שמועות ש HD650 לא ימשיכו
-
legopart
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4951
משום מה השמועות עולות ולא פעם אחת.
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
אז מה?
.Anything can be done, but it's only done if it's done
-
legopart
-
- חבר מביא חבר

העובדות כי:
* העובדה ש HD650 החליף עקרונית את HD600 למרות השוני שלהן
* HD650 מוצע ל MASSDROP במחיר זול בהרבה מה HD650
* עם השקת ה HD58X אז גם ל HD660 יש פחות ערך במיוחד לאור העובדה שהם בעלי דרייבר זהה עם HD700 שגם מעוצבות אחרת.
אז SENNHEISER ישארו בסופו של דבר עם HD700 ו HD800 על המדף עבור האוזניות המובילות שלהם.
שזה אומר שינוי מהותי בחתימה של הצליל וכיוון אחר בעיצוב האזניות
לדעתי כל עיצוב ששונה מ HD600 באמת שינוי מהותי, מחתיכת הפלסטיק הזו.
בכל מקרה, פעם זה היה מוצר הדגל שלהם, היום זה באמת כבר לא אומר כלום
* העובדה ש HD650 החליף עקרונית את HD600 למרות השוני שלהן
* HD650 מוצע ל MASSDROP במחיר זול בהרבה מה HD650
* עם השקת ה HD58X אז גם ל HD660 יש פחות ערך במיוחד לאור העובדה שהם בעלי דרייבר זהה עם HD700 שגם מעוצבות אחרת.
אז SENNHEISER ישארו בסופו של דבר עם HD700 ו HD800 על המדף עבור האוזניות המובילות שלהם.
שזה אומר שינוי מהותי בחתימה של הצליל וכיוון אחר בעיצוב האזניות
לדעתי כל עיצוב ששונה מ HD600 באמת שינוי מהותי, מחתיכת הפלסטיק הזו.
בכל מקרה, פעם זה היה מוצר הדגל שלהם, היום זה באמת כבר לא אומר כלום
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
העיצוב של סידרה 6 ממש לא מוצלח; הסאונד כן, אבל יש גם הרבה אזניות אחרות עם סאונד טוב.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
ספק שזה יקרה,
סדרה 600 (והדגמים שקדמו לה בעיצוב זהה) כל כך הרבה זמן בשוק, לא הולכת לשום מקום, וההצלחה של ה-6XX וה-58X רק מחזקת את זה, אולי מדובר על אוזניות שמיוצרות בשוק כבר יותר מעשור, אבל במשך השנים Sennheiser עשתה מספיק שינויים קטנים בהדרגתיות כך ש-HD600 של פעם ו-HD600 של היום יהיו קצת שונות בחתימת הצליל שלהם. ולמרות שעל פי דעת רבים ה-600 וה-650 התקרבו מאוד בצליל במשך השנים, עדיין יש לשתיהן מקום. גם ל-660 יש מקום מול ה-58X, זאת לא ב-100 אחוז אותה אוזניה, ויש כאלו שפחות אכפת להם מ-עלות/תועלת.
נוסף על כך, מדובר על אוזניות שמיוצרות בצורה מאוד יעילה מבחינת בניה, ושיתוף החלקים בין הדגמים השונים. אם היצור שלהם לא היה משתלם להם, כבר מזמן היו מייצרים אותם בסין או יצור זול אחר (או לחלוטין מפסיקים לחלוטין). עצם העבודה שהם יכולים להרשות לעצמם למכור אוזניות ב-$149 /$199 ולייצר אותם באירלנד מראה שזה מוצר רווחי שאין סיבה שירד בקרוב, בלי קשר שהסדרה הזאת היא אחד האייקונים של Sennheiser כחברה בשוק האוזניות.
אז נכון, הם לא בנויים 'יפה' כמו ה-700/800, אבל הם בנויים להחזיק מעמד, ולהיות פרקטיים.
בכל מקרה מוצר הדגל האמיתי שלהם זה הוא ה-HE1 Orpheus במחיר עממי של 50000$ (טוב נו, כולל מגבר..) אז מוצר דגל או לא, לא אומר פה הרבה.
