מספר שאלות לגבי denon 3400

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
proolam123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

אהלן חברים ושבוע טוב.

ברשותי הרסיבר המדובר ונתקלתי ב2 דברים שאחד מהם מפריע לי והשני מעניין אותי.

1. כשאני צופה בנטפליקס (דרך הסמארט ללא סטרימר) יש מידי פעם קפיצות של שקט לשניה ואז הסאונד חוזר, רעיונות מישהו? (פרט ששכחתי לציין, זה היה קורה גם ברסיבר הקודם שלי (ONKYO TX578) אז כנראה שזו לא בעיה ברסיבר, השאלה אם זו איזושהי הגדרה שצריך לסדר בטלוויזיה/ברסיבר על מנת לסדר את זה? או שזו פשוט בעיה בסטרימר המובנה של הטלוויזיה עם הנטפליקס)

2. על איזה מצב כדאי לשים את הסאונד בסרטים בנטפליקס ? (כבר הבנתי שאין אפשרות לקבל אטמוס מהממשק של הטלוויזיה בנטפליקס)
אז הרסיבר מגדיר את עצמו לdolby surround כשאני מפעיל סרט או סדרה בנטפליקס, זה המצב המומלץ ביותר חוץ מאטמוס ?

3. הarc עובד, רק כשאני מכבה את הטלוויזיה הרסיבר נכבה אך כשאני מדליק אותה הוא לא נדלק ביחד איתה, רעיונות ?

תודה לכולם ושבוע מעולה !
.

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538
נתן תודות: 195 פעמים
קיבל תודות: 211 פעמים

שליחה #2 

proolam123 כתב:אהלן חברים ושבוע טוב.

ברשותי הרסיבר המדובר ונתקלתי ב2 דברים שאחד מהם מפריע לי והשני מעניין אותי.

1. כשאני צופה בנטפליקס (דרך הסמארט ללא סטרימר) יש מידי פעם קפיצות של שקט לשניה ואז הסאונד חוזר, רעיונות מישהו? (פרט ששכחתי לציין, זה היה קורה גם ברסיבר הקודם שלי (ONKYO TX578) אז כנראה שזו לא בעיה ברסיבר, השאלה אם זו איזושהי הגדרה שצריך לסדר בטלוויזיה/ברסיבר על מנת לסדר את זה? או שזו פשוט בעיה בסטרימר המובנה של הטלוויזיה עם הנטפליקס)

2. על איזה מצב כדאי לשים את הסאונד בסרטים בנטפליקס ? (כבר הבנתי שאין אפשרות לקבל אטמוס מהממשק של הטלוויזיה בנטפליקס)
אז הרסיבר מגדיר את עצמו לdolby surround כשאני מפעיל סרט או סדרה בנטפליקס, זה המצב המומלץ ביותר חוץ מאטמוס ?

3. הarc עובד, רק כשאני מכבה את הטלוויזיה הרסיבר נכבה אך כשאני מדליק אותה הוא לא נדלק ביחד איתה, רעיונות ?

תודה לכולם ושבוע מעולה !
...
1. אם עדכנת את ה Firmware של הרסיבר לאחרונה (עדכון eARC), זו הסיבה לבעיה, וידאתי את זה מול אנשים ב-AVS שחוו אותו דבר בדיוק, וגם אני חוויתי את אותה הבעיה עם ה-3400H שלי ונאלצתי לבקש את העדכון הלפני אחרון מ-ט.ר. כדי לפתור את זה. אם אתה רוצה לפתור את הבעיה תאלץ לעשות איתחול לרסיבר להגדרות מפעל ואז לשדרג את הקושחה לגרסא שאני יכול לשלוח לך, אבל זה אומר להגדיר את הכל מחדש, גם אודיסי, שחזור הגדרות מ-USB לא יעבוד במקרה הזה כי הרסיבר לא יודע לשחזר הגדרות מגרסא מתקדמת יותר, רק מגרסא קודמת.

2. אתה צריך להגדיר אותו על Dolby Digital ואז יופיע לך חיווי +D על הרסיבר שמייצג +Dolby Digital

3. תוודא שבהגדרות HDMI-CEC ברסיבר שלך פועלת האפשרות של HDMI Control כמובן תחת Video > HDMI Setup, ותבדוק אם יש הגדרה תואמת לשליטה בהדלקה של מכשירים ב +Anynet בסמסונג שלך. אם זה לא עובד, יכול להיות שאתה צריך להסיר את החיבור בין הרסיבר לטלויזיה ולחבר אותו שוב בשביל לחיצת יד חדשה.

proolam123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #3 

@Zachn
·

תודה רבה על התשובה המפורטת !

לגבי הבעיה עם הקפיצות, נראה לי שפשוט אתמודד עם זה כי אני לא צופה כל כך גדול, אם זה יתחיל להפריע לי באמת אעשה שנמוך גרסא.

ולגבי העניין של הARC, כל ההגדרות מסודרות, אנסה לנתק ולחבר מחדש בתקווה שזה יעזור
.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”