StingTv התחילו בניסוי אפליקציה ל Apple tv
https://www.tgspot.co.il/sting-tv-is-co ... -apple-tv/
ועכשיו לקטע הכי הזוי, בעמוד הפייסבוק שלהם רשומים מה התנאים בשביל להיות חלק מהניסוי,
חלק מהתנאים הם, להיות לקוח שלהם, ושנית שיהיה לכם אפל טיוי..
רגע.. איך אני שיש לי רק אפל טיוי יהיה לקוח שלהם אם עדיין אין תאפליציה למכשיר?!
כאילו תנו לי את הניסוי ובכיף אני יהיה לקוח שלכם!
ועכשיו לקטע הכי הזוי, בעמוד הפייסבוק שלהם רשומים מה התנאים בשביל להיות חלק מהניסוי,
כאילו תנו לי את הניסוי ובכיף אני יהיה לקוח שלכם!
אתה יכול להיות ציני אבל תפעיל היגיון..ariesjer כתב:באמת חוצפה שהם נותנים רק ללקוחות שלהם להשתתף בניסוי פנימי... שערוריה....
איך אני יהיה לקוח שלהם? אני יגיד שלום אני רוצה לעשות מנוי לסטינג טיוי יש לי אפל טיוי
הם יגידו לי אבל אי אפשר אין כרגע לאפל טיוי, זה רק במסגרת הניסוי ואתה חייב להיות לקוח שלנו..
עכשיו נפל לך האסימון?
andy1991 כתב:https://www.tgspot.co.il/sting-tv-is-co ... -apple-tv/
כאילו תנו לי את הניסוי ובכיף אני יהיה לקוח שלכם!...
·לא מבין מה בדיוק לא מובן לך?!...אתה יכול להיות ציני אבל תפעיל היגיון..
איך אני יהיה לקוח שלהם? אני יגיד שלום אני רוצה לעשות מנוי לסטינג טיוי יש לי אפל טיוי
הם יגידו לי אבל אי אפשר אין כרגע לאפל טיוי, זה רק במסגרת הניסוי ואתה חייב להיות לקוח שלנו..
עכשיו נפל לך האסימון?...
ללקוחות החברה שיש ברשותם גם אפל TV
יוכלו להירשם בעמוד הפייסבוק לתוכנית פיילוט.
זה הכל.
לא אמרו לך להצטרך לשירות והם יכניסו אותך לתוכנית פיילוט והכל יעבוד לך טוב ויפה ותקבל שירות מצוין.
לא, הם מציעים ללקוחות החברה שכבר יש להם סטרימר אנדרואיד TV והם מעוניינים להצטרף לתוכנית פיילוט של האפל TV אז שיצטרפו.
וזה בדיוק העניין... אין הרבה כאלה.Gershon99 כתב:לא, הם מציעים ללקוחות החברה שכבר יש להם סטרימר אנדרואיד TV והם מעוניינים להצטרף לתוכנית פיילוט של האפל TV אז שיצטרפו..........
בעלי אפל TV בארץ עשו מנוי לסלקום tv ואף קנו אותו מהם.
(פרטנר tv עדיין לא תפס, אם לשפוט לפי מיקום האפליקציה באפסטור)
כל השאר הם חובבי אפל, שהסיכוי שיעמוד לצד אפל tv שלהם סטרימר נוסף, ועוד מבית סטינג או אנדרואיד tv, הוא די נמוך.
אולי זה השיקול, מספיק להם השלושה נסיינים שיש להם גם הממיר של סטינג, וגם אפל tv שלא באמת רואים איתו טלוויזיה?
מסכים . החלטה לא ברורה. היו פשוט צריכים להגביל וכל מי שרוצה יבקש להצטרף ועפ פרמטרים יחליטו מי יצורף לניסוי (כמו ספק אינטרט, מהירות וכו) עם עדיפות ללקוחות שלהם ואולי ללקוחות HomeTheatre הרי בסוף זה יס שהיו לה לא מעט שיתופי פעולה עם האתר.EtchDee כתב:וזה בדיוק העניין... אין הרבה כאלה.......
בעלי אפל TV בארץ עשו מנוי לסלקום tv ואף קנו אותו מהם.
(פרטנר tv עדיין לא תפס, אם לשפוט לפי מיקום האפליקציה באפסטור)
כל השאר הם חובבי אפל, שהסיכוי שיעמוד לצד אפל tv שלהם סטרימר נוסף, ועוד מבית סטינג או אנדרואיד tv, הוא די נמוך.
אולי זה השיקול, מספיק להם השלושה נסיינים שיש להם גם הממיר של סטינג, וגם אפל tv שלא באמת רואים איתו טלוויזיה?...
·