת לשתות הפוך בעיקר (כשזה לא בבית) התחלתי בבדיקות בכיוון נספרסו וכד', חיפשתי מכונה שתדע לספק את התוצר באוטומט. לאחר כמה פתרונות שראיתי ולא מצאו חן בעיני הוחלט ללכת על מכונה מקצועית וללמד את אשתי את התורה בתקווה שתתאהב במלאכה- נתגלה בזיק קל בעיניה.
ראיתי מכונות דוד יחיד כמו הסילביה אך ירדתי מהן בשל תפעול שלדעתי יוציא לי ולאשתי את החשק לקפה.
חיפשתי דאבל בוילר בהמשך אבל הרגיש לי אוברקיל הן במחיר (גם ככה ההוצאה לא מתוכננת) והן לצרכים שלי.
לבסוף, לאחר צפייה באינספור סרטונים וביקורות נחשפתי למחליף חום ומכלול e61. בשל האפשרות לתפעל מהיר של הפוך, פוטנציאל קטן יותר לשרוף גוף חימום ונראות שעושה לי נעים, החלטתי שלשם אני הולך.
כמו שזה נשמע, שום דבר פה לא היה מתוכנן אבל עכשיו אני כבר ממש לא יכול לחכות לשים את היד על מכונה משלי, אציין שעבדתי כבריסטה כמה שנים בעברי ומתעוררת פה אהבה ישנה מחדש, אני אפילו די מתרגש
אז אחרי שצמצמתי לHX קצת התבלבתי מההיצע שנראה לי די דומה ואפילו זהה בחלק גדול מהמקרים.
בעקבות כמה שרשורים שקראתי כאן הגעתי ל MAGICA S MN Bezzera עושה רושם שהיא אמינה,קומפקטית מספיק, בעלת דוד ומיכל מים גדולים וגם יש טריגרים מנופים במקום סיבוביים שהם בעיני פלוס ענק.
התוודעתי גם למטחנות קפה ולמחירים שלהן
הבנתי שלא כדאי לחסוך כאן אבל כדי להישאר בקו השפיות נראה לי ש Eureka Mignon SPECIALITA מתאימה לי, בעיקר בגלל שהיא שקטה, ושוב יש גם העניין האסתטי.
ברמת הצורך שלי זה כ 6 כוסות קפה (אספרסו/הפוך) ביום
תקציב 6-8 סה"כ
אז עד כאן הייתי לבד עם עצמי וגוגל,
הייתי שמח לשמוע דעה נוספת על השתיים האלו, כמובן שגם על אלטרנטיבות מומלצות,
ראיתי אותם (ואחרות) ב elektros במחירים נמוכים משמעותית מבארץ, יש סיבה לא לקנות משם?
תודה מראש!
רועי