דעתי על פרטנר טיוי על הApple Tv
אני הייתי לקוח פרטנר טיוי בידיוק 5 שעות..
נכנסתי ראיתי שאין כלום! ממש אבל הספרייה שלהם ריקה מתוכן, הייתי המום, לעומת מה שהולך בסלקום טיוי זה שערורייה, אפילו בכלל להוציא את זה ככה.. מי אישר את זה?! העלות של הדבר הזה צריכה להיות גג 20 שקל בחודש.
שלא נדבר על הסרטים בתשלום, למה שאני ישכיר מהם?! אם באפל טיוי יש לי את השירות של ההשכרה של אפל ב17 שקל, שאני בכלל מקבל dolby vision ו יש סרטים גם עם dolby atmos, מה נראה להם בכלל?!
לא מבין איך יש להם לקוחות בכלל, סלקום טיוי או בכלל כל שירות אחר יותר טוב מהם.
נכנסתי ראיתי שאין כלום! ממש אבל הספרייה שלהם ריקה מתוכן, הייתי המום, לעומת מה שהולך בסלקום טיוי זה שערורייה, אפילו בכלל להוציא את זה ככה.. מי אישר את זה?! העלות של הדבר הזה צריכה להיות גג 20 שקל בחודש.
שלא נדבר על הסרטים בתשלום, למה שאני ישכיר מהם?! אם באפל טיוי יש לי את השירות של ההשכרה של אפל ב17 שקל, שאני בכלל מקבל dolby vision ו יש סרטים גם עם dolby atmos, מה נראה להם בכלל?!
לא מבין איך יש להם לקוחות בכלל, סלקום טיוי או בכלל כל שירות אחר יותר טוב מהם.
@andy1991
·
הוצאת לי את המילים מהפה! ביום רביעי הצטרפתי לצערי לפרטנר (מסלקום) כי הם היחידים שמציעים לי תשתית הוט (במחיר שפוי מהוט) , אצלי בבית תשתית בזק רוויה בניתוקים ואיטיות...
דקה וחצי אחרי שהתחברתי ישר שמתי לשני דברים:
1. הממשק של פרטנר פשוט מזעזע!!! אבל ברמה שאני תוהה איך לעזעזל מישהו עיצב את זה! זה זז כל כך לאט גם בממיר שלהם וגם באפל טיוי שלי , הממשק של סלקום היה ועדיין פי מיליון יותר מהיר ויעיל.
2. תוכן תוכן תוכן , אין לפרטנר שום דבר פשוט כלום ואני לא צוחק או מקצין , יש להם תוכן ישראלי בלבד אין להם שום דבר כלום מעבר לזה!
מישהו פה רשם שהיתרון שלהם זה ערוצים חיים....יש להם שני ערוצים שאני מחשיב לפחות כערוצים כי ערוץ מזו או פראנס 24 זה לפח מבחינתי.
יש להם את טדי שהרמה של התכנים שם שווה לערוץ יוטיוב שבחיים לא הייתם מסתכלים אליו וזה נורא פשוט נורא , ויש את ערוץ AMC שהוא נחמד אבל בחיים לא אסתכל שם...
באמת שאם סלקום היו יכולים לנייד אותי לרשת הוט (הם הציעו פתרון מאוד מסורבל שדורש הזמנה התקנה מהוט) הייתי חוזר אליהם!
·
הוצאת לי את המילים מהפה! ביום רביעי הצטרפתי לצערי לפרטנר (מסלקום) כי הם היחידים שמציעים לי תשתית הוט (במחיר שפוי מהוט) , אצלי בבית תשתית בזק רוויה בניתוקים ואיטיות...
דקה וחצי אחרי שהתחברתי ישר שמתי לשני דברים:
1. הממשק של פרטנר פשוט מזעזע!!! אבל ברמה שאני תוהה איך לעזעזל מישהו עיצב את זה! זה זז כל כך לאט גם בממיר שלהם וגם באפל טיוי שלי , הממשק של סלקום היה ועדיין פי מיליון יותר מהיר ויעיל.
2. תוכן תוכן תוכן , אין לפרטנר שום דבר פשוט כלום ואני לא צוחק או מקצין , יש להם תוכן ישראלי בלבד אין להם שום דבר כלום מעבר לזה!
מישהו פה רשם שהיתרון שלהם זה ערוצים חיים....יש להם שני ערוצים שאני מחשיב לפחות כערוצים כי ערוץ מזו או פראנס 24 זה לפח מבחינתי.
יש להם את טדי שהרמה של התכנים שם שווה לערוץ יוטיוב שבחיים לא הייתם מסתכלים אליו וזה נורא פשוט נורא , ויש את ערוץ AMC שהוא נחמד אבל בחיים לא אסתכל שם...
באמת שאם סלקום היו יכולים לנייד אותי לרשת הוט (הם הציעו פתרון מאוד מסורבל שדורש הזמנה התקנה מהוט) הייתי חוזר אליהם!
