שרשור תגובות: נבחרי השנה של HT לשנת 2018

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
HTmag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 593
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 306 פעמים

שליחה #1 

צוות האתר שקד יומם ולילה בשנה האחרונה על מנת לבחון את המוצרים עליהם קראתם בשנה החולפת. מבין כל המוצרים אשר עברו תחת הידיים שלנו, קבלו את מקבץ המוצרים שהצוות שלנו אהב השנה וממליץ עליהם.

למאמר: נבחרי השנה של HT לשנת 2018

m3csl
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 901
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #2 

אז מי מסך השנה ? סמסונג או LG (או אולי סוני?)
לא הוגן לפצל את זה לפי סוג הטכנולוגיה
It's Five O'Clock Somewhere

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7406
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #3 

ברור ש ל. גי כי לי יש ל. גי לד 60 הכי טובים בעולם
Sony 1040
Monitor mass

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78899
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #4 

m3csl כתב:אז מי מסך השנה ? סמסונג או LG (או אולי סוני?)
לא הוגן לפצל את זה לפי סוג הטכנולוגיה
...
·כך עשינו כל השנים. בגדול ה-C8 וה-Q9FC חולקות את המקום הראשון, וה-AF8 למקום שני. לא בדקנו את ה-AF9 אבל לפי כל מה ששמעתי, היא בהחלט היתה יכולה להיות מועמדת אם היתה נבדקת בזמן.

Gico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 900
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #5 

למעט הסטרימר ומשחק השנה, כל שאר הזוכים הם מעל סכום הכסף שהייתי מוכן להשקיע בקטגוריה שלהם,
ולכן הרשימה אינה רלבנטית עבורי, ולהערכתי גם לרבים אחרים.
נראה לי שהרשימה מתאימה ל-enthusiastics בתחומים הללו או למי שיש יותר פרוטות בכיסו.
יש מוצרים טובים גם בקטגוריות מחיר יותר נמוכות. איני יכול להתווכח עם מוצרים שצוות האתר אהב כי מן הסתם זה סובייקטיבי,
אבל כדי שהרשימה תהיה רלבנטית ליותר אנשים אפשר היה לבחור גם מוצר "עמך" בכל קטגוריה.

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #6 

לגבי האוזניות של סוני (WH1000XM3), כמה דברים שכדאי לקחת בחשבון:

- אין תמיכה בחיבור למספר מקורות בו-זמנית. צריך לנתק ולחבר ידנית.
- אין תמיכה ב-aptX LL (חשוב לצפיה בסרטים ולמשחקים)
- יש סימני שאלה לגבי איכות הבניה. בשני הדורות הקודמים הקשת הייתה נשברת. בדור החדש יש כבר דיווחים על בעיות של רעשים מהפלסטיק שמופיעים אחרי כמה שבועות, ולפחות דיווח אחד על קשת שבורה. וזה אחרי חודשים ספורים מאז שהאוזניות שוחררו לשוק...

היו לי את הדור הראשון של האוזניות ולמרות שימוש סופר עדין נאלצתי להחזיר אותם לאמזון גרמניה אחרי 8 חודשים בגלל בעיית השברים בקשת. מאז אני עם בוז QC25 ומתאם BT של BTunes. איכות הסאונד וביטול הרעשים לא ברמה של סוני, וכמובן שגם זמן הסוללה לא משתווה. עם זאת, כל החסרונות שלמעלה פתורים בשילוב הזה, והכי חשוב - אני יכול לסמוך עליהן שלא יישברו. אני חושב שאחכה לדור הרביעי או החמישי של סוני...

RafiG
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

לגבי הסטרימר של שיאומי, הבעיה הכי גדולה שאני רואה זה שאין לו כניסת אינטרנט בכבל ורק WIFI. יש למשהו רעיון מה אפשר לעשות עם זה, אולי יש דגם מקביל שמכיל את החיבור של הכבל ?
תודה

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46390
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #8 

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1626
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #9 

Gico כתב:למעט הסטרימר ומשחק השנה, כל שאר הזוכים הם מעל סכום הכסף שהייתי מוכן להשקיע בקטגוריה שלהם,
ולכן הרשימה אינה רלבנטית עבורי, ולהערכתי גם לרבים אחרים.
נראה לי שהרשימה מתאימה ל-enthusiastics בתחומים הללו או למי שיש יותר פרוטות בכיסו.
יש מוצרים טובים גם בקטגוריות מחיר יותר נמוכות. איני יכול להתווכח עם מוצרים שצוות האתר אהב כי מן הסתם זה סובייקטיבי,
אבל כדי שהרשימה תהיה רלבנטית ליותר אנשים אפשר היה לבחור גם מוצר "עמך" בכל קטגוריה.
...
·
צודק בכל מילה.
לגבי תחום הרסיברים, שזו לטעמי היתה ותשאר קטגוריית הדגל של האתר יחד עם הרמקולים, נראה שפספסו בענק.
לפי הפורום, ה-Sony STR-DN1080 לקח השנה בגדול. מוצר שתומחר לעמך ועשה בי"ס ליקרים ממנו. ללא ספק רסיבר השנה-שנתיים אחרונות.
מצטער שלא הלכתי עליו למרות משרד התשקורת וממתין כמו מפגר למרנץ' באמזון במחיר טוב.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”