טלוויזיה פילוט smart קול מקרטע

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
aoded4 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43

שליחה

רכשתי לפני כשנתים 55 אינצ
טלויזיה אצל האמא, הבנתי שהיתה בעיה באינטרנט. אבל תקין. כל השקעים נותקו גם האינטרנו כולל כבלhdmi, ומשום מה הקול מקרטע. עשיתי שחזור להגדרת יצרן לא עזר. יש ממיר של קודי. ניתקתי עשיתי שהטלויזיה תקלוט אינטרנט בלי ממיר נכנסתי ליוטיוב רק דרך הטלויזיה ועדין הקול מקרטע התמונה מעולה, מה אפשר עוד לעשות. האינטרנט מעולה גולש בwifi חלק.
אודה לעוזרים

aoded4 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43

ניסיתי גם לגבי רמקולים חיצוניים :1. סאונד בר 2. רמקולים של מחשב ולא עזר

שליחה

1. לקחתי את הסאונד בר אצלי בבית שמחובר לטלוויזיה של lg ( רכשתי לפני כ 5 שנים 49 אינצ) - ולא הלך שמעתי רק רעשי נרקע. ניסיתי גם בעזרת כבל HDMI ולא עזר , הכניסה שאני מחבר בבית זאת כניסה אופטית מהסאונד בר

2. אם אני מחבר את הרמקולים של המחשב מסוגcreative חוט ירוק. וניסיתי שני כניסות בטלויזיה pc audio input ו coaxial ב pc audioאני רק שומע רעשים מהרמקול של המחשב. וב pc audio אני לא שומע כלום.
עדכון נוסף הקול עד גובה נמוך בטלוויזה עובד בסדר במידה ומגביהים את הקול נשמע הקיטוע. והקול היה ללא הפסקה במקביל לחיבור של 2 הכניסות שציינתי לעיל מהמחשב כמובן גדוסה נמוך
כמו כן נראה לי בטלוויזיה lg כמעט בטוח היה לי אפשרות לבחור ברמולים חיצוניים בפילוט לא רואה אפשרות כזאת מלבד אפשרות שבsource יש כניסות נניח hdmiאבל לא רןאה משהי שקשור לרמקול חיצוני .ניסיתי גם בmenu ולאר מכן ב soundלא רואה.
תודה לעונים..

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”