מה אתם אומרים על המסך הבאה....
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מסך פצצה ! יש לי אותו בבית.EliraNn כתב:מצאתי מסך של LG
עכשיו בגלל שאני לא הכי מבין בLCD ואני יודע שיש כאן אנשים שמבינים יותר
אני רק רוצה שתגידו עם שווה לקנות או לא
עם לא אתם לא ממלצים תגידו לי רק למה
תודה.......
שיחקת אותה ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
חבר, אתה עוד כועס עלינו?
ההודעה שלי היתה סופר רצינית ובאה מתוך כוונה לעזור לך. צר לי שאתה מגיב בצורה כזו לאחר ששאלתך העלתה ניחוח (הרבה יותר מניחוח) של חוסר רצינות. אם אתה לא מספק מספיק מידע ואינך שואל לגבי דברים ספציפיים (ומלכתחילה שם את השאלה בפורום אודיו רב ערוצי) אל תצפה לתשובה רצינית.
ההודעה שלי היתה סופר רצינית ובאה מתוך כוונה לעזור לך. צר לי שאתה מגיב בצורה כזו לאחר ששאלתך העלתה ניחוח (הרבה יותר מניחוח) של חוסר רצינות. אם אתה לא מספק מספיק מידע ואינך שואל לגבי דברים ספציפיים (ומלכתחילה שם את השאלה בפורום אודיו רב ערוצי) אל תצפה לתשובה רצינית.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מה שטוב אצלך זה שאתה לא מתיאש ..LiorC כתב:תגיד, אוטו מזדה זה טוב ?
יש ל-LG עשרות דגמים שונים, על איזה דגם בדיוק אתה מדבר ?...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
זה המסך :
http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=17077
עכשיו הצפיה תהיה בערך 3 מטר מהטלויזיה או אפילו טיפה יותר
אני רוצה אותה כדי לראות סרטים וכול זה ולחבר אותה לסוני ולמחשב
יהיו בעיות? המסך טוב? שווה תכסף?
מי שמכיר תדגם או יודע משהו עליו שירשום גם
http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=17077
עכשיו הצפיה תהיה בערך 3 מטר מהטלויזיה או אפילו טיפה יותר
אני רוצה אותה כדי לראות סרטים וכול זה ולחבר אותה לסוני ולמחשב
יהיו בעיות? המסך טוב? שווה תכסף?
מי שמכיר תדגם או יודע משהו עליו שירשום גם
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כמה הערות.
800:1 זה ממש (אבל ממש) לא הכי גבוה בעולם. יש מסכים שמצליחים להגיע ל-3000:1 (אם כי הם מתהדרים ב-8000:1). כבר שמעתי גם על מסכים שמצהירים על 16,000:1 אבל עדיין לא בדקתי אותם.
2. 8 מילישניה זה טיפה מסוכן. ראיתי מסכים עם 8 מ"ש שנמרחים. כדאי לנסות ולרדת ל-6 מילישניה אם תמצא משהו במחיר סביר.
3. למסך הספציפי מצויין חיבור DVI אבל לא כתוב אם זה תומך ב-HDCP. ליתר ביטחון שווה להשקיע ולקבל מסך עם HDMI.
800:1 זה ממש (אבל ממש) לא הכי גבוה בעולם. יש מסכים שמצליחים להגיע ל-3000:1 (אם כי הם מתהדרים ב-8000:1). כבר שמעתי גם על מסכים שמצהירים על 16,000:1 אבל עדיין לא בדקתי אותם.
2. 8 מילישניה זה טיפה מסוכן. ראיתי מסכים עם 8 מ"ש שנמרחים. כדאי לנסות ולרדת ל-6 מילישניה אם תמצא משהו במחיר סביר.
3. למסך הספציפי מצויין חיבור DVI אבל לא כתוב אם זה תומך ב-HDCP. ליתר ביטחון שווה להשקיע ולקבל מסך עם HDMI.
אם אתה הולך לחבר את המסך הרבה למחשב כדאי לך ללכת על סמסונג R81 או היטאצי LD9000TA,
ואם אתה צופה ביותר מ3 מטר תיקח 37 אינצ.
אבל זה הכל תלוי מה התקציב שלך אם התקציב לא מאפשר לך אז תיקח 32 אינצ זה לא קטן למרחק שלך פשוט אני הייתי מעדיף 37.
ואם אתה צופה ביותר מ3 מטר תיקח 37 אינצ.
אבל זה הכל תלוי מה התקציב שלך אם התקציב לא מאפשר לך אז תיקח 32 אינצ זה לא קטן למרחק שלך פשוט אני הייתי מעדיף 37.