סדרה 600 (והדגמים שקדמו לה בעיצוב זהה) כל כך הרבה זמן בשוק, לא הולכת לשום מקום, וההצלחה של ה-6XX וה-58X רק מחזקת את זה, אולי מדובר על אוזניות שמיוצרות בשוק כבר יותר מעשור, אבל במשך השנים Sennheiser עשתה מספיק שינויים קטנים בהדרגתיות כך ש-HD600 של פעם ו-HD600 של היום יהיו קצת שונות בחתימת הצליל שלהם. ולמרות שעל פי דעת רבים ה-600 וה-650 התקרבו מאוד בצליל במשך השנים, עדיין יש לשתיהן מקום. גם ל-660 יש מקום מול ה-58X, זאת לא ב-100 אחוז אותה אוזניה, ויש כאלו שפחות אכפת להם מ-עלות/תועלת.
נוסף על כך, מדובר על אוזניות שמיוצרות בצורה מאוד יעילה מבחינת בניה, ושיתוף החלקים בין הדגמים השונים. אם היצור שלהם לא היה משתלם להם, כבר מזמן היו מייצרים אותם בסין או יצור זול אחר (או לחלוטין מפסיקים לחלוטין). עצם העבודה שהם יכולים להרשות לעצמם למכור אוזניות ב-$149 /$199 ולייצר אותם באירלנד מראה שזה מוצר רווחי שאין סיבה שירד בקרוב, בלי קשר שהסדרה הזאת היא אחד האייקונים של Sennheiser כחברה בשוק האוזניות.
אז נכון, הם לא בנויים 'יפה' כמו ה-700/800, אבל הם בנויים להחזיק מעמד, ולהיות פרקטיים.
בכל מקרה מוצר הדגל האמיתי שלהם זה הוא ה-HE1 Orpheus במחיר עממי של 50000$ (טוב נו, כולל מגבר..) אז מוצר דגל או לא, לא אומר פה הרבה.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
legopart
-
- חבר מביא חבר

המחיר של HE1 יותר מופקע משל משל אזניות STAX או בכלל מכל אזנייה אפשרית.
זה פשוט בזיון, הכי טוב =זה= הכי יקר, או המופקע?
ד"א: ה HD600 הוא העתק מבנה של HE90 או להיום HE1
פשוט בזיון שהם מסתובבים סביב אותה הטכנולוגיה ויוצרים מזה יוקרה.
ד"א: בשנות ה90s ב 10K ש"ח הם יצרו אזניות לקהל הרחב (אבל לא בכמויות גדולות) דגם HE60, אז מדובר באותה הטכנולוגייה ועם נדירות נמוכה יותר (ואפשר למצוא אותן עם המגבר)
ד"א: המבנה הכללי של HD800/700 לא נופל רחוק מ דגמי ה HD600
אז וואו, רעיון ה דרייבר-הנטוי תפס תאוצה .... + רעיון המגנט החזק יותר.
ועכשיו ב HD800 רעיון הסליל בעל קוטר גדול יחסית שממוקם במרכז הממברנה והממברנה עצמה חלולה במרכז...
[img2=4592x2870][imgur]LxIqHFD[/imgur][/img2]
[img2=1000x1000]https://m.media-amazon.com/images/S/apl ... 5852b9.jpg[/img2]
גם BEYERDYNAMIC וגם GRADO וגם HIFIMAN וגם STAX ומי לא ... הוציאו יותר מדי דגמים חדשים שהם טוענים שהם משופרים וכוללים טכנולוגייה חדישה יותר או שיפורים.
אני אפילו לא מדבר על ה GEN2 לכל אזנייה קיימת, אלא לאזניות המתקדמות יותר.
אז הגיוני לומר שדגמים וותיקים הולכים לרדת מהדף מתיישהו.
זה פשוט בזיון, הכי טוב =זה= הכי יקר, או המופקע?
ד"א: ה HD600 הוא העתק מבנה של HE90 או להיום HE1
פשוט בזיון שהם מסתובבים סביב אותה הטכנולוגיה ויוצרים מזה יוקרה.
ד"א: בשנות ה90s ב 10K ש"ח הם יצרו אזניות לקהל הרחב (אבל לא בכמויות גדולות) דגם HE60, אז מדובר באותה הטכנולוגייה ועם נדירות נמוכה יותר (ואפשר למצוא אותן עם המגבר)
ד"א: המבנה הכללי של HD800/700 לא נופל רחוק מ דגמי ה HD600
אז וואו, רעיון ה דרייבר-הנטוי תפס תאוצה .... + רעיון המגנט החזק יותר.