·איזה חוזק בידיוק בערוצים החיים? ערוץ אחד יותר?!ariesjer כתב:החוזק שלהם זה בערוצים החיים, כל אחד ומה שמתאים לו....
ואני לא חושב שזה לא כל אחד מה שמתאים לו
בנאדם לא יסתפק במועט אם הוא יודע שאחר מציע יותר..
אנשים שמצטרפים לפרטנר זה בגלל שהם לא יודעים מה יש למתחרים ותאמין לי אם הם ידעו דקה לא היו נשארים בפרטנר, כי הספריית vod אם אפשר לקרוא לזה ספרייה בכלל הייתי אומר מדף, אז היא ממש דלה..
גם אני הצטרפתי לפרטנר בגלל מחיר, לאחר שהמחיר בסלקום עלה, וכנראה שממש בקרוב אחזור לסלקום, אין כמעט תכנים, חלק לא ב HD וחלק בתשלום, מי ישלם אחרי שיש בפלטפורמות אחרות בחינם, והשידורי ספורט שלהם נתקעים כל הזמן, חשבתי שאני אהנה משידור ב 4K אבל גם לא רואים וואו ומאבד פוקוס וגם נתקע. לפחות הראוטר שלהם יותר טוב משל סלקום.
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
מסכים עם כל הנאמר. כשהייתי בפרטנר הייתי צופה רק בערוצים 11 12 13 ומעט נשיונל גיאוגרפיק וערוץ Travel מרוב שלא היה מה להציע בויאודי והערוצים שלהם מסודרים בצורה לא מזמינה, בין כל ערוץ טוב יש ערוץ/כמה ערוצים מיותרים... כל הערוצים שיש להם ואין לסלקום מיותרים, דבר אחד טוב שייצא לי מהם זה להכיר בתכנים האיכותיים של ערוץ 11
למי שמחפש פתרון לאינטרנט של סלקום במחיר שפוי, פשוט תצטרפו להוט באינטרנט ותעשו מעבר לסלקום ויציעו לכם פיילוט של ספק נטוויז׳ן+תשתית של הוט לעוברים מהוט ויציעו לכם את הטריפל במחיר הרגיל של הטריפל שלהם... אני חושב שזה עדיין רלוונטי, תבררו בסלקום, יגידו לכם...
יש גם להוט ולהוט נט אותן חבילות של ספק הוט/הוט נט ותשתית הוט, דרך האתר, 100gb ב80 או 200gb ב90
למי שמחפש פתרון לאינטרנט של סלקום במחיר שפוי, פשוט תצטרפו להוט באינטרנט ותעשו מעבר לסלקום ויציעו לכם פיילוט של ספק נטוויז׳ן+תשתית של הוט לעוברים מהוט ויציעו לכם את הטריפל במחיר הרגיל של הטריפל שלהם... אני חושב שזה עדיין רלוונטי, תבררו בסלקום, יגידו לכם...
יש גם להוט ולהוט נט אותן חבילות של ספק הוט/הוט נט ותשתית הוט, דרך האתר, 100gb ב80 או 200gb ב90
- BoazSimhony
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 119
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
לא מבין מה הקשר בין הטלביזיה לראוטר ולחיבור IP
אצלי מותקן חיבור תשתית הוט וספק הוט נט . מקבל 200 \ 5
ומחובר ל PARTNER TV
משם יוצא בראוטר בכלל לא של HOT [אותו הפכתי למודם בלבד] של TPLINK שנותן חיבור יציב , WIFI גם בתדר 5G
לטלביזיה יוצא ב LAN
3 טלביזיות רצות במקביל ואין שום בעיה.הבת שלי רואה על חיבור WIFI בקומה עליונה בלי בעיה.
אני שומע פה שהתוכן שלהם חלש וכדאי לעבור לסלקום TV , אוקי, מה הקשר לתשתית אינטרנט , מדובר בחברות שמספקות תוכן בלבד
ומחובר ל PARTNER TV
משם יוצא בראוטר בכלל לא של HOT [אותו הפכתי למודם בלבד] של TPLINK שנותן חיבור יציב , WIFI גם בתדר 5G
לטלביזיה יוצא ב LAN
3 טלביזיות רצות במקביל ואין שום בעיה.הבת שלי רואה על חיבור WIFI בקומה עליונה בלי בעיה.
אני שומע פה שהתוכן שלהם חלש וכדאי לעבור לסלקום TV , אוקי, מה הקשר לתשתית אינטרנט , מדובר בחברות שמספקות תוכן בלבד
חברה אל תשכחו שהשירות הטלווזיה שלהם קיים רק שנה וזה לא נכון שאין כלום יש סרטים יש סדרות ווגם פרטנר הם היחידים שמקלטים שבועיים אחורה את כל הערוצים וגם נותנים שנה את כל ערוצי הספורט בחינם וגם חצי שנה נטפליקס בחינם וכל זה במחיר הרבה פחות מסלקום
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

@eldan
·את ערוצי הספורט בחינם הם ביטלו לכבוד השנה החדשה
מה שכן טוב זה שערוצי ספורט 5 אצלם עולים 30₪ עכשיו.
