לכל חובבי הפחמים - סקירה של מדליק פחמים חשמלי שעושה רק דבר אחד, אבל עושה אותו מעולה

אני משתמש בברנר וזה לוקח לי פחות מ-60 שניות להדליק פחמים (כלומר להביא למצב שבו יש כמה פחמים בוערים במרכז שימשיכו להדליק את הכל)MichaelSmetanov כתב:הברנר גם פתרון נחמד, לא השתמשתי בו באופן קבוע אבל אני מניח שהוא לא מייצר רוח חמה ולכן ייקח יותר זמן להדליק איתו לעומת הלופטלייטר...

אני מניח שזה קשור להגדרה שלך למה זה "דלוק".royla כתב:@psibeast
·
עם הברנר לוקח לי כ10 דק שההשלוש מרכזים יהיהו דולקין,אני עובד על 3 מרכזים שונים כ10 דק,ואז עוד כ10 דק לןקח להכל להיות דלוק...

·אקדח חום וארובת גחלים, לא פן, אבל עדיין מעניין (האקדח חום הזול יותר הדליק מהר יותר למשל).molvy כתב:
מעניין...

בלופטפייר אין להבה גלוייה כמו ברנר אבל אבל כן קיימת להבה בניגוד לפן . פן זורק אוויר חם על ידי מאוורר שזורק את החום מהסליל החוצה שבדרך האוויר מתקרר הלופטפייר לפחות כך נראה בתמונה זורק חום ישיר של האש ללא מאוורר .יש לי פנים תעשייתיים של 3000 מעלות ולא הצלחתי להדליק את הפחם כי האוויר החם לא מספיק בשביל ליצור ניצוץmolvy כתב:@shay1
·
הרעיון שאין צורך באש להדלקה ראשונית, גם בלופטלייטר אין להבה, האויר החם שיוצא מהאקדח ומהלופטלייטר מספיק חם כדי להדליק את הפחמים והרוח היוצאת מהם מלבה את האש
אני באופן אישי נהנה להתעסק עם הדלקת הפחמים, זה חלק מהריטואל של פיקניק בשטח (בבית יש לי גריל גז) אני עושה מדורה קטנה בתוך הגריל (מזרדים ועצים שאספתי בשטח) ואז מפזר סביב המדורה את הפחמים וממתין שהם יבערו טוב
עבורי ההתעסקות הזו היא חלק מההנאה שבפיקניק...