כביש 6. ממש פרודיה מה שהולך שם

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
puma1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #1 

אז קיבלתי היום חשבונית מכביש 6, מלפני חודש. כתוב שנסעתי מבאקה לעין תות. מעולם לא הגעתי לאיזור הזה, ומעולם לא יצאתי מהמרכז עם האופנוע שלי. יש אפילו היסטוריה של גוגל עם המיקומים שלי

בכל מקרה צלצלתי לכביש 6, המוקדנית מתעקשת שזה המספר שלי והיא רואה בבירור. שאלתי איזה צבע האופנוע, אמרה שהיא לא יודעת זה שחור לבן התמונה. הסברתי לה שלא יכול להיות דבר כזה, ושתשלח לי את התמונה. קצת הזוי שהיא ביקשה 17 ש"ח על התמונה! פשוט חוצפה, החיוב עצמו 16 שח, ובשביל להוכיח שזה לא אני. אני נדרש לשלם 17 ש"ח ????

מה הבעיה לשלוח תמונה במייל. בכל מקרה אמרה שתשלח את זה לבירור

הוסיפה שיש לי חיוב נוסף משנת 2008. שאלתי למה לא קיבלתי שום בקשה לתשלום, אמרה שקיבלתי, ובגלל זה גם זה גדל ל-35 ש"ח מ10 שח משהו כזה. אמרתי לה מה המספר של הרכב איתו נסעתי. התשובה שלה הייתה "אני לא יכולה להגיד לך"

:hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

יש יותר מטומטם מזה ???? את לא יכולה להגיד לי מה המספר של הרכב שלי שאת אומרת שהיה רשום על השם שלי! באותה תקופה, נשמע למישהו הגיוני ?כי מבחינתה זה היה הכי הגיוני שיכול להיות. איך אדע אם זה לא טעות ? נעזוב את זה שמעולם לא קיבלתי בקשת תשלום על זה, עם כל ה-SMS, וכל הדרכים להתריע על חוב במשך 10 שנים! זה לא בשביל הכמה שקלים, זה פשוט מפגר איך שעובדים שם. והצורה שבה החברה הזאת מתנהלת.

רק אגיד שבסיום ויכוח של 10 דקות עדיין לא קיבלתי את מספר הרכב שחוייב לפני עשור ב-2008

ולגבי המקרה הראשון, ממתין שיחזרו אליי לאחר הבדיקה שלהם. מקווה שלפחות אם אשלם 17 שח על התמונה אקבל אחת עם צבע!

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #2 

אחרי 6 שנים סוגרים את התיקים (אין לזה תוקף משפטי, הגשה משפטית), אין להם מה לעשות עם החוב מ 2008 מה שהם לא עשו 10 שנים... מה יעשו עכשיו.
לגבי צילום, אני בטוח שגם בזה הם לא מתמחים

puma1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

היום צלצלו אלייי להגיד לי שזאת הייתה טעות, ואחרי הפיענוח זה לא הרכב שלי. מעניין איך הפקידה אמרה לי "אבל זה סתם מיותר אני רואה בבירור שזה המספר שלך, לפעמים זה מטושטש. אבל אני רואה את זה ממש טוב ":קיבינימט:
נערך לאחרונה על ידי puma1 ב 27/12/2018 20:19, נערך פעם 1 בסך הכל.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

ברור שהיא רואה את זה ממש טוב
[imgur]JWjV9Tb[/imgur]
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

המדינה עושה פשוט צחוק מהאזרחים שלה,
לדבר הזה קוראים מודעות שירות נמוכה ומענה לקוי.
יש לך עוד מזל שבכלל החליטו לבדוק לך את הנושא. לא היה מפריע להם גם אם הייתה ממשיך להכנס ראש בקיר.

כמה שילמת על זה?
ומה עם הקנס מ 2008 ?

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #6 

והקשר למדינה הוא?
אלעד

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

Elad8 כתב:והקשר למדינה הוא?
...
·
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7 ... 99%D7%A9_6
אמור להיות פיקוח ממשלתי על כל זה. וכביש זה שטח של המדינה.

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #8 

ויקיפדיה גם אני יכול לפתוח. איך טעויות גביה של זכיין פרטי הופכות ל״המדינה עושה צחוק מהאזרחים שלה״?
אלעד

puma1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

לא מדובר פה רק בטעות. טעויות קורות. יש פה התנבץהלות מטומטמת. איך הגיוני שיבקשו ממני 17שח לתמונה. כשהחיוב עצמו 16₪? כמה זמן לוקח לשלוח תמונה המייל. שנייה וחצי? מה היגיון להגיד לי שיש חוב מלפני 10 שנים. אבל אי אפשר להגיד לי את מספר הרכב

כשהיא אומרת לי בעצמה זה רכב שהיה רשום על השם שלי. "לא. אתה צריך להגיד לי את המספר" מה?????
באמת. התנהלות פשוט הזויה. מרחם על מי שעובר בכביש הזה באופן קבוע. נראה לי הזדקנתי בשנתיים אחרי השיחה איתם

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”