ועכשיו ב HD800 רעיון הסליל בעל קוטר גדול יחסית שממוקם במרכז הממברנה והממברנה עצמה חלולה במרכז...
[img2=4592x2870][imgur]LxIqHFD[/imgur][/img2]
[img2=1000x1000]https://m.media-amazon.com/images/S/apl ... 5852b9.jpg[/img2]
גם BEYERDYNAMIC וגם GRADO וגם HIFIMAN וגם STAX ומי לא ... הוציאו יותר מדי דגמים חדשים שהם טוענים שהם משופרים וכוללים טכנולוגייה חדישה יותר או שיפורים.
אני אפילו לא מדבר על ה GEN2 לכל אזנייה קיימת, אלא לאזניות המתקדמות יותר.
אז הגיוני לומר שדגמים וותיקים הולכים לרדת מהדף מתיישהו.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
@legopart
·ונניח שהשמועות נכונות. אז מה תהייה ההשפעה על הקהל הרחב? מקסימום יהיו כמה אנשים שיגלו שה HD700 לא כזו גרועה.
·ונניח שהשמועות נכונות. אז מה תהייה ההשפעה על הקהל הרחב? מקסימום יהיו כמה אנשים שיגלו שה HD700 לא כזו גרועה.
- Rodness
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 651
אולי הם יפסיקו את HD650 כי הם גם ככה עושים קניבליזציה לדגם הזה בשנים האחרונות.
בשיתופי פעולה עם מאסדרופ הם עושים המון כסף בקצב מסחרר. אם לפני עשור הם היו מוכרים בכל העולם כמה יחידות בודדות של סדרה 6X0 ביום הרי שהיום הקצב כבר עומד על עשרות ליום וזאת מבלי להשקיע כסף נוסף על R&D. המקסימום שהם יעשו זה להעביר את הייצור לסין כמו ש-AKG עשו.
סה"כ לא מוצא משהו מעניין בבנייה של הזוג הזה או בטכנולוגיה שבה הוא משתמש. לא אתפלא אם יש הבדל של 15$ בין הייצור שלו לייצור של HD558.
בשיתופי פעולה עם מאסדרופ הם עושים המון כסף בקצב מסחרר. אם לפני עשור הם היו מוכרים בכל העולם כמה יחידות בודדות של סדרה 6X0 ביום הרי שהיום הקצב כבר עומד על עשרות ליום וזאת מבלי להשקיע כסף נוסף על R&D. המקסימום שהם יעשו זה להעביר את הייצור לסין כמו ש-AKG עשו.
סה"כ לא מוצא משהו מעניין בבנייה של הזוג הזה או בטכנולוגיה שבה הוא משתמש. לא אתפלא אם יש הבדל של 15$ בין הייצור שלו לייצור של HD558.
- anatoli15
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2303
א. יכול להיות שהן יעלמו לאט לאט, לפחות באופן בלתי רישמי. משמע הם ימשיכו לחלוב אותן עם הגרסאות המוזלות, אבל הגרסאות היקרות כבר לא ממש ייוצרו וימכרו בכמויות אפסיות.
ב. למי איכפת אם יעיפו את ה-HD6X0? הן קיימות מספיק שנים בשוק כדי שיהיו מליון כאלה לרכישה ביד2 בשביל אלה שכן ירצו אותן. באופן אישי אני מאוד לא אוהב את כל הסדרה הזו. כבר מעל לעשור שאני נותן להן הזדמנות נוספת כל פעם ומתאכזב כל פעם מחדש. בפעם האחרונה זה היה עם ה-6XX שאפילו רכשתי כדי להיות מושקע בזה, וכמה שרציתי לאהוב אותן, פשוט לא הצלחתי. ולפני כן זה היה עם ה-600 וה-650 (וגם ה-580) לאורך הרבה שנים. פעם, כשלא היו כמעט אוזניות נורמאליות, הן היו בין האופציות היחידות ולכן סחבו אחריהן קהל רב. היום אפשר במחיר סביר להשיג אוזניות טובות יותר כמעט לכל טעם, המבחר היום עולה עשרות מונים על מה שהיה בשוק לפני עשור.
