נגן+מגבר משולב - קנייה מוצלחת (לפחות בסופו של דבר)
-
tomershahar
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום , הודעה ראשונה שלי בפורום . בדר"כ אני רק קורא ולומד
אך הפעם הייתי חייב לכתוב.
כבר למעלה מחודש אני מבצע חיפוש אינטנסיבי (בין 2 ל-3 ביקורים בשבוע)
של נגן + מגבר משולב אשר יתן מענה ראוי לפינת הסטריאו החדשה שאני מקים.
עשיתי רשימה של כל היבואנים והחנויות שיכולתי למצוא בתחום
וביקרתי אותם אחד אחד בהתמדה כאשר אני נסחב עם זוג הרמקולים האהובים עלי.
בהתחשב בתקציב הנמוך יחסית היה מאוד אבל מאוד קשה למצוא משהו אשר ישמע טוב בעיני.
באמצע הדרך ואפילו לקראת הסוף כבר חשבתי לוותר על הכל ולחכות שיהיה סכום רציני שאוכל לרכוש איתו משהו טוב במקום להתפשר.
להפתעתי אישתי שחפרתי לה במוח במשך כל התקופה יום ולילה החזירה לי את המוטיבציה כן לנסות למצוא משהו שכן יתן את המענה.
אני לא אפרט אצל אילו אנשים ביקרתי במהלך החיפוש מלבד אחד מיוחד שהתחלתי אצלו את החיפוש ולמרבה האירוניה גם סגרתי אצלו מעגל. אני מאוד רוצה להדגיש שהמטרה היא אינה פרסום אלא רק הדרך שלי לומר תודה על שירות וחווית קנייה מדהימה שעוד לא נתקלתי בה.
מדובר על בחור שנמצא בתחילת דרכו בתחום - לוני המייצג את חברת אורק .
מתחילת הדרך לוני הציג שירותיות מדהימה , נתן לי את המרווח שלי לקבל החלטות ללא נסיון לצבוע אפשרות כזו או אחרת ולהשפיע על החלטתי. לוני נסע כמה וכמה פעמים מביתו לחדר התצוגה שנמצא בראשון במיוחד עבורי כיוון שרציתי לערוך עוד בדיקה קטנה (שלא הסתיימה ברכישה) אפילו עד השעות הקטנות של הלילה ואני מדבר כל 3 לפנות בוקר.
וגם בסיומו של דבר כשחלטתי לרכוש - גם בערב חג ללא היסוס הגיע במיוחד על מנת שאוכל להנות מהמערכת החדשה שלי בחג.
על כל זה אני רוצה לומר לך לוני תודה .
בצד כל זה כמובן מתווסף הצד המכריע וזה איכות המוצרים : אני חייב לומר שגם אני פיקפקתי מעט באיכות המוצרים ולהוסיף לזה את הביקורות הרבות המהללות שקראתי על החברות הידועות היה פה יתרון פסיכולוגי מובהק .
להפתעתי המוחלטת כאשר הגעתי עם הסט שמבחינתי היה המנצח לאחר החודש האינטנסיבי
לבדיקת שמיעה אחד מול אחד הוא הפסיד בגדול (אחרי 5 שעות בחדר התצוגה).
לשימחתי יושבים אצלי כרגע (MHZS CD 66(hybrid cd player +
(BADA PURER(class A Integrated
שני מוצרים מדהימים באיכותם ועוד יותר בהשוואה למחירם- כמובן לדעתי .
אני נהנה מהם בטירוף וכך כל מי שמבקר אצלי עד עכשיו.
וכמובן על זה תודה.
מי שרוצה מוזמן לפנות איתי אישית בנושא.[email protected]
אך הפעם הייתי חייב לכתוב.
כבר למעלה מחודש אני מבצע חיפוש אינטנסיבי (בין 2 ל-3 ביקורים בשבוע)
של נגן + מגבר משולב אשר יתן מענה ראוי לפינת הסטריאו החדשה שאני מקים.
עשיתי רשימה של כל היבואנים והחנויות שיכולתי למצוא בתחום
וביקרתי אותם אחד אחד בהתמדה כאשר אני נסחב עם זוג הרמקולים האהובים עלי.
בהתחשב בתקציב הנמוך יחסית היה מאוד אבל מאוד קשה למצוא משהו אשר ישמע טוב בעיני.
