סלקום TV - התקנה בפעם הראשונה ושימוש באפל TV דור 3
היי,
סגרתי אתמול עסקה עם סלקום TV ובמסגרתה אני מקבל Apple TV 4k בתוספת תשלום של 10 ש"ח לחודש ובמידה ואני מתנתק מהם אני ממשיך לשלם עליו 39 לחודש עד לגמר שלוש שנים.
יש לי אפל TV בבית דור 3 השאלה אם יש בו חנות אפליקציות וממנה אפשר להוריד את הסלקום TV ולהשתמש ? ולחסוך את כל הרכישה הזאת. זה לטלוויזיה בחדר שינה שהיא רק HD ולא 4K אז לא משנה לי האמת.
עוד שאלה, אני גר ביחידה קומה 2 בווילה שלבעלים יש יס ואינטרנט של בזק. אני לא הכי מרוצה מאיכות הגלישה פה ולכן פניתי להוט להתקנה של טלוויזיה ואינטרנט אבל תשתית אי אפשר להקים פה בגלל פרוצדורה של הבנייה בבית הראשי. לכן פניתי לסלקום והשאלה אם סלקום כן יוכלו להקים לי פה תשתית אינטרנט בעצמם ? הם מבוססים על בזק ? כי אם כן יש אז פה כבר. כי זה מה שאני רוצה ביחד עם הסלקום TV.
תודה לעונים !
סגרתי אתמול עסקה עם סלקום TV ובמסגרתה אני מקבל Apple TV 4k בתוספת תשלום של 10 ש"ח לחודש ובמידה ואני מתנתק מהם אני ממשיך לשלם עליו 39 לחודש עד לגמר שלוש שנים.
יש לי אפל TV בבית דור 3 השאלה אם יש בו חנות אפליקציות וממנה אפשר להוריד את הסלקום TV ולהשתמש ? ולחסוך את כל הרכישה הזאת. זה לטלוויזיה בחדר שינה שהיא רק HD ולא 4K אז לא משנה לי האמת.
עוד שאלה, אני גר ביחידה קומה 2 בווילה שלבעלים יש יס ואינטרנט של בזק. אני לא הכי מרוצה מאיכות הגלישה פה ולכן פניתי להוט להתקנה של טלוויזיה ואינטרנט אבל תשתית אי אפשר להקים פה בגלל פרוצדורה של הבנייה בבית הראשי. לכן פניתי לסלקום והשאלה אם סלקום כן יוכלו להקים לי פה תשתית אינטרנט בעצמם ? הם מבוססים על בזק ? כי אם כן יש אז פה כבר. כי זה מה שאני רוצה ביחד עם הסלקום TV.
תודה לעונים !
נערך לאחרונה על ידי cocoman ב 25/12/2018 14:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
סלקום מתבסס על תשתית בזק.
לסלקום יש תשתית סיבים משלה אך היא פרוסה באזורים מאוד בודדים.
https://www.cellcom.co.il/store/super_fiber/
אל תתייחס למפה שלהם, זה ממש לא כך במציאות.
צור קשר עם סלקום ותבדוק האם קיימת באזורך תשתית פייבר שלהם.
צור קשר עם סלקום ותבדוק האם קיימת באזורך תשתית פייבר שלהם.
תודה, בדקתי ואין תשתית פייבר באזורי. יתקינו לי אינטרנט רגיל על בסיס בזק.Gershon99 כתב:סלקום מתבסס על תשתית בזק.
צור קשר עם סלקום ותבדוק האם קיימת באזורך תשתית פייבר שלהם....
עדיף אפל טי וי או סטרימר שיאומי מיבוקס S ? בשביל הסלקום tv בחדר שינה
נשמע עסקה מאוד לא משתלמת.
קודם כל כי לאינטרנט של בזק בשוק סיטונאי יש פוטנציאל תקלות משוגע ויש סיכוי שאתה תסבול מהרבה מאוד תקלות.
אז קח בחשבון שיש סיכוי סביר שאתה תרצה לפרק את הטריפל שלהם ולהתחבר לבד לאינרנט (הוט או בזק).
דבר שני, 39 ש"ח לאפל טיוי דור 4?! גם אם זה בזיכוי, זה מחיר מופרך לחלוטין בהתחשב בעובדה שאפשר למצוא באופן עצמאי ב800 ש"ח את ה 4k.
עד לפני חודשיים סלקום היו מחלקים את האפל טיוי בחיוב זיכוי בחינם (כלומר 29 ש"ח חיוב זיכוי)
הייתי מציע לבדוק שוב את העסקה שמציעים לך
קודם כל כי לאינטרנט של בזק בשוק סיטונאי יש פוטנציאל תקלות משוגע ויש סיכוי שאתה תסבול מהרבה מאוד תקלות.
אז קח בחשבון שיש סיכוי סביר שאתה תרצה לפרק את הטריפל שלהם ולהתחבר לבד לאינרנט (הוט או בזק).
דבר שני, 39 ש"ח לאפל טיוי דור 4?! גם אם זה בזיכוי, זה מחיר מופרך לחלוטין בהתחשב בעובדה שאפשר למצוא באופן עצמאי ב800 ש"ח את ה 4k.
עד לפני חודשיים סלקום היו מחלקים את האפל טיוי בחיוב זיכוי בחינם (כלומר 29 ש"ח חיוב זיכוי)
הייתי מציע לבדוק שוב את העסקה שמציעים לך
·אין לי אפל TV כך שאני לא יכול לענות לך.cocoman כתב:תודה, בדקתי ואין תשתית פייבר באזורי. יתקינו לי אינטרנט רגיל על בסיס בזק.......
עדיף אפל טי וי או סטרימר שיאומי מיבוקס S ? בשביל הסלקום tv בחדר שינה...
אבל מישהו פה עשה סקירה על סלקום TV באפל TV והשליטה שלו בשלט נראה ממש לא נוח בגלל שזה מגע. אפילו הוא בעצמו אמר את זה.