ג. המקרה של AKG ספציפית לא נראה לי כמו דוגמא טובה למה שסנהייזר עושים כאן, אך יכול להיות שאני טועה. AKG היא חברה שהלכה לאיבוד לפני כמה וכמה שנים, והיום כבר לא באמת קיימת. הבעלים הנוכחיים של המותג פשוט חולבים את השם שלהן כמה שהם יכולים, אבל כל קשר בין המותג לבין מה שהוא יצג בעבר, הלך לעולמו. לי אישית זה מאוד חבל, הייתה שם גם רוח של חדשנות שלא ראינו הרבה ממנה (גם לא ב-AKG עצמה). דברים כמו ה-K340 שהיו חיה יוצאת דופן, וה-K1000 שהיו פשוט יצירה הזויה, ולדעתי הן עדיין בין האוזניות הטובות ביותר (אם לא ה-) שאפשר להשיג. אותם החברה שיצרו בזמנו את ה-K1000 פתחו לעצמם את MySphere (אני מניח שעכשיו כשעברו 30 שנים הפטנטים פגו), ומוכרים את ה-3.1 (וה-3.2 שכוללות דרייבר דומה עם עכבה גבוהה יותר בכדי למנוע ריסון יתר של הממברנה במגברים טרנ'). הם טוענים שזהו ממשיך דרכו של ה-K1000, ברמה גבוהה יותר בזכות חומרים טובים יותר, מגנטים מודרניים יותר, ותכנון שמתבסס משמעותית על כלי תוכנה שפשוט לא היו קיימים בשנים ההן. מעניין
בקיצור, לדעתי (וכאמור זו דעתי, אז נא לא להיעלב), מדובר על סידרה שהייתה צריכה להיעלם מהעולם כבר לפני כמה וכמה שנים. כנראה שגם סנהייזר חושבים ככה כי הסאונד שהם מכוונים אליו בשנים האחרונות שונה משמעותית מהסדרה הזו.
ב. למי איכפת אם יעיפו את ה-HD6X0? הן קיימות מספיק שנים בשוק כדי שיהיו מליון כאלה לרכישה ביד2 בשביל אלה שכן ירצו אותן. באופן אישי אני מאוד לא אוהב את כל הסדרה הזו. כבר מעל לעשור שאני נותן להן הזדמנות נוספת כל פעם ומתאכזב כל פעם מחדש. בפעם האחרונה זה היה עם ה-6XX שאפילו רכשתי כדי להיות מושקע בזה, וכמה שרציתי לאהוב אותן, פשוט לא הצלחתי. ולפני כן זה היה עם ה-600 וה-650 (וגם ה-580) לאורך הרבה שנים. פעם, כשלא היו כמעט אוזניות נורמאליות, הן היו בין האופציות היחידות ולכן סחבו אחריהן קהל רב. היום אפשר במחיר סביר להשיג אוזניות טובות יותר כמעט לכל טעם, המבחר היום עולה עשרות מונים על מה שהיה בשוק לפני עשור.
ג. המקרה של AKG ספציפית לא נראה לי כמו דוגמא טובה למה שסנהייזר עושים כאן, אך יכול להיות שאני טועה. AKG היא חברה שהלכה לאיבוד לפני כמה וכמה שנים, והיום כבר לא באמת קיימת. הבעלים הנוכחיים של המותג פשוט חולבים את השם שלהן כמה שהם יכולים, אבל כל קשר בין המותג לבין מה שהוא יצג בעבר, הלך לעולמו. לי אישית זה מאוד חבל, הייתה שם גם רוח של חדשנות שלא ראינו הרבה ממנה (גם לא ב-AKG עצמה). דברים כמו ה-K340 שהיו חיה יוצאת דופן, וה-K1000 שהיו פשוט יצירה הזויה, ולדעתי הן עדיין בין האוזניות הטובות ביותר (אם לא ה-) שאפשר להשיג. אותם החברה שיצרו בזמנו את ה-K1000 פתחו לעצמם את MySphere (אני מניח שעכשיו כשעברו 30 שנים הפטנטים פגו), ומוכרים את ה-3.1 (וה-3.2 שכוללות דרייבר דומה עם עכבה גבוהה יותר בכדי למנוע ריסון יתר של הממברנה במגברים טרנ'). הם טוענים שזהו ממשיך דרכו של ה-K1000, ברמה גבוהה יותר בזכות חומרים טובים יותר, מגנטים מודרניים יותר, ותכנון שמתבסס משמעותית על כלי תוכנה שפשוט לא היו קיימים בשנים ההן. מעניין
בקיצור, לדעתי (וכאמור זו דעתי, אז נא לא להיעלב), מדובר על סידרה שהייתה צריכה להיעלם מהעולם כבר לפני כמה וכמה שנים. כנראה שגם סנהייזר חושבים ככה כי הסאונד שהם מכוונים אליו בשנים האחרונות שונה משמעותית מהסדרה הזו.