באמצע הדרך ואפילו לקראת הסוף כבר חשבתי לוותר על הכל ולחכות שיהיה סכום רציני שאוכל לרכוש איתו משהו טוב במקום להתפשר.
להפתעתי אישתי שחפרתי לה במוח במשך כל התקופה יום ולילה החזירה לי את המוטיבציה כן לנסות למצוא משהו שכן יתן את המענה.
אני לא אפרט אצל אילו אנשים ביקרתי במהלך החיפוש מלבד אחד מיוחד שהתחלתי אצלו את החיפוש ולמרבה האירוניה גם סגרתי אצלו מעגל. אני מאוד רוצה להדגיש שהמטרה היא אינה פרסום אלא רק הדרך שלי לומר תודה על שירות וחווית קנייה מדהימה שעוד לא נתקלתי בה.
מדובר על בחור שנמצא בתחילת דרכו בתחום - לוני המייצג את חברת אורק .
מתחילת הדרך לוני הציג שירותיות מדהימה , נתן לי את המרווח שלי לקבל החלטות ללא נסיון לצבוע אפשרות כזו או אחרת ולהשפיע על החלטתי. לוני נסע כמה וכמה פעמים מביתו לחדר התצוגה שנמצא בראשון במיוחד עבורי כיוון שרציתי לערוך עוד בדיקה קטנה (שלא הסתיימה ברכישה) אפילו עד השעות הקטנות של הלילה ואני מדבר כל 3 לפנות בוקר.
וגם בסיומו של דבר כשחלטתי לרכוש - גם בערב חג ללא היסוס הגיע במיוחד על מנת שאוכל להנות מהמערכת החדשה שלי בחג.
על כל זה אני רוצה לומר לך לוני תודה .
בצד כל זה כמובן מתווסף הצד המכריע וזה איכות המוצרים : אני חייב לומר שגם אני פיקפקתי מעט באיכות המוצרים ולהוסיף לזה את הביקורות הרבות המהללות שקראתי על החברות הידועות היה פה יתרון פסיכולוגי מובהק .
להפתעתי המוחלטת כאשר הגעתי עם הסט שמבחינתי היה המנצח לאחר החודש האינטנסיבי
לבדיקת שמיעה אחד מול אחד הוא הפסיד בגדול (אחרי 5 שעות בחדר התצוגה).
לשימחתי יושבים אצלי כרגע (MHZS CD 66(hybrid cd player +
(BADA PURER(class A Integrated
שני מוצרים מדהימים באיכותם ועוד יותר בהשוואה למחירם- כמובן לדעתי .
אני נהנה מהם בטירוף וכך כל מי שמבקר אצלי עד עכשיו.
וכמובן על זה תודה.
מי שרוצה מוזמן לפנות איתי אישית בנושא.[email protected]
מזל טוב
שנית - תמונות
שלוש - לוני הוא בחור ניפלא , וכיף לקנות אצלו , הוא משקיע בכל אחד כאילו הלקוח כבר נתן צ'ק .
אני מחזק את ידיו וגאה לשמוע שעוד אנשים מסוגלים להעריך שירות בבד עם מוצרים טובים .
לוני
שנית - תמונות
שלוש - לוני הוא בחור ניפלא , וכיף לקנות אצלו , הוא משקיע בכל אחד כאילו הלקוח כבר נתן צ'ק .
אני מחזק את ידיו וגאה לשמוע שעוד אנשים מסוגלים להעריך שירות בבד עם מוצרים טובים .
לוני
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46443
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
כיף לקרוא פוסט כזה
יצא לי בעבר לפגוש את לוני כאשר תרתי אחר זוג רמקולים, אני חייב לציין כי ההתרשמות שלי ממנו היתה זהה.
מקצועי ובעל סבלנות רבה.
יצא לי בעבר לפגוש את לוני כאשר תרתי אחר זוג רמקולים, אני חייב לציין כי ההתרשמות שלי ממנו היתה זהה.
מקצועי ובעל סבלנות רבה.
תתחדש ותהנה.
תמונות או לפחות פירוט איזה רמקולים ?
אולי, אם בראש שלך, תשתף אותנו ותפרט אילו שילובים או מכשירים אחרים שמעת, מה לא מצא חן בעינייך ומה כן ולמה לבסוף רכשת דווקא את השילוב הזה.
