שלום חברים,
האם בסוני יש אפשרות להצטרף לפארטי ברגע שמקבלים הזמנה ללא יציאה
לתפריטים אחרים נוספים?
אם אתה באמצע משחק online ומישהו שולח לך הזמנה לפארטי, ברגע שאתה רוצה להצטרף ולאשר את ההזמנה
אתה בעצם עוזב את המשחק לאיזה 15 שניות עד שתהליך ההצטרפות מסתיים.. לא ברור וגני דבילי
מיקרוסופט ב Xbox עושים את זה הרבה יותר טוב, ההצטרפות שקופה ברקע לא מפריע כלל למשחק.
יש פתרון?
תודה
לבעלי PS4, שאלה בנושא party
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@kingshoko
ראשית - אני מסכים ש MS עושים זאת טוב יותר, עוד מימי ה XB360 ובתחום הזה יש לסוני עוד מה לשפר.
שנית - עד כמה שזכור לי, יש לך אפשרות ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ה PS בשלט (אמצע) ובתפריט המהיר (שאת השימוש והנראות שלו אתה יכול לקסטם, אגב) יש לך שם אפשרויות שקשורות גם ל PARTY.
תנסה ותבדוק שם, אני פשוט לא הכי מתמצא או זוכר שכן אני עושה בזה שימוש מזערי אם בכלל.
ראשית - אני מסכים ש MS עושים זאת טוב יותר, עוד מימי ה XB360 ובתחום הזה יש לסוני עוד מה לשפר.
שנית - עד כמה שזכור לי, יש לך אפשרות ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ה PS בשלט (אמצע) ובתפריט המהיר (שאת השימוש והנראות שלו אתה יכול לקסטם, אגב) יש לך שם אפשרויות שקשורות גם ל PARTY.
תנסה ותבדוק שם, אני פשוט לא הכי מתמצא או זוכר שכן אני עושה בזה שימוש מזערי אם בכלל.
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
@gal-cohen
·
היי גל,
כן מכיר את המסך הזה, באמת קיסטמתי אותו והוספתי לשם אפשרויות, אכן יש שם פארטי
אבל זה לא משנה את תהליך ההצטרפות לאחר שקיבלת הזמנה, עדיין אתה עובר לאותו מסך כדי לאשר את ההזמנה ובזמן הזה אם אתה במשחק און-ליין תחרותי כלשהו... זו בעיה
לא ברור למה סוני לא משנים את זה, להבנתי זה לא משהו חדש.
תודה
·
היי גל,
כן מכיר את המסך הזה, באמת קיסטמתי אותו והוספתי לשם אפשרויות, אכן יש שם פארטי
אבל זה לא משנה את תהליך ההצטרפות לאחר שקיבלת הזמנה, עדיין אתה עובר לאותו מסך כדי לאשר את ההזמנה ובזמן הזה אם אתה במשחק און-ליין תחרותי כלשהו... זו בעיה
לא ברור למה סוני לא משנים את זה, להבנתי זה לא משהו חדש.
תודה