למכירה אוזניות BOSE QC35 II בצבע שחור
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3742
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 866 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
למכירה אוזניות חדשות נקנו לפני שבוע נמכרות עקב אי התאמה.עלו לי ₪1190 .(זה המחיר ששילמתי)יימכרו ב1150₪.
יבואן רשמי ניופאן יש חשבונית אריזה כמובן.בקיצור בהזדמנות!!!! לכל מי שחשב לרכוש מחיר אטרקטיבי.
נייד 0508552818
יבואן רשמי ניופאן יש חשבונית אריזה כמובן.בקיצור בהזדמנות!!!! לכל מי שחשב לרכוש מחיר אטרקטיבי.
נייד 0508552818
נערך לאחרונה על ידי big007 ב 26/02/2019 19:57, נערך 7 פעמים בסך הכל.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

---
נערך לאחרונה על ידי big007 ב 25/12/2018 23:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

עדיין ממתינות..לקונה המאושר.
שמורות בארון ללא שימוש.
שמורות בארון ללא שימוש.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

מבלי "להרוס" לקנייה הקבוצתית.
האוזניות חדשות לגמרי..עבדו כחצי שעה ורק אז הבנתי שהם לא מתאימות לי.חזרו בחזרה לאריזה.
מי שמחפש לרכוש את הBOSE זהו מחיר מעולה.קשה לי להאמין שיציעו לכם מחיר זול יותר ממה שאני מציע.
האוזניות חדשות לגמרי..עבדו כחצי שעה ורק אז הבנתי שהם לא מתאימות לי.חזרו בחזרה לאריזה.
מי שמחפש לרכוש את הBOSE זהו מחיר מעולה.קשה לי להאמין שיציעו לכם מחיר זול יותר ממה שאני מציע.