סרטים בחינם יש רק ישנים. חדישים יותר עולים תשלום חד פעמי עבור כל סרט, כרגע יש הטבה של 10₪ לסרט אבל היא תגמר בקרוב. חלק מהסרטים גם בכלל לא באיכות HD.
סדרות/עונות חדשות, הם מעלים 3, פעם בכמה חודשים. החודש הם לא העלו ולא יעלו כלום.
והם לא יותר זולים, המחיר יוצא פחות או יותר אותו דבר והמעמ אצלם משתנה בבאנדל/טריפל.
ובנוסף, עדיין אי אפשר להוריד את האפליקציה על סטרימרי אנדרואיד טיוי הזולים יותר והטובים הרבה יותר מהממיר שלהם, שמורידים את התשלום החודשי על השכרת ממיר שני ומעלה.
·את ערוצי הספורט בחינם הם ביטלו לכבוד השנה החדשה
מה שכן טוב זה שערוצי ספורט 5 אצלם עולים 30₪ עכשיו.
סרטים בחינם יש רק ישנים. חדישים יותר עולים תשלום חד פעמי עבור כל סרט, כרגע יש הטבה של 10₪ לסרט אבל היא תגמר בקרוב. חלק מהסרטים גם בכלל לא באיכות HD.
סדרות/עונות חדשות, הם מעלים 3, פעם בכמה חודשים. החודש הם לא העלו ולא יעלו כלום.
והם לא יותר זולים, המחיר יוצא פחות או יותר אותו דבר והמעמ אצלם משתנה בבאנדל/טריפל.
ובנוסף, עדיין אי אפשר להוריד את האפליקציה על סטרימרי אנדרואיד טיוי הזולים יותר והטובים הרבה יותר מהממיר שלהם, שמורידים את התשלום החודשי על השכרת ממיר שני ומעלה.
- ערןרצון
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
האם פרטנר נותנים חינת ערוץ 55?
הכוונה לערוץ 55-ללא תוספת מחיר-- ללא כל שאר ערוצי הספורט -56, 57, 58- שדורשים 30 ש"ח לחודש
ערן
ערן
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

·eldan כתב:חברה אל תשכחו שהשירות הטלווזיה שלהם קיים רק שנה וזה לא נכון שאין כלום יש סרטים יש סדרות ווגם פרטנר הם היחידים שמקלטים שבועיים אחורה את כל הערוצים וגם נותנים שנה את כל ערוצי הספורט בחינם וגם חצי שנה נטפליקס בחינם וכל זה במחיר הרבה פחות מסלקום...
לא בטוח אם אתה רציני או לא, כמותית, לסלקום בהשקה(!) היו יותר תכנים ממה שיש לפרטנר היום, שנה אחרי.
באופן כללי, לא ברור איך החברה הזאת מוכרת את המוצר שלהם.
אין לפרטנר שום יתרון בערוצים חיים, כי את כמעט כולם יש בסלקום TV.
אצלנו פרטר ומאוד מרוצים.
עם תוספת של סטינג, חבילת הסדרות.
כל נציג של פרטר ששאלתי אותו מה הקטע של ה-VOD והתכים הדלים,
ענה לי בין אם בפה מלא ובין כ"עצה ידידותית", כי הם שענים חזק על NETFLIX.
לדעתי כל מי שמתחבר לפרטר, צריך לקחת בחשבון את ה-עוד 40 שקל ל-נטפליקס (חצי שה ראשונה חינם).
אצלי, ה-CATCH-UP שבועיים אחורה מנצח.
מישהו אחר יבחר סלקום בגלל תכונה אחרת חזקה שלהם
עם תוספת של סטינג, חבילת הסדרות.
כל נציג של פרטר ששאלתי אותו מה הקטע של ה-VOD והתכים הדלים,
ענה לי בין אם בפה מלא ובין כ"עצה ידידותית", כי הם שענים חזק על NETFLIX.
לדעתי כל מי שמתחבר לפרטר, צריך לקחת בחשבון את ה-עוד 40 שקל ל-נטפליקס (חצי שה ראשונה חינם).
אצלי, ה-CATCH-UP שבועיים אחורה מנצח.
מישהו אחר יבחר סלקום בגלל תכונה אחרת חזקה שלהם
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

האיכות בפרטנר לעומת סלקום יחסית יותר טובה, למרות שגם לפרטנר יש חסרונות מהבחינה הזו, אבל מבחינת תכנים, לסלקום יש הרבה יותר מה להציע, לפרטנר אין כמעט בכלל מה להציע.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
לא ברור הסיפור. אם הייתי רוצה נטפליקס הייתי לוקח נטפליקס. הם בגדול גורמים לאנשים לשלם למתחרה שלהם (נטפליקס ופרטנר מתחרים על כסף הטלויזיה שלנו)