-
legopart
-
- חבר מביא חבר

·dragon כתב:העיצוב של סידרה 6 ממש לא מוצלח; הסאונד כן, אבל יש גם הרבה אזניות אחרות עם סאונד טוב....
·Catskinner כתב:@legopart
·ונניח שהשמועות נכונות. אז מה תהייה ההשפעה על הקהל הרחב? מקסימום יהיו כמה אנשים שיגלו שה HD700 לא כזו גרועה....
איך מישהו אמר פעם "גם אם ייצור האזניות היה נעצר ב DT48 שהיו הדינאמיות הראשונות, לא היינו מרגישים בשום הבדל"
ד"א: הייצור של הDT48 הופסק לפני 3 שנים אחרי שיוצרו ברצף כבר יותר מ 70שנה.
לדעתי הפסקת הייצור ואפילו סגירת החברה לא תשנה את העולם.
אבל להרבה אנשים ה HD650 היו אזניות הרפרנס במהלך הרבה שנים, גם אם הן לא היו המובילות בתחום, נהגו להשוות אזניות רבות אליהן.
מדובר על כמות מטורפת של אזניות HD6XX שנקנו מ MASSDROP וזה הדיל שפתוח שם יום יום, גם אם כתוב שהוא מוגבל ל24שעות
את ה HD58X ו HD6XX אפשר לקנות שם כמאט כל יום. רציתי בעבר משם דילים שחזרו שם רק לאחר חודשיים! ויש כאלו שלא חזרו אף פעם, גם אם היה מדובר בדילים מצויינים (כמו ה AUNE X7S שרציתי אז).
עם כל ההצלחה של HD600 זהלא הגיוני לי שהם יורידו אותן,
אבל מה שבטוח שאם הן ירדו, אז בטח מתוכנן לעלות משהו ממש טוב במקומן, אולי אפילו ה HD700 או אפילו HD800 ירדו לעם בחצי ממה שהן נמכרות עכשיו.
האזניות של SENNHEISER היו במקור Made in Germany והיום זה Ireland, אז בהתחשב שזו חברה גרמנית, זה כבר הבדל.
HD6XX כבר ברובו נוצר ב CHINA, נראה לי שהקופסא והפלסטיק. אז מה כבר נותר?
* שמתי עיין על 2 ה AKG שצויינו כאן, במיוחד על AKG K340 שהן חצי אלטקטרוסטטיות/היברידיות וגם לא הכי יקרות ומאוד נגישות. אבל בסוף העדפתי ללכת על ליגה יותר גבוה/ שונה של Stax
על רסיברים של HARMAN שמעתי הרבה בפורום של ווינטג', סטריאו ורב ערוצי ומשום מה בתחום האוזניות AKG דווקה לא ראיתי שיש אותן להרבה אנשים כאן, רק אחד כאן היה עם K701
יש לי רק את AKG K141/ 600ohm הן מצויינות אבל רחוקות מאזניות אחרות שיש לי (אבל מאוד יפיפיות אולי יותר מכל דגמי ה AKG שיש).
- prolol
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 954
שיעיפו אותן.. ה600 וה650 לא עושות צדק עם מה שהיו מייצרים פעם ה250 / 540 / 560.
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
הHD800 לא רואות אף אוזניות בעולם ולכן הטכנולוגיה כאן היא באמת מהפכנית ולא גימיק כמו ברוב המקרים, למרות שהDT880 הן בערך 90% מהן באיכות הסאונד, אם הן שוות פי 5-6 במחיר זה כבר עניין אישי בלבד.
מעולם לא התלהבתי מהHD600 וה650.
מעולם לא התלהבתי מהHD600 וה650.
-
legopart
-
- חבר מביא חבר

·pearljam50000 כתב:הHD800 לא רואות אף אוזניות בעולם ולכן הטכנולוגיה כאן היא באמת מהפכנית ולא גימיק כמו ברוב המקרים, למרות שהDT880 הן בערך 90% מהן באיכות הסאונד, אם הן שוות פי 5-6 במחיר זה כבר עניין אישי בלבד.
מעולם לא התלהבתי מהHD600 וה650....
BeyerDynamic Dt880 הן אחת האזניות הכי מדהימות שיש,
חקרתי רבות את המנגנון שלהן.
יש להן דיאפרגמה מחומר מיוחד (שדביק למגע), אבל מאוד דק וגמיש.
https://cdn.head-fi.org/a/613457.jpg
על אף העיצוב הן בנויות כך שבכל מחיר הן יבטלו כל הד אפשרי בצליל.
ביחס ל SENNHEISER שהמציאו את האזניות הפתוחות לגמרי.
האזניות שלהם פותחות רק חור עגול קטן כלפי חוץ
http://noxter.privat.t-online.de/step1.JPG
ועוד מרכחים אותו מסביב עם חומר דמוי משי/צמר
http://2.bp.blogspot.com/-Ku2gW4gmGLY/T ... -DT880.jpg
רק DT880 מרופד גם בחלק של פנים הדריייבר
https://www.showcomms.com/gfx/cat768963 ... driver.jpg
*בגלל זה DT990/DT770 יוצרות זעזוע קל בצליל כי אין להן את הריפוד הזה מקדימה
וכמובן הריפוד הדו שכבתי שהם המציאו שמכסה את הדרייבר מצידו הפנימי ומגן מפני אבק ושערות
וכמובן הרפידות הרכות להפליא מכוסות בבד נעים
הצליל כל כך רך ונעים לשמיע שאי אפשר לתאר, נקי מהד, בעלות ה DAMPING, ריכוך הכי טוב שראיתי (שמעתי)! , צליל מעולם אחר ביחס ל SENNHEISER שמרגישות כאילו דופקות לך את האזניים מכל כיוון
DT880 הן אחת האזניות, אם לא האזנייה האהובה עלי ביותר!!!.
אחת הסיבות למה אני מעריץ את BEYERDYNAMIC
טוב, תשכחו מ DAMPING / ריכוך, אזניות SENNHEISER ימשיכו להכנס ראש בקיר עם האזניות הפתוחות FULL OPEN שלהן מהצד הקדמי והצד האחורי
זה כמו בדגם הנדיר שיצא באחד העשורים לחברה שבכלל תלו את הדרייבר על קפיצים
[imgbig]https://storage.googleapis.com/cdn.head ... 609478.jpg[/imgbig]
(כל החלק המתכתי מצופה זהב)
זה כבר בצחוק
כמו שאמרתי, אחרי ששמעתי אזניות של Beyerdynamic מבחינתי כל שאר האזניות כמו פטיש לראש
נערך לאחרונה על ידי legopart ב 24/12/2018 3:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

מבחינת VFM הDT880 הכי טובות בעולם. מת לנסות את ה DT1990 אבל לא יצא לי לצערי.
-
legopart
-
- חבר מביא חבר

·pearljam50000 כתב:מבחינת VFM הDT880 הכי טובות בעולם. מת לנסות את ה DT1990 אבל לא יצא לי לצערי....
לגבי הערך ל/כסף אני לא יודע מה הכי טוב.
לגבי DT1990 הוא אחד הדגמים הכי וותיקים מאז T1 שהתחיל את כל הסיפור של הדגמים החדשים של בייר.
הרבה אנשים דווקה לא אהבו את DT1990, גם הרבה לא אהבו את DT990
בעוד ש DT1770 הצליחו לא רע.
תנסה את האזניות Beyerdynamic Amiron Home בגרסה הכי חדשה שתמצא, הן אמורות להיות התחליף של T90 GEN1/2 שדיי התרסקו בחוות דעת, ונראה שהפסיקו את הייצור שלהן.