מחמאות לסוחר הן בהחלט דבר חשוב ומידע צרכני חשוב ליתר חברי האתר אבל לא דיי בכך. אם כבר אתה משתף אותנו אז עד הסוף..
שלמה
תמונות או לפחות פירוט איזה רמקולים ?
אולי, אם בראש שלך, תשתף אותנו ותפרט אילו שילובים או מכשירים אחרים שמעת, מה לא מצא חן בעינייך ומה כן ולמה לבסוף רכשת דווקא את השילוב הזה.
מחמאות לסוחר הן בהחלט דבר חשוב ומידע צרכני חשוב ליתר חברי האתר אבל לא דיי בכך. אם כבר אתה משתף אותנו אז עד הסוף..
שלמה
קודם כל תתחדש ותהנה... תמיד טוב לשמוע שלאחר מסע חיפושים ממושך משיגים את המטרה !!!
שנית, לדעתי חשוב לציין ולהעריך את האנשים הטובים שיש בתחום זה (ויש הרבה כאלה אך לצערי יש גם כאלה שפחות), ולא מבחינה פרסומית, אלא מאחר והציבור האדיופילי הוא ציבור המחפש מוצרים יחודיים שיענו על דרישותיו "המוזרות", ולכן נדרש מהעוסקים בתחום לגלות תכונות כגון: סבלנות, אורח רוח, שירותיות גבוהה והחשוב מכל לדעתי - אמינות. תכונות אלה חשובות כאשר מתעסקים עם ציבור שכל תקופה מסוימת (לפעמים קצרה ולפעמים ארוכה) מחפש לשדרג את הציוד המצוי בביתו (ז"א לא מדובר בעסקאות של בום וגמרנו).
מאחר ומדובר באתר פרטי שרוצה לשמור על איזון מסוים, האפשרות הטובה ביותר להעניק פידבק חיובי לעוסק בתחום (מלבד פידבקים חיוביים לאחר קניה מוצלחת שהיא הטובה ביותר) היא ע"י סיקור המוצרים הנמכרים ע"י העוסק בתחום (באופן אובייקטיבי כמובן).
ומכאן לסיכום הדברים שיש בהם הצעה לחברי האתר בכלל ולבעלי האתר בפרט, זה לסקר מוצרים שלאו דווקא מיוצרים ע"י החברות המוכרות בשוק, אלא להרחיב את המעגל ולהביא לידיעת כולם את ההתרשמויות מציוד המיוצר ע"י חברות שאינן נמצאות במרכז הבמה של תעשית האודיו, כגון אלה המשווקים אצל ORAC (רק דוגמא לצורך העניין).
עוז.
שנית, לדעתי חשוב לציין ולהעריך את האנשים הטובים שיש בתחום זה (ויש הרבה כאלה אך לצערי יש גם כאלה שפחות), ולא מבחינה פרסומית, אלא מאחר והציבור האדיופילי הוא ציבור המחפש מוצרים יחודיים שיענו על דרישותיו "המוזרות", ולכן נדרש מהעוסקים בתחום לגלות תכונות כגון: סבלנות, אורח רוח, שירותיות גבוהה והחשוב מכל לדעתי - אמינות. תכונות אלה חשובות כאשר מתעסקים עם ציבור שכל תקופה מסוימת (לפעמים קצרה ולפעמים ארוכה) מחפש לשדרג את הציוד המצוי בביתו (ז"א לא מדובר בעסקאות של בום וגמרנו).
מאחר ומדובר באתר פרטי שרוצה לשמור על איזון מסוים, האפשרות הטובה ביותר להעניק פידבק חיובי לעוסק בתחום (מלבד פידבקים חיוביים לאחר קניה מוצלחת שהיא הטובה ביותר) היא ע"י סיקור המוצרים הנמכרים ע"י העוסק בתחום (באופן אובייקטיבי כמובן).
ומכאן לסיכום הדברים שיש בהם הצעה לחברי האתר בכלל ולבעלי האתר בפרט, זה לסקר מוצרים שלאו דווקא מיוצרים ע"י החברות המוכרות בשוק, אלא להרחיב את המעגל ולהביא לידיעת כולם את ההתרשמויות מציוד המיוצר ע"י חברות שאינן נמצאות במרכז הבמה של תעשית האודיו, כגון אלה המשווקים אצל ORAC (רק דוגמא לצורך העניין).
