התייעצות בנוגע לכבלים - קניתי marantz sr7013 ונגן cd6006

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
yuval2d פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 644
שם מלא: יובל דולב
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי
הגשמתי פנטזיה
קניתי את רסיבר הדגל Marantz SR7013 ובנוסף גם את נגן הדיסקים המשובח CD6006 UK edition
לסאב וופר הזמנתי כבל של חברת mediabridge
לנגן CD אני לא יודע איזה כבל אני צריך להזמין כדי לחבר אותו לרסיבר?
איזה סוג כבל משתמשים ומה המומלץ?
אשמח מאוד לעזרה!
ובהמשך אשמח לעזרה איך לתכנת את הatmos או dts ומה כדאי לבחור מביניהם...

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

תתחדש.

לגבי הכבלים ובכן יש 2 אופציות :
1.חיבור כבלי RCA מהנגן לרסיבר ושימוש בממיר D/A של הנגן (הנגן מבצע את ההמרה מהאות הדיגיטלי לאנלוגי)
2.חיבור כבל אופטי מיציאת הנגן לרסיבר ושימוש ב D/A של הרסיבר.(הרסיבר מקבל אות דיגיטלי מהנגן וממיר לאנלוג)

מה עדיף?

רק אחרי שתנסה את שתי האופציות תדע .

לגבי האטמוס אין מה לתכנת. צריך לחבר רמקולים בתקרה ולהזרים סרטים שכוללים פס קול של אטמוס.(למשל משימה בלתי אפשרית האחרון זו הדגמה מצוינת מה האטמוס יכול לעשות- חוויה מובטחת)

ל DTS יש את הפורמט המתחרה לאטמוס ה DTS-X הוא פחות נפוץ ובכל מקרה הם (האטמוס וה DTS-X) לא מגיעים ביחד באותו התוכן, זה או אטמוס או DTS-X, ככה שאין פה התלבטות.

בהצלחה

yuval2d פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 644
שם מלא: יובל דולב
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

istarmini כתב:תתחדש.

לגבי הכבלים ובכן יש 2 אופציות :
1.חיבור כבלי RCA מהנגן לרסיבר ושימוש בממיר D/A של הנגן (הנגן מבצע את ההמרה מהאות הדיגיטלי לאנלוגי)
2.חיבור כבל אופטי מיציאת הנגן לרסיבר ושימוש ב D/A של הרסיבר.(הרסיבר מקבל אות דיגיטלי מהנגן וממיר לאנלוג)

מה עדיף?

רק אחרי שתנסה את שתי האופציות תדע .

לגבי האטמוס אין מה לתכנת. צריך לחבר רמקולים בתקרה ולהזרים סרטים שכוללים פס קול של אטמוס.(למשל משימה בלתי אפשרית האחרון זו הדגמה מצוינת מה האטמוס יכול לעשות- חוויה מובטחת)

ל DTS יש את הפורמט המתחרה לאטמוס ה DTS-X הוא פחות נפוץ ובכל מקרה הם (האטמוס וה DTS-X) לא מגיעים ביחד באותו התוכן, זה או אטמוס או DTS-X, ככה שאין פה התלבטות.

בהצלחה
...
·

תודה רבה לך
כבלי RCA שאתה מדבר עליהם זה בעצם אותם כבלי RCA שקניתי לרסיבר? כי גם שם הוא מעין RCA...
אם תוכל לצרף לי לינק לדוגמה של כבל כזה זה יעזור לי... ואז אני כבר אחפור באמאזון למצוא את הכבל הטוב ביותר...
ולא כל כך הבנתי מה זה הממירD/A שמדובר עליו, אשמח לדוגמא גם על זה...
הריסבר צריך להגיע ממש בימים הקרובים ולא בא לי להיתקע בלי להפעיל, אני ממש סקרן לגביו!
תודה רבה :)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”