תוכן בעל קצב של 80Mbps ?
חברים ,
הגיע לידיי קובץ TS עם תוכן דוקומנטרי בעל רזולוציה 1080P .
נסיתי להריץ אותו במחשב שבדרך כלל מריץ תכנים כאלה ללא בעיה אבל המחשב ממש התקשה לנגן את זה . כשבדקתי את תכונות הקובץ באמצעות MEDIAINFO גיליתי שמדובר בקובץ בעל BITRATE של לא פחות מ-80Mbps ( מצורפת תמונה ) .
העלתי אותו מיד על ה-TVIX-4000 ולהפתעתי הרבה ה-TVIX הריץ את זה מההתחלה ועד הסוף בצורה חלקה ביותר , ללא שום קפיצות או עצירות .
כמובן , האכיות פשוט מדהימה !
האם נתקלתם בקבצים בעלי BITRATE כל כך גבוה ? מה ה-BITRATE הגבוה ביותר שניתן למצוא כיום בתכני HD ?
הגיע לידיי קובץ TS עם תוכן דוקומנטרי בעל רזולוציה 1080P .
נסיתי להריץ אותו במחשב שבדרך כלל מריץ תכנים כאלה ללא בעיה אבל המחשב ממש התקשה לנגן את זה . כשבדקתי את תכונות הקובץ באמצעות MEDIAINFO גיליתי שמדובר בקובץ בעל BITRATE של לא פחות מ-80Mbps ( מצורפת תמונה ) .
העלתי אותו מיד על ה-TVIX-4000 ולהפתעתי הרבה ה-TVIX הריץ את זה מההתחלה ועד הסוף בצורה חלקה ביותר , ללא שום קפיצות או עצירות .
כמובן , האכיות פשוט מדהימה !
האם נתקלתם בקבצים בעלי BITRATE כל כך גבוה ? מה ה-BITRATE הגבוה ביותר שניתן למצוא כיום בתכני HD ?
נערך לאחרונה על ידי hagi ב 25/05/2007 21:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
עופר ,
זה בערך 23 דקות ונפחו 2.3 גיגה .
עכשיו כשאני נזכר שראיתי כמה פרקים של LOST בקצב של 40 מגה וכל פרק של 40 דקות היה בנפח של 12 גיגה לא מבין איך תוכן של 80 מגה שרץ 23 דקות הוא רק 2.3 גיגה ...
מבחינת איכות , אין לי מה להגיד - זו איכות חבל"ז אבל לפי החישובים זה לא כל כך מתאים לקצב של 80 גיגה .
מצד שני , את הפרקים של LOST ב-40 מגה , המחשב שלי הריץ ללא שום בעיה וזה גם היה בפורמט TS כמו הקובץ הנוכחי . הקובץ הזה של 80 מגה בקושי זז על המחשב ...
זה בערך 23 דקות ונפחו 2.3 גיגה .
עכשיו כשאני נזכר שראיתי כמה פרקים של LOST בקצב של 40 מגה וכל פרק של 40 דקות היה בנפח של 12 גיגה לא מבין איך תוכן של 80 מגה שרץ 23 דקות הוא רק 2.3 גיגה ...
מבחינת איכות , אין לי מה להגיד - זו איכות חבל"ז אבל לפי החישובים זה לא כל כך מתאים לקצב של 80 גיגה .
מצד שני , את הפרקים של LOST ב-40 מגה , המחשב שלי הריץ ללא שום בעיה וזה גם היה בפורמט TS כמו הקובץ הנוכחי . הקובץ הזה של 80 מגה בקושי זז על המחשב ...
- oferlaor
- מנהל

שאלתי בכוונה, ליתר ביטחון.
זה ממש לא 80Mbps - התוכנה מדווחת על קצב לא נכון.
סה"כ התוכן מונה 1428 שניות
יש בו 2.14GB שזה 17.12 גיגה ביט.
תחלק אחד בשני ותקבל ממוצע של 12Mbps.
חשוב לציין ש-Mediainfo לא עושה ככה את הבדיקה, אלא בודק אולי את המקסימום ביטרייט (כלומר, לא את הממוצע) או שאפילו מדווח את המספר שיושב ב-HEADER של הקובץ (כלומר, כמה BITRATE תוכנת ה-ENCODER חושבת שזה). במקרים רבים ה-BITRATE שמדווח שם אינו נכון בגלל טעות ב-ENCODER.
זה ממש לא 80Mbps - התוכנה מדווחת על קצב לא נכון.
סה"כ התוכן מונה 1428 שניות
יש בו 2.14GB שזה 17.12 גיגה ביט.
תחלק אחד בשני ותקבל ממוצע של 12Mbps.
חשוב לציין ש-Mediainfo לא עושה ככה את הבדיקה, אלא בודק אולי את המקסימום ביטרייט (כלומר, לא את הממוצע) או שאפילו מדווח את המספר שיושב ב-HEADER של הקובץ (כלומר, כמה BITRATE תוכנת ה-ENCODER חושבת שזה). במקרים רבים ה-BITRATE שמדווח שם אינו נכון בגלל טעות ב-ENCODER.
- oferlaor
- מנהל

הם רק מדווחים את מה שכתוב בקובץ, לא מה שקורה באמת.
החישוב שעשיתי הוא הדרך הנכונה לחשב את ה-BITRATE הממוצע...
החישוב שעשיתי הוא הדרך הנכונה לחשב את ה-BITRATE הממוצע...
השרשור הזה הוא לא על ה-TVIX אלא על התוכן שהוא מוצג כבעל BITRATE של 80 מגה .
בכל מקרה אני מודה לך על כך שאתה קורא עקבי ולא מפספס שום שרשור שלי . תמשיך כך !
בכל מקרה אני מודה לך על כך שאתה קורא עקבי ולא מפספס שום שרשור שלי . תמשיך כך !
Nissim כתב:חגי,
עופר שכח להודות לך שפתחת שרשור נוסף על Divx-4000.
כמה כאלו כבר יש?...
- oferlaor
- מנהל

oferlaor כתב:Nissim,
הפעם hagi צודק, וזה בהחלט מצדיק פתיחת שרשור חדש.
hagi,
כדאי שתקרא את השרשור הזה...
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
דודי,
אולי בגלל שזה המכשיר שברשותו?
סתם שאלה,אז מהיום אתה טוען שכל אחד שירשום כמה שאלות על מוצר שברשותו יחשב "כמטריד"?
אני חושב ומן הראוי שאם יש לך טענה כלפי מישהו מסויים,עדיף לעשות זאת בפרטי,הרבה יותר מכובד והרבה יותר ראוי,וזאת מבלי קשר לחגי אישית,אלא באופן כללי בלבד.
אולי בגלל שזה המכשיר שברשותו?
סתם שאלה,אז מהיום אתה טוען שכל אחד שירשום כמה שאלות על מוצר שברשותו יחשב "כמטריד"?
אני חושב ומן הראוי שאם יש לך טענה כלפי מישהו מסויים,עדיף לעשות זאת בפרטי,הרבה יותר מכובד והרבה יותר ראוי,וזאת מבלי קשר לחגי אישית,אלא באופן כללי בלבד.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- oferlaor
- מנהל

crusader,
הבעיה היתה אינפלציה בפתיחת שרשורים בנושא אחד. 4-5 שרשורים חדשים כל יום על מכשיר כלשהו זה בהחלט הצפה.
כל דבר זה טוב כל עוד זה בפרופורציה.
הבעיה היתה אינפלציה בפתיחת שרשורים בנושא אחד. 4-5 שרשורים חדשים כל יום על מכשיר כלשהו זה בהחלט הצפה.
כל דבר זה טוב כל עוד זה בפרופורציה.
אני מצטער מאוד חברים , במיוחד החבר עופר , אבל אני באמת לא יודע על מה אתם מדברים ...
מאיפה הוצאתם שפתחתי 4-5 שרשורים ביום על ה-TVIX ?
אז זה שרשור אחד - איפה השרשור מספר 2 שפתחתי על TVIX ביממה האחרונה ?
אני מבקש שלא תמציאו דברים על חשבוני רק כדי להצדיק חברים אחרים בשטויות שהם כותבים .
בתודה !
מאיפה הוצאתם שפתחתי 4-5 שרשורים ביום על ה-TVIX ?
אז זה שרשור אחד - איפה השרשור מספר 2 שפתחתי על TVIX ביממה האחרונה ?
אני מבקש שלא תמציאו דברים על חשבוני רק כדי להצדיק חברים אחרים בשטויות שהם כותבים .
בתודה !