עוז.
עוז , אין ספק שנעשה כך , בקרוב אסקור ציוד של לוני אני פשוט מחכה שהוא יגיע לארץ
פרטים
פרטים
פרטים
פרטים
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אורי_ו כתב:אפשר קישור לאתר של לוני?
לוני תמכור את מכבי!...
-
tomershahar
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אוקי ,
אני שמח לראות את כל התגובות החיוביות.
באשר לחובותי לשאר החברים אשר רצו יותר מידע :
רמקולים - כרגע אני שומע את הסט הנוכחי מחובר לזוג רמקולים מוניטורים המיוצרים ע"י חברה קנדית לא מוכרת - ART ,
מאוד אוהב את הצליל שלהם - פתוח נקי וFLAT . בכל מקרה השלב הבא הוא לעלות רמה ברמקולים - יקח קצת זמן עד שיהיה תקציב.
לגבי שאר הציוד שבחנתי אני לא אציין את הכל אבל מדובר בחברות כמו :
audio analog,musical fidelity,xindak,cyrus,adcom,cary
חשוב לציין שאף ציוד לא היה רע. הכל עניין של טעם אישי. בחלקם היה חסר לי תחום תדרים כזה או אחר , בחלקם היה חסר לי דינמיות , בחלקם פירוט ובחלקם מיקום בבמה.
בקשר לסוג מוסיקה אני מאזין למגוון מאוד רחב והיה חשוב לי ההתאמה גם לסוגי מוסיקה יותר דינמיים ואגרסיבים.
הייתי מתאר את האופי של הסט הנוכחי כאנרגטי, טבעי וחי מעבר לסופרלטיבים האחרים שאני נותן.
עוד תכונה בולטת היא המרחב , העומק והגובה של הבמה שמאוד הרשימה אותי ,
בעיקר בלט בהופעות חיות .
הדבר העיקרי שהכריע את הכף מעבר לכל הניתוחים הטכנים הוא שפשוט היה מאוד כיף להאזין ,
היה לי כל הזמן את החשק הזה להמשיך ולהאזין אפילו בשירים שלא ממש היוו אבן מבחן למשהו ספציפי.
אני מאמין שלכל אחד יש את ה"קליק" הזה שלא ממש ניתן לפרוט אותו למונחים טכניים.
בקרוב תמונות....
אני שמח לראות את כל התגובות החיוביות.
באשר לחובותי לשאר החברים אשר רצו יותר מידע :
רמקולים - כרגע אני שומע את הסט הנוכחי מחובר לזוג רמקולים מוניטורים המיוצרים ע"י חברה קנדית לא מוכרת - ART ,
מאוד אוהב את הצליל שלהם - פתוח נקי וFLAT . בכל מקרה השלב הבא הוא לעלות רמה ברמקולים - יקח קצת זמן עד שיהיה תקציב.
לגבי שאר הציוד שבחנתי אני לא אציין את הכל אבל מדובר בחברות כמו :
audio analog,musical fidelity,xindak,cyrus,adcom,cary
חשוב לציין שאף ציוד לא היה רע. הכל עניין של טעם אישי. בחלקם היה חסר לי תחום תדרים כזה או אחר , בחלקם היה חסר לי דינמיות , בחלקם פירוט ובחלקם מיקום בבמה.
בקשר לסוג מוסיקה אני מאזין למגוון מאוד רחב והיה חשוב לי ההתאמה גם לסוגי מוסיקה יותר דינמיים ואגרסיבים.
הייתי מתאר את האופי של הסט הנוכחי כאנרגטי, טבעי וחי מעבר לסופרלטיבים האחרים שאני נותן.
עוד תכונה בולטת היא המרחב , העומק והגובה של הבמה שמאוד הרשימה אותי ,
בעיקר בלט בהופעות חיות .
הדבר העיקרי שהכריע את הכף מעבר לכל הניתוחים הטכנים הוא שפשוט היה מאוד כיף להאזין ,
היה לי כל הזמן את החשק הזה להמשיך ולהאזין אפילו בשירים שלא ממש היוו אבן מבחן למשהו ספציפי.
אני מאמין שלכל אחד יש את ה"קליק" הזה שלא ממש ניתן לפרוט אותו למונחים טכניים.
בקרוב תמונות....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: