שרשור תגובות: נבחרי השנה של HT לשנת 2018
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
·כך עשינו כל השנים. בגדול ה-C8 וה-Q9FC חולקות את המקום הראשון, וה-AF8 למקום שני. לא בדקנו את ה-AF9 אבל לפי כל מה ששמעתי, היא בהחלט היתה יכולה להיות מועמדת אם היתה נבדקת בזמן.m3csl כתב:אז מי מסך השנה ? סמסונג או LG (או אולי סוני?)
לא הוגן לפצל את זה לפי סוג הטכנולוגיה...
למעט הסטרימר ומשחק השנה, כל שאר הזוכים הם מעל סכום הכסף שהייתי מוכן להשקיע בקטגוריה שלהם,
ולכן הרשימה אינה רלבנטית עבורי, ולהערכתי גם לרבים אחרים.
נראה לי שהרשימה מתאימה ל-enthusiastics בתחומים הללו או למי שיש יותר פרוטות בכיסו.
יש מוצרים טובים גם בקטגוריות מחיר יותר נמוכות. איני יכול להתווכח עם מוצרים שצוות האתר אהב כי מן הסתם זה סובייקטיבי,
אבל כדי שהרשימה תהיה רלבנטית ליותר אנשים אפשר היה לבחור גם מוצר "עמך" בכל קטגוריה.
נראה לי שהרשימה מתאימה ל-enthusiastics בתחומים הללו או למי שיש יותר פרוטות בכיסו.
יש מוצרים טובים גם בקטגוריות מחיר יותר נמוכות. איני יכול להתווכח עם מוצרים שצוות האתר אהב כי מן הסתם זה סובייקטיבי,
אבל כדי שהרשימה תהיה רלבנטית ליותר אנשים אפשר היה לבחור גם מוצר "עמך" בכל קטגוריה.
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
לגבי האוזניות של סוני (WH1000XM3), כמה דברים שכדאי לקחת בחשבון:
- אין תמיכה בחיבור למספר מקורות בו-זמנית. צריך לנתק ולחבר ידנית.
- אין תמיכה ב-aptX LL (חשוב לצפיה בסרטים ולמשחקים)
- יש סימני שאלה לגבי איכות הבניה. בשני הדורות הקודמים הקשת הייתה נשברת. בדור החדש יש כבר דיווחים על בעיות של רעשים מהפלסטיק שמופיעים אחרי כמה שבועות, ולפחות דיווח אחד על קשת שבורה. וזה אחרי חודשים ספורים מאז שהאוזניות שוחררו לשוק...
היו לי את הדור הראשון של האוזניות ולמרות שימוש סופר עדין נאלצתי להחזיר אותם לאמזון גרמניה אחרי 8 חודשים בגלל בעיית השברים בקשת. מאז אני עם בוז QC25 ומתאם BT של BTunes. איכות הסאונד וביטול הרעשים לא ברמה של סוני, וכמובן שגם זמן הסוללה לא משתווה. עם זאת, כל החסרונות שלמעלה פתורים בשילוב הזה, והכי חשוב - אני יכול לסמוך עליהן שלא יישברו. אני חושב שאחכה לדור הרביעי או החמישי של סוני...
- אין תמיכה בחיבור למספר מקורות בו-זמנית. צריך לנתק ולחבר ידנית.
- אין תמיכה ב-aptX LL (חשוב לצפיה בסרטים ולמשחקים)
- יש סימני שאלה לגבי איכות הבניה. בשני הדורות הקודמים הקשת הייתה נשברת. בדור החדש יש כבר דיווחים על בעיות של רעשים מהפלסטיק שמופיעים אחרי כמה שבועות, ולפחות דיווח אחד על קשת שבורה. וזה אחרי חודשים ספורים מאז שהאוזניות שוחררו לשוק...
היו לי את הדור הראשון של האוזניות ולמרות שימוש סופר עדין נאלצתי להחזיר אותם לאמזון גרמניה אחרי 8 חודשים בגלל בעיית השברים בקשת. מאז אני עם בוז QC25 ומתאם BT של BTunes. איכות הסאונד וביטול הרעשים לא ברמה של סוני, וכמובן שגם זמן הסוללה לא משתווה. עם זאת, כל החסרונות שלמעלה פתורים בשילוב הזה, והכי חשוב - אני יכול לסמוך עליהן שלא יישברו. אני חושב שאחכה לדור הרביעי או החמישי של סוני...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46390
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
·Gico כתב:למעט הסטרימר ומשחק השנה, כל שאר הזוכים הם מעל סכום הכסף שהייתי מוכן להשקיע בקטגוריה שלהם,
אבל כדי שהרשימה תהיה רלבנטית ליותר אנשים אפשר היה לבחור גם מוצר "עמך" בכל קטגוריה....
צודק בכל מילה.
לגבי תחום הרסיברים, שזו לטעמי היתה ותשאר קטגוריית הדגל של האתר יחד עם הרמקולים, נראה שפספסו בענק.
לפי הפורום, ה-Sony STR-DN1080 לקח השנה בגדול. מוצר שתומחר לעמך ועשה בי"ס ליקרים ממנו. ללא ספק רסיבר השנה-שנתיים אחרונות.
מצטער שלא הלכתי עליו למרות משרד התשקורת וממתין כמו מפגר למרנץ' באמזון במחיר טוב.