מחפש אוזניות קשת
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ה M50x הן זוג האוזניות הגרועות ביותר שיצא לי לרכוש. מאוד לא ממליץ לרכוש אלא אם בחנת אותן בעצמך ווידאת שחתימת הצליל המוזרה שלהן ומבנה הכריות מתאים לך. בנוסף מדובר באוזניות סגורות.
ה M40X זולות יותר, נראות מאוד דומה, כלומר יש אפשרות סבירה שתמצא אותן לא נוחות אבל יש להן חתימת צליל הרבה יותר טבעית מחתיכת העיוות שיש ב M50X.
אני מצרף לך קישור לרשימת אוזניות שנבחנו והומלצו על Z-Review אני אישית לא אוהב את סגנון ההגשה שלו ולפעמים אני ממש לא מסכים איתו אבל לדעתי הוא צודק יותר פעמים מטועה. החלק שמעניין אותך נמצא בהתחלה תחת Entry Level
Welcome to the newly revised Zeos™ Headphone Buying Guide!!
ה M40X זולות יותר, נראות מאוד דומה, כלומר יש אפשרות סבירה שתמצא אותן לא נוחות אבל יש להן חתימת צליל הרבה יותר טבעית מחתיכת העיוות שיש ב M50X.
אני מצרף לך קישור לרשימת אוזניות שנבחנו והומלצו על Z-Review אני אישית לא אוהב את סגנון ההגשה שלו ולפעמים אני ממש לא מסכים איתו אבל לדעתי הוא צודק יותר פעמים מטועה. החלק שמעניין אותך נמצא בהתחלה תחת Entry Level
Welcome to the newly revised Zeos™ Headphone Buying Guide!!
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני עוד מאז שיזמתי את הקנייה של ATH-M50 כבר מראש ידעתי שזה מה שיכניס אותי לעולם המודינג
ישמע מוזר, אבל אני שוקל להתחיל למכור את האזניות שלי.
נראה לי שאמכור את ATH-M50 עם מוד הכבל הנתיק והקשת (שגם שבר לה את מנגנון הנעילה) ופאדים HM5 ב 200ש"ח AS IS
עוד אני רוצה למכור את Grado sr80i
אני באמת חושב שהגיע הזמן שאתחיל להפרד מה Entry Level
*יש לי עדיין דרייבר ספייר של ATH-M50
*כל הקשתות אצלי עברו Strech ואינן מרגישות כמו מלחציים על הראש.
אם היה לי 1000ש"ח להשקיע הייתי הולך על משהו יותר טוב מ M50 למרות שבשביל רמת הכניסה הן מצויינות מכל הסיניות הזולות
הייתי ממליץ לך על Sennheiser Hd58x אבל כדאי לך לברר קודם. לא כולם אוהבים וגם הבנייה שלהם לא משהו.
הייתי אפילו הולך על הדיל הזה https://www.hometheater.co.il/vt310942.html
לדעתי ביחס לבניה הפחות טובה שלהן, הם מכבדים אחריות שעדייו יש והסאונד הכי טוב שתמצא מעבר ל Entry Level בהשקעה של 1200ש"ח
לך אפילו על Beyerdynamic, קשה לי להמליץ לך על משהו ספציפי לתקציב...
ד"א: אתה רוצה פתוחות או סגורות?
ישמע מוזר, אבל אני שוקל להתחיל למכור את האזניות שלי.
נראה לי שאמכור את ATH-M50 עם מוד הכבל הנתיק והקשת (שגם שבר לה את מנגנון הנעילה) ופאדים HM5 ב 200ש"ח AS IS
עוד אני רוצה למכור את Grado sr80i
אני באמת חושב שהגיע הזמן שאתחיל להפרד מה Entry Level
*יש לי עדיין דרייבר ספייר של ATH-M50
*כל הקשתות אצלי עברו Strech ואינן מרגישות כמו מלחציים על הראש.
אם היה לי 1000ש"ח להשקיע הייתי הולך על משהו יותר טוב מ M50 למרות שבשביל רמת הכניסה הן מצויינות מכל הסיניות הזולות
הייתי ממליץ לך על Sennheiser Hd58x אבל כדאי לך לברר קודם. לא כולם אוהבים וגם הבנייה שלהם לא משהו.
הייתי אפילו הולך על הדיל הזה https://www.hometheater.co.il/vt310942.html
לדעתי ביחס לבניה הפחות טובה שלהן, הם מכבדים אחריות שעדייו יש והסאונד הכי טוב שתמצא מעבר ל Entry Level בהשקעה של 1200ש"ח
לך אפילו על Beyerdynamic, קשה לי להמליץ לך על משהו ספציפי לתקציב...
ד"א: אתה רוצה פתוחות או סגורות?
נתנו לך פה הצעות בהתאם להעדפות שהבאת - "אני מעוניין בתוצאה הטובה ביותר - שיש למחיר זה... אומר האיכותיות ביותר שאפשר... יפות חזקות וכו' ".
"ספורטיבי" ו"בלוטות'" לא ממש מסתדרים עם ההעדפות שהבאת כאן. אולי עדיף לך לנסות אוזניות in-ear, הם בדרך כלל יותר מתאימות לספורט ואם מחפשים סאונד איכותי בגודל קטן.
"ספורטיבי" ו"בלוטות'" לא ממש מסתדרים עם ההעדפות שהבאת כאן. אולי עדיף לך לנסות אוזניות in-ear, הם בדרך כלל יותר מתאימות לספורט ואם מחפשים סאונד איכותי בגודל קטן.