המלצה לסאונד-בר בסכום של 3000 ש"ח

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
joeker פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

הי,

אני מחפש סאונד-בר בסכום של עד 3000 ש"ח. המטרה היא לשפר את איכות השמע של הטלוויזיה ואת החוויה בצפייה בסרטים וסדרות. אני לא אודיופיל ולא חייב תמיכה בתקנים חדשים שלהם אין הרבה תכנים (Atmos).
המיגבלות (אישתי) הן לא להוסיף רכיבים ולא לראות כבלים. לכן לא קיימת אופצייה לרסיבר וסט רמקולים אשר יתנו איכות גבוהה יותר. מגבלה נוספת היא שמאחורי ספת הצפייה אין נקודות חשמל עבור רכיבי הסראונד. בנוסף הסכום אינו מאפשר מקרן קול אמיתי ואיכותי. הטלוויזייה אליה יתחבר הסאונד-בר היא NU-8000 בגודל 65''.

קראתי ביקורות באתרים שונים אבל אין כמו הניסיון שרכשו אנשים בפועל. גם אין חנות בחיפה בה ניתן לבצע השוואה.

ההתלבטות שלי היא בין: lg sk10y , polk magnifi max sr , jbl bar 5.1 , sansung hw-n650
הפולק קיבל ביקורות טובות אך 2 רמקולי הסראונד שלו אלחוטיים אך צריכים חיבור חשמל.
הסמסונג עדיין לא הגיע לארץ (אשמח לשמוע איך ה hw-m550 שעולים 1100 ש"ח). כולל טכנולוגיה מעניינת.
ה LG תומך ב Atmos ויש לו רמקולים הפונים למעלה, קיבל חוות דעת חיוביות.
ה JBL כולל 2 רמקולי סראונד אלחוטיים ונטענים (10 שעות) וסאב 10'' חזק. בינתיים זהו הפייבוריט שלי.

אשמח לקבל הארות והערות.

שאלה נוספת היא על אופן החיבור: את הממיר של הוט לחבר לסאונד-בר ואת יציאת הסאונד-בר ARC אל ה HDMI4 בטלוויזיה? או לחבר את הממיר ל HDMI1 למשל בטלוויזייה , ואת הסאונד-בר אל HDMI4 ?

תודה!

shaylev80
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 727
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #2 

באיזור מפרץ חיפה יש כמה חנויות מתמחות שכדאי לבקר בהן: לגאסי, סטריאושופ וכו.
ממליץ ללכת ולשמוע מה הכי מתאים לך

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”