שאלה מה עדיף LCD או פלזמה מבחינת כדורגל ואם יש הפרשים גבוהים
שאלה מה עדיף LCD או פלזמה מבחינת כדורגל ואם יש הפרשים גבוהים?
אני מעדיף לקנות LCD כי כיום היא יותר זולה וגם עם רזולוציות יותר גבוהות
אבל השאלה שלי אם אני רואה כדורגל ב טלויזית LCD 8 MS האם רואים ממש מריחות או שלא שמים לב לזה כמעט
וגם מבחינת טלויזיה זה ממש מפריע לדעתך שיש קצת קיבועים בגלל הרזולוציה הגבוהה של הטלויזיה לאומת השידור?
תודה לעוזרים דרך אגב אני חדש כאן נראה פורום אחלה.!
אני מעדיף לקנות LCD כי כיום היא יותר זולה וגם עם רזולוציות יותר גבוהות
אבל השאלה שלי אם אני רואה כדורגל ב טלויזית LCD 8 MS האם רואים ממש מריחות או שלא שמים לב לזה כמעט
וגם מבחינת טלויזיה זה ממש מפריע לדעתך שיש קצת קיבועים בגלל הרזולוציה הגבוהה של הטלויזיה לאומת השידור?
תודה לעוזרים דרך אגב אני חדש כאן נראה פורום אחלה.!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
תודה 
אם יש לך אילוץ תקציבי אז אין ברירה ו-LCD זה הפיתרון.
טכנית פלזמה בד"כ יתן תוצאות טובות יותר בספורט בד"כ
אם יש לך אילוץ תקציבי אז אין ברירה ו-LCD זה הפיתרון.
טכנית פלזמה בד"כ יתן תוצאות טובות יותר בספורט בד"כ
ראיתי שבחנות שב LCD יש מלא ריבועים כי הרזלוציה של השידור נמוכה אז אני מעדיף פלזמה שלא יהיה בעיות עם זה
א
התקציב עד 10 אלף
ראיתי את הדגם 42pc1rr האם גם הדגם 42PC1R גם קיים? או שרק זה עם 2R??
זה טלויזיה שמספיקה לי יש לך משהו ברמה דיי דומה לזו ועולה עד 10 אלף ולא חייב שזה יקליט כי אני קונה גם מחשב מולטימדיה
אז אני רוצה גם המלצות לטלוויזיה וגם שתגיד לי אם בכל זאת עדיף פלזמה בגלל כדורגל וגם בגלל האיכות שידור הנמוכה בארץ למרות המרחק הדיי קטן
אני לא רוצה LCD גם בגלל המריחות שיש בכדורגל
א
התקציב עד 10 אלף
ראיתי את הדגם 42pc1rr האם גם הדגם 42PC1R גם קיים? או שרק זה עם 2R??
זה טלויזיה שמספיקה לי יש לך משהו ברמה דיי דומה לזו ועולה עד 10 אלף ולא חייב שזה יקליט כי אני קונה גם מחשב מולטימדיה
אז אני רוצה גם המלצות לטלוויזיה וגם שתגיד לי אם בכל זאת עדיף פלזמה בגלל כדורגל וגם בגלל האיכות שידור הנמוכה בארץ למרות המרחק הדיי קטן
אני לא רוצה LCD גם בגלל המריחות שיש בכדורגל
שמע עוד מעט ישדרו תוכן HD שאני מקווה שזה יהיה בערוצי ספורט גם אז יראו הרבה יותר טוב אבל עזוב את זה.
אתה צופה ממרחק של 2.5 מטר ולמרחק כזה לא הייתי קונה טלויזיה יותר גדולה מ32 אינצ.
עכשיו, מסכי פלאזמה מתחילים מ37 אינצ, אתה יכול ללכת לחנויות ולראות ממרחק של 2.5 מטר אם הגודל מתאים לך,
אם כן אז תלך על פלאזמה תאמת שגם אני אוהב יותר תמונה של פלאזמה, במיוחד בשידורי כדורגל שעדיף פלאזמה,
אבל אם 37 אינצ יהיה גדול מידי בשביל המרחק צפיה שלך (2.5 מטר), אז תיקח טלויזיה 32 אינצ ואז יש לך אפשרות אחת= LCD שגם בהם רואים טוב, במיוחד אם התקציב שלך 10K אתה יכול למצוא LCD 32 שרואים בה ממש ממש טוב.
אני קניתי שארפ GA8E ב5.5K ואני מרוצה מאוד אז ב10K בטח יראו הרבה יותר טוב.
נ.ב- אם במסך כמו שלי ב5.5K אין מריחות אז אין סיבה שבמסך 10K יהיו מריחות.
אתה צופה ממרחק של 2.5 מטר ולמרחק כזה לא הייתי קונה טלויזיה יותר גדולה מ32 אינצ.
עכשיו, מסכי פלאזמה מתחילים מ37 אינצ, אתה יכול ללכת לחנויות ולראות ממרחק של 2.5 מטר אם הגודל מתאים לך,
אם כן אז תלך על פלאזמה תאמת שגם אני אוהב יותר תמונה של פלאזמה, במיוחד בשידורי כדורגל שעדיף פלאזמה,
אבל אם 37 אינצ יהיה גדול מידי בשביל המרחק צפיה שלך (2.5 מטר), אז תיקח טלויזיה 32 אינצ ואז יש לך אפשרות אחת= LCD שגם בהם רואים טוב, במיוחד אם התקציב שלך 10K אתה יכול למצוא LCD 32 שרואים בה ממש ממש טוב.
אני קניתי שארפ GA8E ב5.5K ואני מרוצה מאוד אז ב10K בטח יראו הרבה יותר טוב.
נ.ב- אם במסך כמו שלי ב5.5K אין מריחות אז אין סיבה שבמסך 10K יהיו מריחות.