אז הבנתי שבהוצאה הכי אחרונה שלהן ה Amiron הן אזניות מצויינות!
הם כרגיל שומרים את השדרוג של ה DT880 לסוף, קודם מתייחסים ל DT770 ואז DT990
*יש ל Beyer כרגע סלט עצום עם כל הדגמים (ולחשוב שמקודם הסתבכנו רק עם DT770/DT880/DT990).
האמתי אין שום מילה על DT880 כרגע
וגם עליהם יש שמועות שהם הולכים להפסיק את הייצור של כל הדגמים הישנים DT770/DT990 באיזשהו שלב.
בהתחשב שיצא כבר DT1770/DT1990 אז זה כבר נשמע דיי הגיוני.
*לא יכול לפרסם את זה, כי אף אחד עוד לא סיקר על הנושא ולא אמר את זה בצורה חד משמעית
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

לא יהיה DT1880, ה DT1990 הוא המחליף של הDT880, אוזניות בעלות סאונד מפורט וניטרלי ובהיר(הסאונד האהוב עליי) , ה Amiron בעלות סאונד חם סוג של דגם שמחליף את הDT770. ה DT1990 אמורות להיות מעין מיני T1.
- Ilyan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2544
אוטוטו 10 שנים ליציאת הHD800 לאוויר העולם, זמן טוב מאי פעם לחתוך את המחיר שלהן לשליש ולמצב אותן במקום הHD6X0 בליין אפ... זה מה שהיה צריך לקרות מזמן אם כסף לא היה פקטור מכריע.
-
legopart
-
- חבר מביא חבר

המחיר של HD800 לא נכנס לי אפילו בדימיון.
גם יד שנייה הן עדיין עולות 3000ש"ח
*מישהו רוצה להחליף לי את T1 GEN1 עם 2 דרייברים של GEN2 ב HD800
גם יד שנייה הן עדיין עולות 3000ש"ח
*מישהו רוצה להחליף לי את T1 GEN1 עם 2 דרייברים של GEN2 ב HD800
- Rodness
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 651
תכל'ס, כל ה"הצדקה" למחיר שלהן הייתה ההוצאות על R&D וקו ייצור חדש.Ilyan כתב:אוטוטו 10 שנים ליציאת הHD800 לאוויר העולם, זמן טוב מאי פעם לחתוך את המחיר שלהן לשליש ולמצב אותן במקום הHD6X0 בליין אפ... זה מה שהיה צריך לקרות מזמן אם כסף לא היה פקטור מכריע....
יאללה, עברו המון שנים והגיע הזמן להפסיק עם ההגזמה הזאת. הם צריכים לתת הרגשה שהם נעים קדימה מבחינת VALUE FOR MONEY וטכנולוגיה.
-
legopart
-
- חבר מביא חבר

·Rodness כתב:תכל'ס, כל ה"הצדקה" למחיר שלהן הייתה ההוצאות על R&D וקו ייצור חדש.......
יאללה, עברו המון שנים והגיע הזמן להפסיק עם ההגזמה הזאת. הם צריכים לתת הרגשה שהם נעים קדימה מבחינת VALUE FOR MONEY וטכנולוגיה....
ספר את זה ל HE1
שמדובר כולה על המנגנון האלקטרוסטטי.
אז במה אתם שונים?, הוספתם על האוזניות אבקת Sennheiser ? (והגברה מ1cm וקדם מגבר מנורות מקרמיקה).
אז... האוזניות הכי יקרות בכל דור שייכות ל Sennheiser, ואני דיי בטוח שהמחיר שבו היו ה HE90+HEV90 היה הכי גבוה שמישהו בתקופה ההיא לא היה יכול אפילו להרשות לעצמו.
ד"א מצאתי את זה בhead-fi בתור סיקורים ל ORPHEOS
https://www.head-fi.org/showcase/sennheiser-he-1.21120/
https://www.head-fi.org/showcase/sennhe ... -90.12731/
https://www.head-fi.org/showcase/sennhe ... one.11888/
נערך לאחרונה על ידי legopart ב 26/12/2018 5:09, נערך 3 פעמים בסך הכל.